Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE VALLDEMOSSA

Núm. 615180
Aprovació inicial de la modificació del Acord Regulador del preu públic pel servei de l'escola infantil

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Acord del Ple de l'Ajuntament de Valldemossa pel qual s'aprova inicialment la modificació de l'Acord regulador del preu públic pel servei d'escola infantil.

Havent-se instruït pels serveis competents d'aquesta Entitat expedient de modificació de l'Acord regulador del preu públic pel servei d'escola infantil que es detalla a continuació, el Ple d'aquesta Entitat, en sessió extraordinària celebrada el dia 11 d'octubre de 2022, va acordar l'aprovació provisional de la referida modificació de l'Acord regulador.

I en compliment del que es disposa en l'article 17.2 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, se sotmet l'expedient a informació pública pel termini de trenta dies a comptar des de l'endemà de la inserció d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de la Província, perquè les persones interessades puguin examinar l'expedient i presentar les reclamacions que estimin oportunes.

Durant aquest termini podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions que s'estimin pertinents.

Així mateix, estarà a la disposició de qualsevol persona interessada en la seu electrònica d'aquesta entitat https://valldemossa.sedelectronica.es/info.0.

Si transcorregut aquest termini no s'haguessin presentat reclamacions, es considerarà aprovat definitivament aquest Acord.

 

(Signat electrònicament: 20 d'octubre de 2022

El batle Nadal Torres Bujosa)