Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 688071
Convocatòria pública per a la provisió del càrrec de jutge/ssa de pau substitut/a del municipi de Calvià (període 2023/2027)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb el que disposa l'article 5 del Reglament 3/1995, de 7 de juny, dels Jutges de Pau, i en virtut del disposat per Decret de Batlia de 15/11/22, s'anuncia la convocatòria pública per a la provisió del càrrec DE JUTGE/SSA DE PAU SUBSTITUT/A d'aquest municipi.

Els requisits per optar a l'elecció d'aquest càrrec són els següents:

  • Ser espanyol, major d'edat.
  • No estar incurs en cap causa d'incapacitat o incompatibilitat tipificades a la Llei Orgànica del Poder Judicial que li siguin aplicables.
  • Gaudir del ple exercici dels drets civils.
  • Residir al terme municipal de Calvià.

Les persones interessades que reuneixin els esmentats requisits, podran presentar les seves sol·licituds en el Registre General de l'Ajuntament de Calvià durant el termini de VINT (20) DIES hàbils comptats a partir del següent al de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

El model d'instància que s'adjunta com a document annex estarà a la disposició de les persones interessades al tauler d'anuncis de la seu electrònica d'aquest Ajuntament (https://seuelectronica.calvia.com). Juntament amb la seva sol·licitud, les persones candidates hauran d'adjuntar un “currículum vitae” on consignaran els detalls més significatius del seu perfil personal, acadèmic i professional.

Les sol·licituds es presentaran en el Registre d'entrada d'aquest Ajuntament o bé mitjançant el registre electrònic d'acord amb l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

En cas de no presentar-se sol·licituds, el Ple de la Corporació triarà lliurement, d'acord amb el que es preveu a l'article 101.2 de la Llei Orgànica 6/1985, d'1 de juliol, del Poder Judicial i l'article 4 i 6 del Reglament 3/1995, de 7 de juny, dels Jutges de Pau.

El que es fa públic per a general coneixement.

 

Calvià, (signat electrònicament: 21 de novembre de 2022)

El batle-president Alfonso Rodríguez Badal

 

ANNEX I SOL·LICITUD PER OPTAR AL PROCÉS SELECTIU PER AL NOMENAMENT DE JUTGE/JUTGESSA DE PAU SUSTITUT/A DE CALVIÀ (PERÍODE 2023/2027)

Nom i llinatges:___________________________________________________________

DNI:________________Domicili:____________________________________________

Localitat:______________________CP.:__________________Telèfon:______________

E-mail:______________________________________________.

EXPÒS/DECLAR BAIX LA MEVA RESPONSABILITAT

1. Que he tingut coneixement de l'anunci publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears sobre l'obertura del termini de presentació d'instàncies per a la elecció del jutge/ssa de pau substitut/a de Calvià.

2. Que reuneixo els requisits de capacitat establerts al Reglament número 3/1995, de 7 de juny, dels Jutges de Pau, article 1.2 del Títol I i article 13 del Títol II.

3. Que compleixo tots els requisits que preveu la LO 6/1985, d'1 de juliol, del Poder Judicial, i en concret els següents:

a) Ser espanyol

b) Ser major d'edat

c) No estar incurs en cap de les causes d'incapacitat que estableix l'article 303 de l'esmentada LO 6/1985 que disposa que estan incapacitats per ingressar en la Carrera Judicial els disminuïts física o psíquicament per a la funció judicial; els condemnats per delictes dolosos mentre no hagin obtingut la rehabilitació; els processats o inculpats per delicte dolós en tant no siguin absolts o es dicti auto de sobreseïment i aquells que no estiguin en el ple exercici dels seus drets civils.

4. Que no incorre en cap de les incompatibilitats i prohibicions regulades als articles 389 a 397 de la Llei Orgànica del Poder Judicial en allò que li sigui aplicable:

a) Amb qualsevol càrrec d'elecció popular o designació política de l'Estat, Comunitats Autònomes, Províncies i resta d'entitats locals i organismes dependents de qualsevol d'ells.

b) Amb les ocupacions o càrrecs dotats o retribuïts per l'Administració de l'Estat, les Corts Generals, la Casa Reial, Comunitats Autònomes, Províncies, Municipis i qualsevol entitat, organisme o empresa dependent d'uns i altres.

c) Amb l'exercici de l'advocacia i de la procuradoria i amb tot tipus d'assessorament jurídic, sigui o no retribuït.

d) No podran els/les jutges/sses pertànyer a partits polítics o sindicats o tenir ocupació al servei dels mateixos. Tampoc podran prendre part en les eleccions legislatives o locals més part que la d'emetre el seu vot personal. No obstant això exerciran les funcions i complimentaran els deures inherents als seus càrrecs.

SOL·LICITO_

Optar al procés selectiu per al nomenament de Jutge/ssa de Pau sustitut/a de Calvià (període 2023/2027).

 

Calvià,

 

Signat: