Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 728314
Modificació de l’Ordenança reguladora del preu públic per la venta del joc de taula “La Conquesta del Castell”

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient núm.: 1330/2022

La Junta de Govern Local, en sessió celebrada el 7 de desembre de 2022, ha adoptat el següent acord:

FETS

1. S'ha editat i fabricat 500 exemplars del joc de taula “La Conquesta del Castell”, i es vol posar a la venda per a tots els públics. ‘La conquesta del Castell' és un joc de preguntes i respostes que s'edita en motiu dels actes de commemoració del IV centenari de la construcció de l'oratori del Castell d'Alaró, que es celebra aquest any 2022. Aquest joc és una mescla de trivial i l'oca, elaborat per l'Associació Cultural Al Rum, té gairebé 2.000 preguntes sobre el Castell, la Serra de Tramuntana i la llengua, la història, els personatges, les tradicions i la geografia alaronera. Aquest projecte ha esta co-finançat amb els ajuts destinats a actuacions de foment de l'ús de la llengua catalana a les Illes Balears per a l'any 2022 de la Direcció General de Política Lingüística, amb una concessió de 9.134,23 euros (exp. 351/2022).

2. Vist l'estudi econòmic elaborat per la Intervenció municipal del càlcul del preu públic per a la venta d'aquest joc, signat electrònicament el 2 de desembre de 2022.

FONAMENTS DE DRET

1. Article 25.2.m de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, sobre la competència del municipi en matèria de promoció de la cultura.

2. Articles 41 i següents del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, en relació als preus públics.

ACORD

Vista la proposta del batle, la Junta de govern local, en exercici de l'atribució delegada per acord del ple de l'ajuntament de 26 de juny de 2019 (Butlletí Oficial de les Illes Balears, BOIB, núm. 92, de 09.07.2019), acorda per unanimitat el següent:

- Establir el preu públic per la venta del joc de taula “La Conquesta del Castell”, fixant el preu en 10,00 €.

Cosa que fem pública per a general coneixement.

RECURSOS

Contra aquest acord, que és definitiu en via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós-administratiu davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos comptats a partir del dia següent de la publicació d'aquest nunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB). No obstant, amb caràcter previ i potestatiu, es pot interposar recurs davant la Junta de govern local, en el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la publicació d'aquest anunci al BOIB.

 

Alaró, 7 de desembre de 2022

El batle Llorenç Perelló Rosselló