Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE PROMOCIÓ ECONÓMICA I DESENVOLUPAMENT LOCAL

Núm. 583065
Modificació de l’escut municipal de Sa Pobla

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, en sessió extraordinària, de data 31 d'agost de 2022, va adoptar, entre d'altres, el següent Acord:

1r.- Aprovar l´escut municipal de Sa Pobla de conformitat amb l'Acord adoptat pel Ple de l'Ajuntament en sessió de 10 de març de 2022, d'acord amb la descripció que s'adjunta com a Annex.

2n.- Notificar el present Acord a l'Ajuntament de Sa Pobla i procedir a la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el Butlletí Oficial de l'Estat.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (7 d'octubre de 2022)

La secretaria tècnica de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local (Per delegació del conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local. Resolució del 22/07/2019, BOIB núm. 103, de data 27/07/2019) Rosa Mª Cañameras Bernaldo

 

ANNEX

L'escut

La nova imatge de l'escut de l'Ajuntament no varia, substancialment, la forma ni els colors. La seva modificació consisteix especialment en la seva simplificació i detalls de volums que dificultaven la seva reproducció. També s'ha optat per uns colors plans sense relleus, introduint contorns suavitzats. A trets generals, s'ha optat per donar més importància al grif, a la figura més representativa de l'escut, definint-lo amb unes ales més gruixudes i un semblant més natural de la criatura. Cal dir que s'ha optat per substituir el color daurat pel beix, per donar una imatge més modesta del municipi.

 

IMATGE