Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 631490
Resolució del conseller executiu del Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut en relació a la modificació del Pla de Estratègic de Subvencions del Consell Insular d'Eivissa, any 2020-2021-2022, en matèria de serveis socials, per ampliar l'import de la consignació pressupostària de la subvenció directa prevista per a Creu Roja Espanyola per tal de dur a terme el projecte «Servei de la Unitat Mòbil d'Emergència Social d'Eivissa» any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 2 d'agost de 2022, s'ha dictat Resolució del conseller executiu del Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut, en la qual es resol:

PRIMER. Aprovar la modificació del Pla Estratègic de Subvencions del Consell Insular d'Eivissa, anys 2020-2021-2022, en matèria de serveis socials, en el sentit d'ampliar l'import de la consignació pressupostària de la subvenció directa a Creu Roja Espanyola per fer front al projecte U.E.S. d'Eivissa de l'any 2022, mantenint la vigència de la resta de previsions contingudes en el Pla estratègic de subvencions, quedant en conseqüència, de la següent manera:

CONVENI AMB L'ENTITAT CREU ROJA EN MATERIA DE SERVEIS SOCIALS

LÍNIA D'ACCIÓ: Projecte Unitat Mòbil d'Emergències Socials

Àmbit temporal:

Exercici 2020/2022

Cost previsible:

100.000€ anuals de l'aplicació pressupostària 2310- 4890101.

Objectiu general:

Intervenció social d'ajudes a persones en situació d'extrema vulnerabilitat mediant la unitat d'emergència social mòbil.

Objectius específics:

a) Atendre les necessitats bàsiques de les persones sense sostre.

b) Oferir suport al col·lectiu per evitar el seu deteriorament físic o mental i facilitar els processos d'inserció social.

Destinataris:

Persones tant que dormen al carrer com aquelles que viuen en infrahabitatges o habitatges inadequats dels municipis d'Eivissa i Santa Eulària des Riu.

Règim:

Nominativa

Indicadors d'Avaluació:

Número de persones ateses .

Núm. d'iniciatives de col·laboració amb altres entitats com Càritas, ajuntaments, etc.

Núm. d'actuacions realitzades

Compatibilitat / incompatibilitat:

Compatible amb altres ajudes.

SEGON - Publicar la resolució que es dicti en el BOIB, en el portal de transparència del Consell Insular d'Eivissa i donar compte al següent Consell Executiu que es celebri.

 

(Signat electrònicament: 27 d'octubre de 2022)

La cap de Secció de Serveis Socials Ana Andreu Mas