Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 398465
Aprovació inicial de la Modificació Puntual núm. 4 del Catàleg d’Elements d’Interès Artístic, Històric, Ambiental i Patrimoni Històric del terme municipal d’Inca amb l’objecte de la incorporació de nous elements i/o béns a protegir

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per l'ajuntament en Ple, en sessió ordinària de dia 30 de juny de 2022, es va adoptar, entre altres, el següent acord:

“1.- APROVAR INICIALMENT, la proposta de Modificació Puntual núm. 4 del Catàleg d'Elements d'Interès Artístic, Històric, Ambiental i Patrimoni Històric del terme municipal d'Inca amb l'objecte de la incorporació de nous elements i/o béns a protegir que a continuació es relacionen:

1) L'element i/o bé etnològic Jaciment arqueològic Pou de Can Pere Frare/S'Aljubet de Can Frare amb el codi INC-A031 pel jaciment arqueològic amb grau de protecció A1 i amb codi INC-F075 pel pou del can Pere Frare i aljubet amb grau de protecció A2.

2) L'element i/o bé d'arquitectura defensiva Refugi subterrani antiaeri amb el codi INC-E006 amb grau de protecció A2.

2.- SOTMETRE a informació pública pel termini de trenta dies, mitjançant anuncis que es publicaran en el butlletí Oficial de les Illes Balears, a un diari de major difusió de la Comunitat Autònoma i a la seu electrònica de l'Ajuntament, la proposta de Modificació Puntual núm. 4 del Catàleg d'Elements d'Interès Artístic, Històric, Ambiental i Patrimoni Històric del terme municipal d'Inca; poden examinar l'expedient a l'Àrea d'Urbanisme d'aquest Ajuntament per formular els suggeriments i allegacions que es considerin oportunes.

3.- ACORDAR la no subjecció a avaluació ambiental estratègica simplificada la present proposta de Modificació puntual, d'acord amb el previst a l'article 12.5 de la Decret legislatiu 1/2020, de 28 d'agost, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei d'avaluació ambiental de les Illes Balears, una vegada que ha estat justificat mitjançant en el present informe-proposta.

4.- SUSPENDRE l'atorgament de llicències de parcel·lació, edificació i demolició en els casos que pugin contradir les determinacions previstes a la proposta de Modificació Puntual.

5.- SOL·LICITAR els informes corresponents a les Administracions Públiques que es puguin veure afectades per la present Modificació puntual de planejament.

6.- NOTIFICAR, personalment, el present acord a les persones i/o interessats que com a conseqüència de la nova aprovació inicial es puguin veure afectats com a conseqüència de les modificacions introduïdes.”

 

(Signat electrònicament: 1 de juliol de 2022)

El batle-president Virgilio Moreno Sarrió