Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 400552
Aprovació inicial de projecte municipal de dotació de serveis de la vorera oest del C/ Pedro Hernández Sastre

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern en sessió ordinària de dia 25 de maig de 2022, va adoptar sobre el projecte municipal de dotació de serveis de la vorara oes del carrer Dr. Pedro Hernández Sastre, el següent acord:

"Primer.- Aprovar inicialment, d'acord amb els articles 71 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears (LUIB) i 149 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears (LMRLIB), el projecte de dotació de serveis de la vorera oest del C/ Pedro Hernández Sastre (abans Passatge Sevilla), promogut per l'Ajuntament de Ciutadella, signat electrònicament per l'enginyer tècnic d'obres públiques Manel de Febrer de Olives en data 9 d'abril de 2022.

Segon.- Sotmetre l'expedient, de conformitat amb l'article 149 de la LMRLIB, a un tràmit d'informació pública durant un termini d'un (1) mes mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i en l'adreça corresponent o el punt d'accés electrònic municipal, on ha de constar tota la documentació, a l'efecte que qualsevol persona el pugui consultar i presentar al·legacions en el mateix termini. A l'anunci s'ha de fer constar l'enllaç a la seu electrònica municipal on es pot consultar l'expedient.

Tercer.- Notificar l'acord a les persones signatàries del conveni de permuta aprovat pel Ple de l'Ajuntament el 14 de setembre de 2006, a l'efecte que restin assabentades de l'aprovació inicial del projecte i puguin consultar-lo i presentar les al·legacions que considerin en el termini d'un (1) mes a comptar des de la notificació. 

Quart.- Sol·licitar informe / autorització a les Administracions següents:

- Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports (Servei de Patrimoni Històric) del Consell Insular de Menorca, a l'efecte que pugui avaluar i confirmar, si escau, que les prescripcions indicades en la Resolució núm. 2009/13, de data 25 de febrer de 2009, del conseller executiu del Departament de Cultura, Patrimoni, Educació i Joventut, mitjançant la qual s'informa favorablement el projecte d'urbanització del Passatge Sevilla, són suficients per executar les obres compreses en el nou projecte, tota vegada que el seu àmbit d'actuació és més reduït i suposa una afectació menor a la Zona arqueològica inclosa dins el Catàleg de Protecció del Patrimoni Històric de Ciutadella, amb el codi CIU-04 i declarada BIC.

- Direcció General de Recursos Hídrics del Govern de les Illes Balears, tot de conformitat amb l'article  114.4 del Pla Hidrològic de la Demarcació Hidrogràfica de les Illes Balears, atès que part de l'actuació es troba inclosa en zona de policia del domini públic hidràulic. 

Cinquè.- Donar trasllat de l'acord a les següents empreses de subministrament de serveis afectades perquè en el termini d'un (1) mes es pronunciïn sobre el projecte:

  • Servei d'Aigües Municipal, pel que fa a les xarxes d'aigua potable, clavegueram i pluvials.
  • Endesa Distribución Redes Digitales, SL, pel que fa a la xarxa de subministrament elèctric.
  • Telefónica de España, SA, pel que fa a la xarxa de telecomunicacions.
  • Orange Espagne, SA, pel que fa a la xarxa de telecomunicacions.
  • Redexis Gas Balears, SA, pel que fa a la xarxa de gas.

L'expedient es podrà consultar a la secció de “taulell d'edictes” a la pàgina web de l'Ajuntament (http://www.ajciutadella.org/tauler/edictes.aspx?TIPO=02&HISTORIC=1) o al departament d'ordenament del municipi de l'Ajuntament ubicat a la plaça des Born núm. 7-1r, en horari laborable els dilluns, dimarts i dijous de 9 a 14 hores, prèvia sol·licitud per Cita prèvia.

 

Signat a Ciutadella de Menorca en la data de la signatura electrònica que consta en aquest document (18 de juliol de 2022)

L'alcaldessa Joana Gomila Lluch