Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ D'ATENCIÓ I SUPORT A LA DEPENDÈNCIA I PROMOCIÓ DE L'AUTONOMIA PERSONAL DE LES ILLES BALEARS

Núm. 627738
Correcció d'errades detectades a la publicació de l'oferta pública d'estabilització del Consorci per a la Protecció i Acollida de les Persones Diminuïdes Píquiques Profundes de les Illes Balears (actualment Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'Autonomia Personal de les Illes Balears)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 27 de juny de 2022 el Consell de Govern de les Illes Balears es va donar per assabentat de l'extinció del Consorci per a la Proteció i Acollida de les Persones Disminuïdes Psíquiques Profundes de les Illes Balears (Consorci APROP), acordat per la Junta Rectora el 27 d'octubre de 2021 i va determinar que aquesta extinció implicava la cessió a la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció de l'Autonomia Personal de les Illes Balears de la globalitat dels actius i passius del Consorci, sigui quina sigui la fase o l'estat en què es trobassin i que la Fundació s'havia de subrogar en les relacions, els drets i les obligacions de qualsevol tipus, inclosos els contractuals, els laborals i de la Seguretat Social, del consorci esmentat vigents en la data de la integració, prevista per a l'1 de juliol de 2022. A més, es va establir que el personal laboral del Consorci quedaria subrogat a la Fundació en les mateixes condicions i modalitat contractual, de conformitat amb el règim de successió d'empreses establert en l'article 44 de l'Estatut dels Treballadors i sens perjudici del que estableix l'article 20 de l'Estatut esmentat sobre la direcció i el control de l'activitat laboral (BOIB nún. 84, de 28 de juny).

2. Al BOIB núm. 70, de 31 de maig de 2022, es va publicar l'Acord de la Junta Rectora del Consorci APROP, de 27 de maig de 2022, pel qual s'aprova l'oferta pública d'estabilització corresponent al personal laboral, en el marc de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública

Atès que en la publicació de l'oferta pública esmentada s'han detectat omisions i errors materials, dict la següent

Resolució

1. Corregir les omisions i els errors materials detectats en l'annex de la publicació de l'Acord de la Junta Rectora del Consorci per a la Proteció i Acollida de les Persones Disminuïdes Psíquiques Profundes de les Illes Balears (Consorci APROP), de 27 de maig de 2022, pel qual s'aprova l'oferta pública d'estabilització per a l'any 2022, en els termes següents:

On diu:

TÈCNIC/A TITULAT/ADA DE GRAU MITJÀ. TERÀPIA OCUPACIONAL/TREBALL SOCIAL/EDUCACIÓ SOCIAL/3 ANYS DE PSICOLOGIA O PEDAGOGIA

Concurs 4

Total 4

Ha de dir:

TÈCNIC/A TITULAT/ADA DE GRAU MITJÀ. GRAU EN PSICOLOGIA O PEDAGOGIA/ TREBALL SOCIAL

Concurs 5

Total 5

On diu:

OFICIAL DE MANTENIMENT C

 

Ha de dir:

OFICIAL DE MANTENIMENT C/D

A la columna "Illa" de les categories/especialitats d'auxiliar tècnic/a sociosanitari/ària, conductor/a i zelador/a s'ha d'afegir MALLORCA.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (26 d'octubre de 2022)

La gerent Alexandra Pavlovic Djurdjev