Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ARTÀ

Núm. 242807
Correcció d’errades de l’anunci de l’Ajuntament d’Artà d’aprovació provisional de l’ordenança reguladora de l’Impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Advertida l'errada en la transcripció en l'edicte de publicació de la bonificació establerta en l'article 6.3  de l'ordenança reguladora de l'Impost sobre l'increment de valor dels terrenys  de naturalesa urbana, aprovada pel Ple de l'Ajuntament el 28 de març de 2022 i publicada en el BOIB núm. 45 de 2 d'abril de 2022, es procedeix a corregir l'article esmentat:

On diu:

“ 3. S'estableix una bonificació del 50% de la quota íntegra de l'impost, en les transmissions de terrenys, i en la transmissió o constitució de drets reals de gaudi limitatius del domini, realitzades mitjançant donació universal o definició a favor dels descendents i adoptats, els cònjuges o parelles de fet i els ascendents i adoptants.”

Ha de dir:

“ 3. S'estableix una bonificació del 95% de la quota íntegra de l'impost, en les transmissions de terrenys, i en la transmissió o constitució de drets reals de gaudi limitatius del domini, realitzades mitjançant donació universal o definició a favor dels descendents i adoptats, els cònjuges o parelles de fet i els ascendents i adoptants.”.

Aquesta ordenança s'exposa al públic, novament, per un període de 30 dies hàbils a efectes d'al·legacions o reclamacions, al final del qual quedarà definitivament aprovada si no se'n presenta cap o resoldrà el Ple, en cas contrari.

 

Artà, en el dia de la signatura electrònica (29 d'abril de 2022)

El batle Manuel Galán Massanet