Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 370019
Aprovació inicial de la Modificació puntual número 18 de les Normes Subsidiàries Santa Eulària des Riu. Requalificació de terrenys a s’Argamassa en desenvolupament del procediment establert per l’article 142 de la LUIB

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu, en sessió ordinària celebrada el dia 30 de juny de 2022, ha aprovat inicialment la Modificació puntual nº 18 de les Normes Subsidiàries de Santa Eulària des Riu. Requalificació de terrenys a s'Argamassa en desenvolupament del procediment establert per l'article 142 de la LUIB”, sent els acords adoptats els següents:

PRIMER.- Aprovar inicialment la Modificació puntual nº 18 de les Normes Subsidiàries de Santa Eulària des Riu. Requalificació de terrenys a s'Argamassa en desenvolupament del procediment establert per l'article 142 de la LUIB, redactat per l'arquitecte senyor José Bonilla Villalonga.

SEGON.- Suspendre l'atorgament de tota classe d'autoritzacions i llicències urbanístiques en els terrenys objecte de la modificació, finca registral número 33.987, amb RC6374009CD1767S0008JD, sent la durada de la suspensió, de conformitat amb l'apartat 4 de l'article 51 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears, de dos anys o fins l'aprovació definitiva, sense perjudici de la possibilitat d'ampliació de l'esmentat termini fins a un màxim de 3 anys en cas que hagués de repetir-se el tràmit d'informació pública posterior a l'aprovació inicial.

TERCER.- Sotmetre a informació pública, per un termini de trenta dies, la documentació referenciada a l'apartat primer mitjançant inserció d'anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un diari dels de major difusió a l'illa i en la pàgina web municipal.

Durant l'esmentat termini l'expedient romandrà a disposició de qualssevol persona que vulgui examinar-lo i podran formular-se les al·legacions adients.

QUART.- Sol·licitar informe a les administracions o entitats les competències de les quals pugin veure's afectades per la present modificació”.

Durant el termini d'exposició pública, la documentació podrà ser examinada en les dependències municipals del departament d'obres i urbanisme situades al carrer Mariano Riquer Wallis nº 4, 3er pis, Santa Eulària des Riu, de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores. Així mateix, estarà a la disposició del interessats en la seu electrònica d'aquest Ajuntament https://www.santaeulalia.net.

 

Document signat electrònicament (1 de juliol de 2022)

L'alcaldessa Carmen Ferrer Torres