Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 531151
Departament de Mobilitat.- Secció de Transports.- Extracte convocatòria subvencions destinada als titulars de llicències d’autotaxi de l’Ajuntament de Palma, per promoure l’adquisició i instal·lació de dispositius electrònics de mans lliures per ràdio, l’any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 647906 

Mitjançant  Decret de Batlia núm. 15346 de 30/08/2022, es va aprovar la convocatòria de  subvencions destinada als titulars de llicències d'autotaxi de l'Ajuntament de Palma, per promoure l'adquisició i instal·lació de dispositius electrònics de mans lliures per ràdio, l'any 2022, segons la Memòria Justificativa i les Bases de la Convocatòria del Departament de Mobilitat. 

De conformitat amb el que es preveu en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index),  en la pàgina web de l'Ajuntament de Palma (www.palma.cat) i en la pàgina web de l'Àrea de Mobilitat Sostenible www.mobipalma.mobi. 

Primer. Beneficiaris:

  • Ser persona física, titular de llicència municipal per l'exercici del servei d'auto taxi al terme municipal de Palma. 
  • Ser titular d'un vehicle autotaxi (amb llicència al terme municipal de Palma), destinat al transport de persones amb mobilitat reduida  (PMR) 
  • Trobar-se d'alta en el Regim Especial de Treballadors per compte pròpia o autònoms 
  • No trobar-se incurs en cap de les circumstàncies recollides en els articles 13.2  i 13.3 de la Llei 38/2003 general de subvencions, especialment pel que fa referència al compliment de les seves obligacions tributàries amb l'Ajuntament de Palma, l'AEAT, i l'ATIB. Als dits efectes s'entendrà  l'acompliment d'aquest requisit quan per tal de participar a la present convocatoria l'interessat hagi obtingut una resolució de l'administració competent autoritzant  l'ajornament, fraccionament  o fixi un pla de pagaments amb les dites administracions. La resolució haurà d'adjuntar-se  a la sol.licitud de subvenció. 
  • Que compleixin els requisits exigits a la present convocatòria de subvencions i a l'OMS i demès normativa vigent en matèria de subvencions,  especialment pel que fa referència a la documentació exigida per la base 5.2 d'aquesta convocatòria.

Persones físiques que siguin titulars de llicència d'auto-taxi emesa per l'Ajuntament de Palma.  

Segon. Objecte:

Les presents bases tenen per objecte regular les ajudes destinades als titulars de llicència de servei d'autotaxi adaptat (PMR) del terme municipal de Palma, per promoure l'adquisició i el muntatge  de dispositius electrònics de mans lliures per radio, al llarg de l'any 2022, per donar compliment al que disposa la vigent legislació en matèria de circulació. 

Tercer. Bases reguladores:

Legislació aplicable: Aquesta convocatòria es regeix per la Llei 38/2003 General de Subvencions i el seu reglament, així com per allò disposat per l'Ordenança Municipal de Subvencions  de l'Ajuntament de Palma BOIB núm. 35 dia 12 de març de 2015. 

Altressí, les presents bases es regeixen pel vigent Pla Estratègic de Subvencions de l'Àrea de Mobilitat Sostenible, aprovat per acord de la junta de govern de 22 de juny de 2022. 

Línia estratègica: Les presents bases de convocatòria es fonamenten en línia estratègica núm. 2 del Pla Estratègic de Subvencions de l'Àrea de Mobilitat Sostenible per 2022-2025, aprovat per acord de la junta de govern de 22 de juny de 2022. 

Procediment de concessió de les subvencions previstes a la present convocatòria: s'ha optat pel sistema de prorrateig, dins de la modalitat de concurrència competitiva, d'acord amb el disposat per l'article 22 de la Llei 38/2003 General de Subvencions.  

 

​​​​​​​Quart. Quantia:

Import total: Es destina a la present convocatòria l'import de 10.000 € (DEU MIL EUROS) amb càrrec a l'aplicació pressupostària 15.44121.77000. (Transports programes d'accesibilitat i seguretat taxi) del vigent pressupost de despeses per a 2022. 

Quantia màxima dels imports individuals:  L'import individual de les ajudes basades en la implementació de de dispositius electrònics de mans lliures per radio als taxis adaptats, al llarg de l'any 2022, es determinarà mitjançant el prorrateig entre les persones beneficiàries de l'import global previst, de conformitat amb les previsions dels articles 18 (tercer paràgraf) i 28.2.b de la vigent Ordenança municipal de subvencions, amb un màxim individual de 120 € (CENT VINT EUROS), per a la incorporació per primera vegada o mitjançant substitució d'un vehicle accessible adaptat per a persones amb discapacitat quan hagi estat autoritzat segons l'article 45 del reglament municipal regulador del servei, dins del crèdit disponible i sense que el percentatge màxim de finançament pugui superar en cada cas el 80% del cost total dels vehicles incorporats.  

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol.licituds serà d'un mes des de l'endemà de la publicació de la convocatòria al BOIB, de conformitat amb l'article  29.1 de l'OMS.

Sisè: Altres dades: 

Documentació que s'ha de presentar amb la sol·licitud de subvenció:

  1. Còpia acarada  de la factura, emesa l'any 2022, que reculli i quantifiqui la despesa realitzada per l'adquisició  i instal.lació del dispositiu de mans lliures per radio implementat al vehicle destinat al servei d'autotaxi adaptat.

  2. Document que justifiqui que el vehicle autotaxi te la condició d'adaptat. (copia de fitxa tècnica del vehicle i d'haver passat la revisió favorable de la ITV.

  3. Certificació d'estar al corrent del compliment de les obligacions tributàries amb l'Agència Tributària, ATIB, i amb l'Ajuntament de Palma.

 

Palma, 13 de setembre de 2022 

El regidor de l'Àrea de Mobilitat Sostenible

p.d. Decret de Batlia 201913026 de 28/06/2019

BOIB 94 de 11/07/2019

Francesc Josep Dalmau Fortuny

p.d. Decret de Batlia 201912198 de 17/06/2019

BOIB 85 DE 27/06/2019