Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 346899
Decret correcció errors extracte resolució convocatòria Participació Ciutadana

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

Expedient núm.

Procediment

4790/2022

Correcció errors extracte resolució convocatòria en matèria de Participació Ciutadana per l'any 2022 publicat al BOIB núm. 75 de data 9 de juny de 2022

 DECRET

FETS I FONAMENTS DE DRET

1. Vist que del contingut de l'expedient 4790/2022 relatiu a la convocatòria en matèria de Participació Ciutadana per l'any 2022, es desprèn l'extracte de la convocatòria va ser publicada al BOIB núm. 75 de data 9 de juny de 2022

2. Havent-se detectat una errada de transcripció en l'extracte prèviament esmentat corresponent relacionada amb el termini de presentació de sol·licituds i que el mateix no es correspon amb termini esmentat en l'article 7 de la convocatòria en matèria de Participació Ciutadana  per l'any 2022.

3. Atès que l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, estableix que: “les administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes»

Per tot això, dict el següent

TEXT DISPOSITIU DE LA PROPOSTA DE RESOLUCIÓ

PRIMER. Rectificar l'errada existent observada a l'article cinquè de l'extracte de la resolució del dia 26 de maig de 2022 de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Eivissa per la que es convoquen subvencions en matèria de Participació Ciutadana per l'any 2022, publicat en el BOIB núm. 75 de data 9 de juny de 2022.

ON DIU:

«El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals, comptats a partir del dia següent al de la publicació de la present convocatòria en el BOIB. El termini de presentació de sol·licituds serà improrrogable.»

DEU DIR:

«El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies naturals, comptats a partir del dia següent al de la publicació de la present convocatòria en el BOIB. El termini de presentació de sol·licituds serà improrrogable.»

SEGON. Que  es procedeixi la seva publicació d'aquesta resolució al Butlletí de les Illes Balears.

 

Eivissa, (Signat electrònicament: 20 de juny de 2022)

                                                                                                                                                          En don fe,

EL REGIDOR/A DELEGAT/DA                                                SECRETARI ACCTAL (Monserrat García Cuenca)                                                    (Joaquin Roca Mata)