Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 368699
Extracte de l'Acord de la Junta de Govern Local de 22 de juny de 2022 per a l'aprovació de la convocatòria de les subvencions per a les associacions de persones amb discapacitat (discapacitat física, psíquica, sensorial o malalts mentals) de Sant Antoni de Portmany per a l'any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3b) i 20.8a) de la Llei 38/2003 de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar a la Base de dades nacional de subvencions (http://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/GE/es/index).

Còdig identificador BDNS 635984

Primer. Beneficiaris.

Poden sol·licitar les subvencions regulades en aquesta convocatòria les associacions sense ànim de lucre que realitzin activitats amb persones amb discapacitat i i compleixin amb els requisits establerts al present acord.

Segon. Objecte.

L'objecte d'aquest acord és establir i regular la concessió de subvencions econòmiques dirigides a ajudar les diferents associacions que acullen persones amb discapacitat física, psíquica, sensorial o a malalts mentals; per a la realització d'activitats al llarg de l'any 2022.

Tercer. Bases reguladores: Convocatòria

La convocatòria de les subvencions per a les associacions de persones amb discapacitat de Sant Antoni de Portmany per a l'any 2022. Publicades a la pàgina web municipal (http://www.santantoni.net) i seu electrònica (http://santantoni.sedelectronica.es/board)

Quart. Quantia.

El pressupost d'aquesta convocatòria és de seixanta mil euros (60.000 €). La quantitat subvencionada serà de fins al 100% del pressupost presentat, amb un màxim de sis mil euros (6.000 €) per associació

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies hàbils des de l'endemà de la publicació al BOIB.

 

Sant Antoni de Portmany, 29 de juny de 2022

L'alcalde Marcos Serra Colomar