Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 615559
Exposició pública d’aprovació inicial de tramitació del projecte d’obra anomenat “Capella de sa Tanca Vella. Projecte Bàsic i d’Execució de restauració i reordenació de la capella i el seu entorn”, a Sant Francesc, TM Formentera”

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord de la Junta de Govern del Consell Insular de Formentera en sessió de caràcter ordinari de dia 14 d'octubre de 2022, es va aprovar inicialment el projecte d'obra “Capella de sa Tanca Vella. Projecte Bàsic i d'Execució de restauració i reordenació de la capella i el seu entorn”, a Sant Francesc, TM Formentera”, redactat per l'arquitecte, Sr. Marià Castelló Martínez.

En funció del previst a l'article 149.1 de la Llei 20/2006, de 15 de novembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, es sotmet a exposició pública l'esmentat projecte per un termini de 15 dies naturals, comptats a partir del dia següent hàbil a la publicació d'aquest anunci al BOIB.

El projecte d'obra “Capella de sa Tanca Vella. Projecte Bàsic i d'Execució de restauració i reordenació de la capella i el seu entorn”, a Sant Francesc, TM Formentera”, es pot consultar a la web del Consell Insular de Formentera www.conselldeformentera.cat, i de manera presencial a l'àrea de Patrimoni del Consell Insular de Formentera, al carrer Arxiduc Lluís Salvador, 2, 07860 Sant Francesc (Formentera), de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

 

Formentera, amb la data de la signatura electrònica (20 d'octubre de 2022)

La presidenta Ana Juan Torres