Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE LLOSETA

Núm. 537909
Exposició pública projecte bàsic i execució "projecte d'ampliació del gimnàs"

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per resolució de Batlia, núm. 718/2022, de data 20 de setembre de 2022, s'ha aprovat el projecte bàsic i executiu “Projecte d´ampliació del gimnàs”, redactat per l'arquitecta tècnica municipal, la Sra. Miquela Costa Ramis, visat pel Col·legi Oficial d´Arquitectes en data 13 de setembre de 2022.

En compliment del que preveu l'article 149.1 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, es sotmet a informació pública per un termini de 15 dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al BOIB per tal que qualsevol persona interessada pugui consultar el projecte a les oficines municipals tots els dies feiners entre les 9 i les 14 hores, o bé a través del tauler d'anuncis del lloc web de l'ajuntament www.ajlloseta.net i a través de la seu electrònica https://ajlloseta.sedelectronica.es.

Les al·legacions i reclamacions, les hauran de presentar els interessats davant l'Ajuntament dintre del termini esmentat al paràgraf anterior, per qualsevol dels mitjans que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

En cas de no produir-se cap al·legació en el termini esmentat, l'acord d'aprovació inicial esdevindrà definitiu.

 

Lloseta, (signat electrònicament: 21 de setembre de 2022)

El batle

José María Muñoz Pérez