Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 344528
Anunci d’informació pública. Proposta d’estructura de costos i fórmules de revisió de preus del LOT 1 i del LOT 3 del contracte de serveis de recollida, transport de residus i neteja viària del terme municipal de Felanitx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament Ple, en sessió ordinària de dia 13 de juny de 2022, ha adoptat, entre altres, el següent ACORD que en la seva part dispositiva diu:

«Primer. Donar conformitat a la nova proposta d'estructura de costos i fórmules de revisió de preus del lot 1 i del lot 3 del contracte de serveis de recollida, transport de residus i neteja viària, del terme municipal de Felanitx, presentada dia 31 de maig de 2022 per GRAM Sostenibilitat, SL.

Segon. Sotmetre a informació pública per un termini de 20 dies la proposta d'estructura de costos i fórmules de revisió de preus del lot 1 i del lot 3 del contracte de serveis de recollida, transport de residus i neteja viària, del terme municipal de Felanitx.

Tercer. Remetre a la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de les Illes Balears, una vegada transcorregut el termini establert en el punt anterior, la proposta d'estructura de costos i fórmules de revisió de preus del lot 1 i del lot 3 del contracte de serveis de recollida, transport de residus i neteja viària, del Terme Municipal de Felanitx, per tal que pugui emetre l'informe preceptiu valoratiu de l'estructura de costos.»

Recursos

Contra aquest acte, que és de tràmit, no escau interposar cap recurs.

Informació pública

De conformitat amb l'article 9.7 del Reial decret 55/2017, de 3 de febrer, pel qual es desenvolupa la Llei 2/2015, de 30 de març, de desindexació de l'economia espanyola, es sotmet a informació pública la proposta d'estructura de costos i fórmules de revisió de preus del lot 1 i del lot 3 del contracte de serveis de recollida, transport de residus i neteja viària del terme municipal de Felanitx per un termini de 20 dies comptats a partir del següent al de la publicació de l'anunci d'informació pública en el Butlletí Oficial de l'Estat, per tal que qualsevol persona interessada pugui presentar les al·legacions que consideri oportunes.

Consulta de la informació

La proposta d'estructura de costos i fórmules de revisió de preus del lot 1 i del lot 3 del contracte de serveis de recollida, transport de residus i neteja viària, del terme municipal de Felanitx, es podrà consultar en el Departament de Contractació de l'Ajuntament de Felanitx, de dilluns a divendres, de les 9:00 a les 14:00 hores, excepte festius.

 

Felanitx, 17 de juny de 2022

El batle Jaume Monserrat Vaquer