Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 611072
Aprovació inicial de l’Ordenança reguladora del preu públic per a la prestació de serveis a l’Espai Empresarial de l’Àrea de Desenvolupament Local del Consell Insular de Formentera Consell Insular de Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple del Consell Insular de Formentera, en sessió ordinària celebrada el 30 de setembre de 2022, va aprovar, amb caràcter d'aprovació inicial, l'Ordenança reguladora del preu públic per a la prestació de serveis a l'Espai Empresarial de l'Àrea de Desenvolupament Local del Consell Insular de Formentera, conforme al següent acord:

“(...)

PRIMER.- Aprovar inicialment l'Ordenança reguladora del preu públic per a la prestació de serveis a l'Espai Empresarial de l'Àrea de Desenvolupament Local del Consell Insular de Formentera, d'acord amb el següent text de l'ANNEX NORMATIU.

SEGON.- Publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), al tauler d'anuncis i a la pàgina web del Consell Insular de Formentera, l'edicte relatiu a l'acord d'aprovació inicial l'Ordenança reguladora del preu públic, per tal que la ciutadania i les persones legítimament interessades puguin examinar l'expedient i formular reclamacions durant el termini de 30 dies a partir de la publicació de l'edicte al BOIB.

TERCER.- Remetre còpia acarada del text present aprovat inicialment a l'Institut de la Dona de les Illes Balears en compliment del que estableix l'art. 5.3 de la Llei 11/2016, de 28 de juliol, d'igualtat de dones i homes.

QUART.- Considerar que si en el termini d'informació pública no hi ha reclamacions, s'ha d'entendre definitivament aprovat l'acord inicialment adoptat, sense necessitat d'un nou acord exprés.

CINQUÈ.- Ordenar la publicació íntegra al BOIB de l'acord corresponent (sobre l'Ordenança reguladora del preu públic), ja sigui l'inicial elevat a definitiu, ja sigui el derivat de l'estudi de les reclamacions, als efectes de la seva entrada en vigor, tot de conformitat amb el citat Text refós de la Llei d'hisendes locals i també l'article 103.2 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

ANNEX NORMATIU

Ordenança reguladora del preu públic per a la prestació de serveis a l'Espai Empresarial de l'Àrea de Desenvolupament Local del Consell Insular de Formentera

Article 1. Norma reguladora

De conformitat amb el títol I "Recursos de les hisendes locals", articles 41 a 47, i també, relacionat amb els anteriors, l'article 127 i l'article 21, del RDL 2/2004, de 5 de març pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, referents als preus públics, i també, de conformitat amb la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, el Consell Insular de Formentera estableix els preus públics per a la prestació de serveis a l'Espai Empresarial de l'Àrea de Desenvolupament Local, que es regiran pel que estableix aquesta Ordenança.

Article 2. Fet imposable

El fet imposable del preu públic és la cessió temporal de l'espai de treball individual equipat a la sala compartida de l'Espai Empresarial, que inclou: accés als serveis comuns, com ara sala de reunions, recepció, banys, neteja, llum, connexió a internet, servei de reprografia (amb un nombre limitat mensual de 200 fotocòpies/impressions per persona beneficiària, que s'especificarà en el reglament d'ús) i servei de tutela, acompanyament i formació empresarial.

Article 3. Obligats al pagament

Estan obligades al pagament les persones físiques o jurídiques que es beneficiïn de la prestació de serveis regulats per la present Ordenança.

 

Article 4. Tarifes

1. La quantia del preu públic regulat en aquesta Ordenança, respecte a la cessió temporal d'un espai de treball individual a l'Espai Empresarial de l'Àrea de Desenvolupament Local del Consell Insular de Formentera, serà la fixada per les tarifes de la taula següent:

2. El període màxim de permanència a l'Espai Empresarial de l'Àrea de Desenvolupament Local del Consell Insular de Formentera serà de trenta-sis mesos.

