Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 738123
Decret 51/2022, de 12 de desembre, pel qual es nomena directora general de Turisme de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 17 m) de la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears, disposa que correspon al Consell de Govern separar i nomenar per decret als càrrecs públics de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears quan li ho atribueixi la legislació vigent.

L'article 41 e) de la mateixa llei disposa que correspon als consellers proposar al Consell de Govern el cessament i nomenament dels càrrecs públics dependents de la seva conselleria.

D'altra banda, l'article 15.2 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que els directors generals seran nomenats i separats per decret del Govern de les Illes Balears, a proposta del titular de la conselleria.

Per tot això, a proposta del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i havent-ho considerat el Consell de Govern en la sessió de 12 de desembre de 2022,

DECRET

Primer

Disposar el nomenament del càrrec públic següent de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball:

- Senyora Isabel Vidal Tomás, amb número de DNI XXX5251XX, com a directora general de Turisme de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball.

Segon

Disposar que aquest Decret entri en vigor el mateix dia de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 12 de desembre de 2022

 

La presidenta

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball

Francesca Lluch Armengol i Socias

Iago Negueruela Vázquez