Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 540470
Citació de les persones interessades en el procediment ordinari núm.551/2022 que se substancia davant la Sala Contenciosa Administrativa núm. 1 del TSJIB

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'entitat ENDESA X SERVICIOS SL ha interposat recurs contenciós administratiu, actuacions núm.551/2022, que se segueixen pel procediment ordinari davant la Sala Contenciosa Administrativa núm. 1 del TSJIB, contra la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de data 8 de juny de 2022 per la qual es revoquen les subvencions en el marc de la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES II) en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu (BOIB núm. 76 d'11 de juny de 2022).

De conformitat amb els articles 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i 45.1.a) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, se cita les persones interessades perquè puguin comparèixer i personar-se davant l'òrgan esmentat en el termini de NOU DIES comptadors a partir del dia següent a la data de publicació d'aquest anunci.

Es comunica a les persones interessades que si es personen fora del termini establert, se'ls considerarà com a part, sense que per això s'hagi de retrotreure ni interrompre el procediment i que, si no se personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer cap notificació.

 

Palma, 22 de setembre de 2022

El director general d'Energia i Canvi Climàtic José Guillermo Malagrava Rigo