Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 255326
Anunci mitjançant el qual es fa pública la modificació de la composició de la Junta Directiva de la Federació de Pàdel de les Illes Balears corresponent al període 2020-2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb l'article 20.4 del Decret 86/2008, d'1 d'agost, pel qual es despleguen i es regulen els processos electorals de les federacions esportives de les Illes Balears, el 22 d'abril de 2021 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la ratificació del president i la composició de la Junta Directiva de la Federació de Pàdel de les Illes Balears un cop finalitzat el procés electoral corresponent al període 2020-2024.

Així mateix, el 19 de febrer de 2022 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la modificació de la composició de la Junta Directiva de la Federació de Pàdel de les Illes Balears.

El 29 d'abril de 2022, el president de la Federació de Pàdel de les Illes Balears va comunicar a la Direcció General d'Esports el nomenament del senyor Sebastián Riera Pol com a nou vocal de la junta directiva de la federació, per la qual cosa aquest òrgan compta a partir d'ara amb 12 membres i s'ajusta al nombre màxim acordat per l'Assemblea General a la sessió extraordinària de 26 d'agost de 2020.

L'Assemblea General de la Federació de Pàdel de les Illes Balears va adoptar a la sessió extraordinària de 26 d'agost de 2020, entre d'altres acords i per tal de dur a terme el procés electoral corresponent al període 2020-2024, que la Junta Directiva seria nomenada pel president. Aquest acord va esser ratificat mitjançant Resolució del director general d'Esports de 9 de novembre de 2020.

Per tant, novament es fa pública la composició de la Junta Directiva de la Federació de Pàdel de les Illes Balears, que és la següent:

Francisco Sanz Fominaya, president

José Maria Hoyos Alda, vicepresident primer

Oscar Gomila Llabrés, vicepresident segon

José Antonio Verdugo Sedas, vicepresident tercer

Virginia Zamora Morcillo, secretària

Lorenzo Bauzá Barceló, tresorer

Cristóbal Mora Pons, vocal

Santiago Martorell Reynés, vocal

Miguel Miñano Fornés, vocal

Gemma Triay Pons, vocal

Maria Isabel Nadal Parera, vocal

Sebastián Riera Pol, vocal

 

(Signat electrònicament: 4 de maig de 2022)

El director general d'Esports

Carles Gonyalons Sureda