Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 269884
Aprovació inicial del Reglament regulador d'ús dels horts eco-socials de la finca de Can Tomeu del municipi d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Acord del Ple de l'Ajuntament d'Eivissa d'aprovació inicial del Reglament regulador d'ús dels horts eco-socials de la finca de Can Tomeu del municipi d'Eivissa.

El Ple de l'Ajuntament d'Eivissa en sessió ordinària celebrada el dia 11 d'abril de 2022 acordà l'aprovació inicial del Reglament regulador d'ús dels horts eco-socials de la finca de Can Tomeu del municipi d'Eivissa. El text de l'acord aprovat inicialment diu el següent:

“PRIMER. Aprovar inicialment el Reglament regulador d'ús dels horts eco-socials de la finca de Can Tomeu del municipi d'Eivissa que regula els drets i obligacions de les persones beneficiàries, l'ús i funcionament dels horts així com el procediment d'adjudicació i règim sancionador, amb la redacció que es recull a l'Annex I.

SEGON. Sotmetre el projecte del Reglament regulador d'ús dels horts eco-socials de la finca de Can Tomeu del municipi d'Eivissa a un període d'informació pública, per termini de (30) trenta dies, mitjançant anunci publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis de la corporació, a fi que el veïnatge i les persones legítimament interessades puguin examinar l'expedient i formular reclamacions, objeccions o observacions.

TERCER. Concedir audiència prèvia a les associacions veïnals i de defensa de les persones consumidores i usuàries, així com a les associacions de l'àmbit del benestar social, establertes en el seu àmbit territorial que estiguin inscrites en el registre municipal d'associacions i fins dels quals guarden relació directa amb l'objecte de la disposició.

QUART. En el supòsit que durant el termini d'informació pública no es presenti cap reclamació o suggeriment, l'acord inicialment adoptat s'entendrà definitivament aprovat sense necessitat d'un nou acord exprés per part del Ple.”

Motiu pel qual se sotmet aquest a informació pública, per tal que durant el termini de 30 dies la ciutadania i persones legítimament interessades puguin formular reclamacions, objeccions o suggeriments que estimin adients, comptadors des del dia següent d'aquesta publicació en el BOIB. De conformitat amb l'article 102 de la Llei Autonòmica 20/2006 municipal i de règim local de les Illes Balears, durant el mateix termini es dona audiència a les associacions indicades prèviament.

S'entendrà definitivament aprovat l'acord inicialment aprovat, en cas de no existir reclamacions o suggeriments.

Tot això en compliment del que disposen els articles 49 i 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, i l'article 56 del Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local.

 

Eivissa, signat electrònicament: (12 de maig de 2022)

L'alcalde

(Rafael Ruiz Gonzalez)