Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 549796
Extracte de l’acord del Consell Executiu en sessió de caràcter ordinari de 19 de setembre de 2022, relatiu a l’aprovació de la convocatòria per a la concessió d'ajuts per a esportistes individuals menorquins i/o residents a l'illa de Menorca i destacats a la temporada esportiva 21-22 (setembre 2021 – agost 2022) (Exp. 2710-2022-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS 649794

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/649794):

Primer. Beneficiaris

Poden ser beneficiàries dels ajuts les persones físiques que compleixin les condicions següents:

  • Ser esportista i destacat o d'elit i tenir almanco 15 anys complerts en la temporada esportiva objecte de la convocatòria.
  • Estar en possessió d'una llicència expedida o homologada per la federació balear o espanyola corresponent.
  • Haver fet l'activitat objecte de la subvenció dins la temporada esportiva objecte de la convocatòria.
  • Tenir un dels mèrits esportius següents:

Haver estat seleccionat per la federació espanyola d'una determinada modalitat esportiva per representar Espanya en competicions internacionals durant la temporada objecte de la convocatòria.

Estar classificat entre els 3 primers en els campionats/copes oficials d'Espanya d'una determinada modalitat esportiva.

Estar classificat entre els 10 primers en els campionats/copes oficials d'Europa d'una determinada modalitat esportiva durant la temporada objecte de la convocatòria.

Estar classificat entre els 15 primers en els campionats/copes oficials del món d'una determinada modalitat esportiva durant la temporada esportiva objecte de la convocatòria.

Estar entre els 8 primers en els rànquings nacional o europeu, o bé entre els 10 primers en el rànquing mundial, elaborats en acabar la temporada objecte de la convocatòria.

Segon. Objete

Donar suport a la preparació i participació dels esportistes destacats menorquins o residents a Menorca, a partir de la categoria cadet i considerats esportistes destacats per les seves actuacions i classificacions en campionats i copes d'Espanya, d'Europa i del món, en competicions o rànquings oficials d'àmbit nacional i internacional, així com seleccionats per la federació corresponent per representar Espanya en competicions internacionals.

Donar un suport especial a esportistes que, complint el punt anterior, siguin dones, esportistes amb diversitat funcional (esport adaptat) o estudiants.

Tercer. Bases reguladores

Aquesta convocatòria es regirà per les bases aprovades pel Consell Executiu del Consell Insular de Menorca, en sessió ordinària de dia 18.10.2021 i publicades al BOIB núm.148 de 28.10.2021 amb les modificacions que figuren en la convocatòria dels ajuts.

Quart. Import

L'import global màxim de la convocatoria es de 55.000 € (cinquanta cinc mil euros).

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds; serà de 30 dies naturals comptats a partir del següent a la publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Sisè. Altres dades

L'import màxim per esportista és de 3.500,00 €.

En queden exclosos els esportistes considerats professionals.

 

Maó, 26 de setembre de 2022

El secretari del Consell Executiu Per delegació de la presidenta (Decret 427/2019, d'11 de juliol) (BOIB núm. 97 de 16-7-2019) Octavi Pons Castejón