Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 655123
Aprovació de la proposta d’estructura de costos i la fórmula de revisió de preus del contracte de serveis de neteja viària d’Inca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per l'Ajuntament en Ple, a la seva sessió extraordinària de dia 7 de novembre de 2022, es va aprovar la proposta d'estructura de costos i la fórmula de revisió de preus a aplicar al contracte de serveis de neteja viària.

De conformitat amb el que disposa l'article 9 del Reial Decret 55/2017, de 3 de febrer, pel qual es desenvolupa la Llei 2/2015, de 30 de març, de desindexació de l'economia espanyola, el dia 7 de novembre de 2022 es va publicar en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Inca el present anunci per sotmetre a informació pública la proposta d'estructura de costos i la fórmula de revisió de preus per un termini de 20 dies, començant el termini a partir del dia següent al de la publicació de l'anunci en el tauler d'anuncis. En el cas que no es presentin al·legacions, s'entendrà definitivament aprovada i es remetrà al pertinent òrgan consultiu.

Es pot consultar la proposta d'estructura de costos i la fórmula de revisió de preus al taulell d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Inca.

 

Inca, 8 de novembre de 2022

El batle-president Virgilio Moreno Sarrió