Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MENORCA

INSTITUT MENORQUÍ D'ESTUDIS

Núm. 745286
Decret de Presidència núm. 25/2022, de data 13/12/2022, de correcció d’error material en l’aprovació de la convocatòria de les places de l’Oferta Pública per estabilització extraordinària de l’Institut Menorquí d’Estudis

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Que en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, les administracions tenen per objectiu l'estabilització de les places estructurals que han estat ocupades de forma ininterrompuda des de les dates establertes per aquesta normativa. En aquest sentit, l'Institut Menorquí d'Estudis, mitjançant Decret de Presidència núm. 07/2022, de data 17/05/2022 aprova l'oferta pública per l'estabilització extraordinària, el qual s'ha ratificat pel Consell Rector el 27 d'octubre de 2022, i publicada l'Oferta Pública al BOIB núm. 67 de data 24 de maig de 2022.

Que d'aquest mandat legislatiu, i amb l'objectiu de fixar els criteris comuns i facilitar la coordinació d'aquests processos, des de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears es va impulsar la creació de la Mesa de Negociació de les administracions públiques, mitjançant el Decret Llei 2/2022, de 7 de febrer, pel qual s'estableixen mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública a les Illes Balears. En la Mesa de Negociació va formar part el Consell Insular de Menorca en el seu nom i dels ens dependents d'aquest, com ho és l'Institut Menorquí d'Estudis.

Que el Govern Balear mitjançant el Decret Llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació de les Illes Balears, publicat en el BOIB núm. 78 de data 16 de juny de 2022, aprova les bases generals amb els criteris generals que han de regir els processos selectius d'estabilització per a l'ingrés o l'accés com a funcionari de carrera o personal laboral fix de les administracions insulars i locals de les Illes Balears. En concret a l'art. 1.4 d'aquest Decret Llei inclou dins el seu àmbit d'aplicació a l'Administració autonòmica, les administracions insulars i locals de les Illes Balears i a les entitats que integren el sector públic.

Que en data 11 de novembre de 2021 mitjançant Decret de Presidència núm. 20/2022, s'aprova la convocatòria de les places de l'Oferta Pública per estabilització extraordinària, publicat al BOIB núm.149 de data 18/11/2022, on s'ha detectat uns errors materials en relació amb el nivell de català i la titulació requerida de la plaça de Tècnic/a investigador/a. D'acord amb el catàleg aprovat pel Ple del Consell Insular de Menorca en sessió ordinària de 18 d'abril de 2016, pel qual s'aprova inicialment la modificació puntual de la plantilla de l'Institut Menorquí d'Estudis i del seu catàleg de llocs de feina, i publicada l'aprovació definitiva al BOIB núm. 109 de data 27 d'agost de 2016, on consta que el nivell de català del Tècnic/a investigador/a és C1 i la titulació requerida és de Titulacions superiors o de grau equivalent relacionades amb el medi ambient i/o altres disciplines cientificotècniques i/o socials.

Que en aplicació de l'establert a l'art. 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, que diu: «les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.»

Atès l'acord del Consell Rector de l'IME de data 18 de juny de 2010 ( BOIB núm. 149, de data 16.10.2010), pel qual es deleguen en aquesta presidència determinades competències en matèria de personal, entre les quals s'inclouen expressament l'adopció de les resolucions que siguin necessàries en relació amb els procediments per a la selecció de nou personal, d'acord amb les bases aprovades pel Consell Rector i la resta de de competències que corresponen al Consell Rector en matèria de personal que en l'àmbit de les corporacions locals corresponguin a la presidència de les entitats locals i tinguin caràcter de delegables, de conformitat amb aquesta normativa i que no siguin atribuïdes expressament a altres òrgans.

Tenint en compte que la normativa bàsica de règim local reconeix als presidents de les corporacions la competència per a aprovar les ofertes públiques d'ocupació amb caràcter de delegable (articles 21.1 g, 21.3, 34.1 g i 34..2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local.

Per tot l'anterior,

RESOLC

PRIMER. Rectificar l'error material de l'Annex del Decret de Presidència núm. 20/2022 de data 11 de novembre de 2022 de l'aprovació de la convocatòria de les places de l'oferta pública per estabilització extraordinària de l'Institut Menorquí d'Estudis, en el sentit següent:

On diu:

PLAÇA

Places per concurs

GRUP/subgrup

Règim jurídic

ESCALA/SUBESCALA

Titulacions

Nivell català

TÈCNIC/A INVESTIGADOR/A

2

A1

Laboral

AET

Grau o titulació equivalent

B2

Ha de dir:

PLAÇA

Places per concurs

GRUP/subgrup

Règim jurídic

ESCALA/SUBESCALA

Titulacions

Nivell català

TÈCNIC/A INVESTIGADOR/A

2

A1

Laboral

AET

Titulacions superiors o de grau equivalent relacionades amb el medi ambient i/o altres disciplines cientificotècniques i/o socials.

C1

SEGON.- Publicar aquests acords al taulell d'anuncis i a la web de l'Institut Menorquí d'Estudis, i al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

TERCER.- Notificar aquests acords al Consell Insular de Menorca perquè publiqui l'edicte a la seva pàgina web https://oposicions.cime.es.

QUART.- Donar compte d'aquest decret al Consell Rector en la propera sessió que tingui.

 

Maó, 13 de desembre de 2022

El president Miquel Àngel Maria Ballester (DP 433 de 12.07.2019) (BOIB núm. 97 de 16.07.2019)