Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 691239
Modificació composició membres Junta Govern Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del previst als articles 46 i 52 del Reial Decret 2468/1986 de 28 de novembre pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Régim Jurídic de les Corporacions Locals, es fa públic que amb data 17 de novembre de 2022 s'ha dictat el següent Decret de l'Alcaldia.

“DECRET.- Mitjançant el present i en us de les facultats que em confereix la legislació vigent en matèria de Règim Local, en concret els articles 23 i 25 de la Llei 20/2006 de 15 de desembre municipal i de règim local de les Illes Balears en relació als articles 21 i 23 de la Llei 7/1985 de Bases de Règim Local i 43 i següents del RD 2568/1986 de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals

RESOLC

PRIMER- Nomenar a la Regidora Sra. Rosa María Rubio García, membre de la Junta de Govern Local en substitució de la Sra. Dessiré Ruiz Mostazo.

SEGON.-. Que es doni compte del present Decret al Ple de la Corporació, es notifiqui als Regidors que consten en el mateix  i es procedeixi a la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears. sense perjudici de la seva efectivitat des del dia de signatura del present.

Eivissa

V.i.P. L'ALCALDE 

EL SECRETARI,

(document signat electrònicament al marge)”

 

Eivissa, document signat electrònicament al marge (18 de novembre de 2022)

El secretari acctal. (Joaquim Roca Mata)