3. L'import de les tarifes indicades inclou la posada a la disposició dels usuaris dels espais de treball individual adjudicats i dels serveis comuns de l'Espai Empresarial, de conformitat amb el que estableix el Reglament que regula l'accés i ús de l'Espai Empresarial de l'Àrea de Desenvolupament Local del Consell Insular de Formentera.

Modalitats

Tarifa mensual

Primer any de permanència

(1-12 mesos)

Segon any de permanència

(13-24 mesos)

Tercer any de permanència

(25-36 mesos)

Espai de treball individual a l'Espai Empresarial

60 €

70 €

80 €

Article 5. Gestió i cobrament de quotes

1. El pagament del preu públic regulat en aquesta Ordenança és obligatori des de l'inici de la prestació del servei.

2. Els interessats en la prestació de serveis de l'Espai Empresarial de l'Àrea de Desenvolupament Local del Consell Insular de Formentera hauran de presentar a l'Àrea de Desenvolupament Local la sol·licitud conforme amb el model que s'estableixi i hauran d'aportar la documentació que s'hi especifiqui.

L'autorització d'ús d'aquests espais es realitzarà pel procediment establert en el Reglament que regula l'accés i ús de l'Espai Empresarial de l'Àrea de Desenvolupament Local del Consell Insular de Formentera.

3. Les disposicions generals, la prestació de serveis i el funcionament establerts en el Reglament que regula l'accés i ús de l'Espai Empresarial de l'Àrea de Desenvolupament Local del Consell Insular de Formentera regiran de forma supletòria per allò no establert en aquesta Ordenança.

4. Les quotes es liquidaran mensualment dins dels cinc primers dies de cada mes, una vegada signat el conveni de cessió d'espais.

5. L'ingrés es realitzarà mitjançant domiciliació bancària al compte del Consell Insular de Formentera que es notifiqui; els citats ingressos seran controlats per l'àrea econòmica del Consell Insular de Formentera i per l'Àrea de Desenvolupament Local.

6. En el moment de presentar la sol·licitud per a l'ús temporal de l'Espai Empresarial de l'Àrea de Desenvolupament Local del Consell Insular de Formentera, els interessats hauran de comunicar a l'Àrea de Desenvolupament Local les dades precises per a procedir a la domiciliació bancària. Qualsevol canvi que es produeixi en aquestes dades haurà de comunicar-se abans del dia 15 o immediatament hàbil següent del mes anterior a aquell en què hagi de produir efectes.

7. L'impagament o retard en el pagament de la mensualitat de dos mesos consecutius donarà lloc a la resolució automàtica de la cessió.

8. L'administració insular podrà acordar la no aplicació de les tarifes en els casos que s'apreciïn raons socials, benèfiques, culturals o d'interès públic en la sol·licitud formulada.

9. No estaran subjectes al pagament d'aquestes tarifes els actes organitzats pel Consell Insular de Formentera, així com les que siguin conseqüència d'intercanvis, convenis amb altres institucions o acords de col·laboració.

Disposició final

El present preu públic i les seves normes reguladores entraran en vigor en el termini de trenta dies comptats a partir de la seva publicació en el BOIB, segons el que es disposa en l'article 17 del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals. La seva vigència continuarà fins que no sigui derogat o modificat.

Per la qual cosa es sotmet a informació pública durant el termini de trenta dies hàbils, perquè els interessats puguin examinar l'expedient i formular reclamacions, objeccions o observacions, la finalitat de les quals estigui directament relacionada amb l'objecte de la disposició, en els termes de l'article 102.c) de la Llei 20/2006, de 27 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, tot de conformitat amb el text inicialment aprovat i inserit en el present Butlletí.

La consulta de l'expedient es podrà realitza a l'Àrea de Desenvolupament Local, venda des Brolls 53, 07860, de Sant Francesc (Formentera), en horari d'atenció al públic (de 9.00 a 14.00 hores) i de dilluns a divendres.”

La qual cosa es fa pública per a general coneixement

 

Formentera, amb la data de la signatura electrònica (19 d'octubre de 2022)

La presidenta del Consell Insular de Formentera Ana Juan Torres