Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 579886
Acord del Consell de Govern de 10 d’octubre de 2022 de nomenament de diversos membres de la Junta Superior d’Hisenda de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb el que disposa l'article 6.1 del Decret 20/2012, de 16 de març, pel qual es regula l'estructura dels òrgans competents per conèixer i resoldre les reclamacions economicoadministratives que es produeixen en l'àmbit de la gestió econòmica, financera i tributària de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, la Junta Superior d'Hisenda de les Illes Balears està integrada per un president, un vicepresident, quatre vocals i un secretari, nomenats i separats del càrrec per acord del Consell de Govern, a proposta del conseller o consellera competent en matèria d'hisenda, això és, actualment, la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors.

Així mateix, i de conformitat amb el segon paràgraf d'aquest mateix article 6.1, necessàriament, dos dels vocals han de ser advocats de l'Advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i els altres vocals i el secretari han de ser nomenats entre funcionaris del subgrup A1 de competència reconeguda en matèria tributària.

Actualment, la vicepresidència de la Junta Superior d'Hisenda de les Illes Balears està vacant, i es considera convenient que el vocal més antic ocupi aquesta vicepresidència, amb la qual cosa s'allibera una de les quatre vocalies. D'aquesta manera, la vocalia en qüestió pot ser ocupada per una altra persona de reconeguda competència, per coadjuvar, així, a agilitar i reforçar l'exercici de les competències de la Junta en benefici de la hisenda pública i dels ciutadans.

Atès tot això, el Consell de Govern a proposta de la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors, en la sessió de dia 10 d'octubre de 2022 adoptà l'Acord següent:

Primer. Disposar el nomenament del senyor Miguel Ángel Busquets López i de la senyora Carmen Palma Ocete com a vicepresident i com a vocal, respectivament, de la Junta Superior d'Hisenda de les Illes Balears.

Segon. Disposar que aquest Acord produeixi efectes des del moment en què es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 10 d'octubre de 2022

La secretària del Consell de Govern Mercedes Garrido Rodríguez