Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 752684
Resolució de la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, per la qual s'adjudica, pel procediment de lliure designació, el lloc de treball de responsable d'infermeria de l'Equip d'Atenció Primària (EAP) del Centre de Salut de Sant Antoni, de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents i fonaments de dret

1.- Mitjançant la Resolució de data 28 d'octubre de 2022 de la directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, publicada al BOIB núm. 143 de 5 de novembre de 2022, es va convocar, pel procediment de lliure designació, el lloc de treball de responsable d'infermeria de l'Equip d'Atenció Primària (EAP) del Centre de Salut de Sant Antoni, de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera.

2.- D'acord amb el que disposa el punt 3 de les bases reguladores de la convocatòria, les persones interessades disposaven d'un termini de 20 dies naturals, a comptar des de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears, per presentar les corresponents sol·licituds.

3.- Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds i vist el que determina el punt 5 de les bases de la convocatòria, s'ha constatat que només existeix una persona interessada en optar al lloc convocat, la Sra. Elisa Sánchez Chárlez, titular del DNI *****342-R.

4.- Vista la nota interna subscrita el dia 2 de desembre de 2022 pel subdirector d'Infermeria d'Atenció Primària de l'ASEF, la Sra. Elisa Sánchez Chárlez reuneix els requisits establerts a la convocatòria i és idònia per dur a terme les funcions i les competències pròpies del lloc convocat, atesa la seva experiència professional en l'àmbit d'Atenció Primària, unida a la seua formació i als mèrits específics al·legats en aquest camp. A més, té les capacitats i les habilitats necessàries per a la comunicació, el lideratge, el treball en equip i la resolució de conflictes, que la converteixen en una persona amb perfil adequat per dur a terme les funcions corresponents al lloc convocat.

En virtut de les competències atribuïdes en el punt 3. c)  de la Resolució de la consellera de Salut i Consum de 3 de novembre de 2020, per la qual es deleguen diferents competències en matèria de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 191, de 7 de novembre de 2020), es dicta la següent

RESOLUCIÓ

1.- ADJUDICAR el lloc de treball de responsable d'infermeria de l'Equip d'Atenció Primària (EAP) del Centre de Salut de Sant Antoni, de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, a la Sra. Elisa Sánchez Chárlez, titular del DNI *****342-R, vist que és l'única candidata, que reuneix els requisits establerts a la convocatòria i que és idònia per dur a terme les funcions i les competències pròpies del lloc convocat.

2.- PUBLICAR la present Resolució a la pàgina web de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera i al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3.- COMUNICAR a la persona seleccionada que el nomenament tindrà efectes des de l' endemà de la publicació d' aquesta Resolució al BOIB.

El nomenament s'expedirà per un període de quatre anys i  podrà ser renovat automàticament per la Direcció d'Infermeria de l'ASEF, prèvia avaluació d'acompliment per a la seva continuïtat, sense perjudici de la facultat d'acordar discrecionalment el cessament que correspon a l'autoritat que va efectuar el nomenament, prèvia audiència de la interessada.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs de potestatiu reposició davant el mateix òrgan que la dicta, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb el que s'estableix als articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre,  del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Alternativament es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Jurisdicció contenciosa administrativa de Palma, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.2.a) i 46 de la Llei 29 /1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció contenciosa administrativa. En cas que hagi interposat recurs potestatiu de reposició, no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que s' hagi dictat la resolució expressa o presumpta, tot això sens perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar.

 

Eivissa, 14 de desembre de 2022

La directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera

M. Carmen Santos Bernabeu

P.D. Consellera de Salut i Consum de 3 de novembre de 2020 (BOIB núm. 191, de 7 de novembre de 2020)