Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 752531
Resolució del director gerent de l’Hospital Universitari Son Llàtzer de 14 de desembre de 2022 per la qual es desisteix de la convocatòria per a proveir, pel sistema de concurs, el lloc de treball de cap/cap de secció del servei de Gestió Econòmica de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Universitari Són Llàtzer

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets i fonaments de dret

1. Per mitjà de la Resolució del director gerent de l'Hospital Universitari Son Llàtzer de 19 de novembre de 2022 (BOIB núm. 150/2022, de 19 de novembre) es va aprovar la convocatòria per proveir, pel sistema de concurs, el lloc de feina de cap de Secció del servei de Gestió Econòmica de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Universitari Son Llàtzer.

2. El 9 de desembre de 2022 l'òrgan convocant detecta deficiències en la definició de les característiques del lloc de feina i les funcions a desenvolupar incloses al punt 4t de la convocatòria. D'altre banda, inclou restriccions excessives en els requisits específics, concretament el punt 3.2.c que inclou “Acreditar amb un justificant de la Gerència on l'hagin prestat, un mínim de tres anys d'experiència professional en un càrrec amb les funcions descrites en el punt 4t d'aquest annex”.

També s'han detectat desajustaments entre la proposta original i la finalment publicada a les puntuacions de mèrits generals i mèrits específics.

3. Una vegada revisada la convocatòria, l'òrgan convocant entén que la deficiència en la definició de les característiques i funcions del lloc de feina, i que els requisits específics limiten excessivament la presentació de sol·licituds fa que no hi hagi candidats que hagin presentat cap sol·licitud al registre de l'Hospital Universitari Son Llàtzer per a cobrir la convocatòria .

4. L'article 93 de Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, preveu la possibilitat que l'Administració desisteixi motivadament dels procediments iniciats d'ofici.

Per tot això dict la següent

 

Resolució

1. Desistir de la convocatòria per proveir, pel sistema de concurs, el lloc de feina de cap de la Secció del servei de Gestió Econòmica de l'Hospital Universitari Son Llàtzer aprovada per la Resolució del director general del Servei de Salut dels Illes Balears de 19 de novembre de 2022 pels motius exposats més amunt i, en conseqüència, declarar acabat aquest procediment administratiu.

2. Notificar aquesta resolució totes les persones que hagin participat en el procés de provisió.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el web del Servei de Salut.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que posa fi a la via administrativa— es pot interposar un recurs de reposició davant de l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant de la jurisdicció contenciosa administrativa de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 8.2.a i 46.1 de la llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 14 de desembre de 2022

El director gerent de l'Hospital Universitari Son Llàtzer

Francisco Mari Marí