Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE FONS EUROPEUS, UNIVERSITAT I CULTURA

Núm. 652123
Extracte de la Resolució del conseller de Fons Europeus,Universitat i Cultura per la qual s’aprova la convocatòria d’ajuts per incorporar personal investigador al sistema de ciència de les Illes Balears (contractes postdoctorals 2022)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb allò previst als articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions:

  • (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris:

Als efectes d'aquests ajuts poden ser beneficiaris els centres d'R+D, ubicats a les Illes Balears, següents:

a) Centres públics d'R+D: les universitats públiques, els organismes públics de recerca reconeguts per la Llei 14/2011, els centres d'R+D amb personalitat jurídica pròpia i diferenciada vinculats a l'Administració general de l'Estat o que en depenen i els centres d'R+D vinculats a administracions públiques territorials o que en depenen, amb personalitat jurídica pròpia i diferenciada.

b) Centres públics i privats d'R+D sense finalitat de lucre: universitats privades i entitats públiques i privades sense finalitat de lucre amb capacitat i activitat demostrades en R+D. S'hi inclouen els centres tecnològics la propietat i la gestió dels quals corresponen majoritàriament a les administracions públiques.

c) Empreses privades d'R+D i/o innovació: entitats privades amb capacitat i activitat demostrades en R+D i/o innovació.

Segon. Finalitat:

S'ofereixen vint ajuts per contractar personal investigador i incorporar-lo al sistema de ciència i tecnologia de les Illes Balears en grups de recerca, centres o unitats de recerca i desenvolupament tecnològic, empreses públiques sense finalitat de lucre i empreses privades amb activitat d'R+D ubicades a les Illes Balears.

Tercer. Bases reguladores:

Ordre de la consellera d'Innovació, Interior i Justícia de 26 de gener de 2010 per la qual s'estableixen les bases reguladores per concedir subvencions en matèria de recerca, desenvolupament tecnològic i innovació (BOIB núm. 25, de 13 de febrer).

Quart. Import:

La durada de l'ajut depèn del programa (veure annexos, 2, 3, 4 i 5 de la convocatòria) i comença a comptar des del moment en què l'investigador s'incorpora al seu lloc de feina.

La dotació destinada a cadascun dels contractes que es formalitzin a l'empara del programa Margalida Comas és de 35.000,00 € per a cadascuna de les dues anualitats del contracte. La retribució mínima que han de rebre els investigadors és de 26.700,00 € bruts anuals.

La dotació destinada a cadascun dels contractes que es formalitzin a l'empara del programa Vicenç´Mut Estabilitat és de 40.000,00 € per a cadascuna de les tres anualitats del contracte. La retribució mínima que han de rebre els investigadors és de 30.700,00 € bruts anuals.

La dotació destinada a cadascun dels contractes que es formalitzin a l'empara del programa Vicenç Mut és de 40.000,00 € per a cadascuna de les tres anualitats del contracte. La retribució mínima que han de rebre els investigadors és de 30.700,00 € bruts anuals.

La dotació destinada a cadascun dels contractes que es formalitzin a l'empara del programa Felip Bauçà és de 40.000,00 € per a cadascuna de les dues anualitats del contracte. La retribució mínima que han de rebre els investigadors és de 30.700,00 € bruts anuals.

 

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds és de vint dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquest extracte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

 

Palma, (7 de novembre de 2022)

El conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura Miquel Company i Pons