Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE VILAFRANCA DE BONANY

Núm. 532147
Aprovació inicial Ordenança fiscal reguladora de la taxa per optar a proves de selecció de personal de l´ajuntament de Vilafranca de Bonany i l´empresa municipal FITA 2020 S.L.U.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'ajuntament de Vilafranca de Bonany, a la Sessió Ordinària celebrada en data 13 de setembre de 2022, va acordar l'aprovació inicial de l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per optar a proves de selecció de personal de l´ajuntament de Vilafranca de Bonany i l´empresa municipal FITA 2020 S.L.U.

En compliment dels articles 17 del Text Refós 2/2004 de les Hisendes Locals i l´article 102.1.b) de la Llei 20/2006 municipal i de règim local de les Illes Balears, se sotmet l´expedient a informació pública per termini de trenta dies a partir del dia següent al d´inserció d´aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears perquè pugui ser examinat i es puguin presentar les reclamacions i suggeriments oportuns. Si transcorregut aquest termini no s'han presentat reclamacions, l'acord d'aprovació inicial s'entendrà com a aprovació definitiva sense cap més tràmit.

 

Vilafranca de Bonany, a data de la signatura electrònica (15 de setembre de 2022)

El alcalde Montserrat Rosselló Nicolau