Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 271301
Anunci aprovació Plec de clàusules administratives particulars i prescripcions tècniques que han de regir l’adjudicació del contracte (exp. CN-01/2022) de cessió a tercers de l’explotació de l’autorització demanial per a l’explotació dels serveis de temporada a les platges d’Alcúdia i Sant Pere per als anys 2022 a 2025

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant  Resolució de Batlia, núm. 813/2022 de 12 de maig de 2022, s'ha aprovat l'expedient de contractació, el Plec de clàusules administratives particulars i prescripcions tècniques que han de regir l'adjudicació del contracte (exp. CN-01/2022) de cessió a tercers de l'explotació de l'autorització demanial per a l'explotació dels serveis de temporada a les platges d'Alcúdia i Sant Pere per als anys 2022 a 2025, dividit en 9 lots d'explotació, a tramitar mitjançant procediment obert, diversos criteris d'adjudicació, tramitació d'urgència, i una durada de quatre temporades, anys 2022 a 2025.

De conformitat amb l'establert a l'article 113 del Reglament General de Costes, es publiquen els plecs de condicions, plec administratiu i plec tècnic, al Butlletí Oficial de les Illes Balears. Així mateix, queden exposats per termini de deu dies naturals, als efectes de possibles reclamacions.

Així mateix s'informa que, una vegada publicats els plecs al BOIB, es convocarà simultàniament la licitació, mitjançant la publicació al Perfil del contractant de l'Ajuntament d'Alcúdia (http://www.alcudia.net/ajuntament/ca/Tauler_de_contractacio) i al perfil del contractant d'aquest òrgan de contractació allotjat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic

Plataforma de Contratación del Sector Público (contrataciondelestado.es)

l'anunci de convocatòria de la licitació, els plecs de clàusules administratives i de prescripcions tècniques, així com demés documentació complementària, concedint als interessats un termini de (9) dies naturals per a presentar proposicions, que seran comptadors a partir del dia següent al de la publicació de l'anunci de licitació al perfil, finalitzant dit termini a les 14.00 hores del darrer dia per a presentar ofertes. Si l'últim dia de l'esmentat termini es dissabte, diumenge o festiu, el mateix s'entendrà prorrogat fins a les 14.00 hores del primer dia hàbil següent.

 

Alcúdia, en la data de la signatura electrònica (12 de maig de 2022)

La batlessa

Bàrbara Rebassa Bisbal