Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 534222
Informació pública de la proposta de l’estructura de costs del contracte de concessió d’obra per a la construcció, conservació i explotació dels centres de salut Pollença i Son Ferriol i el Centre de Salut i Servei d’Urgències d’Atenció Primària (SUAP) Bons Aires, de l’Àrea de Salut de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 25 de juny de 2022 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB núm. 82) el tràmit d'informació pública del projecte d'obra i de l'estudi de viabilitat, conforme als articles 249.2 i 247.3, respectivament, de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic (LCSP).

Una vegada realitzat l'estudi d'estructura de costs dels serveis no clínics de la concessió d'obra per a la construcció, conservació i explotació dels centres de salut Pollença i Son Ferriol i del Centre de Salut i Servei d'Urgències d'Atenció Primària (SUAP) Bons Aires, de conformitat amb l'article 9.7 del Reial decret 55/2017, de 3 de febrer, pel qual es desenvolupa la Llei 2/2015, de 30 de març, de desindexació de l'economia espanyola, s'obre un nou tràmit d'informació pública per un període de vint dies comptador des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci.

Durant aquest termini, qualsevol persona física o jurídica pot examinar la documentació en el web del Servei de Salut de les Illes Balears en l'enllaç següent https://www.ibsalut.es/empreses-i-proveidors i presentar les al·legacions que consideri oportunes.

 

(Sigant electrònicament: 20 de setembre de 2022)

El director general Manuel Palomino Chacón Per absència (art. 27.2 del Decret 63/2019, de 2 d'agost, pel qual s'estableix l'estructura orgànica básica del Servei de Salut de les Illes Balears) La directora de gestió i pressuposts Maria del Mar Rosselló Amengual