Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 241252
Aprovació dels padrons fiscals corresponents a l’exercici de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern de l'Ajuntament d'Inca va aprovar els següents padrons fiscals corresponents a l'exercici de 2022 de:

- Impost de vehicles de tracció mecànica.

- Taxa per atendre les despeses d'administració, conservació, vigilància i neteja del cementeri.

- Taxes municipals per entrada de vehicles a través de les voravies i les reserves de la via pública per aparcaments exclussius i càrrega i descàrrega de mercaderies de qualsevol classe.

- Taxa per despeses sumptuàries.

- Taxa ocupació via pública per caixers automàtics.

- Taxa per l'utilització privativa o l'aprofitament especial del domini públic local amb parades, casetes per a la venda.

De conformitat amb l'establert en l'article 102 de la Llei 58/2003 General Tributària, i l'article 69 de l'ordenança general de gestió, recaptació, inspecció i altres ingressos de Dret Públic locals, de l'Ajuntament d'Inca, els padrons s'exposaran al públic als efectes de reclamació durant un termini d'un mes a comptar des de la publicació i trobant-se a disposició dels interessats en el Departament de Gestió Tributària.

Els interessats podran interposar en el termini d'un mes des de la finalització del termini d'exposició pública, els següents recursos:

- Amb caràcter previ i potestatiu, recurs de reposició previst a l'article 14 del Reial Decret Legislatiu 2/2004 pel qual s'aprova el Text Refòs de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals.

- Reclamació econòmic-adminstrativa que tindrà caràcter preceptiu previ al recurs contenciós administratiu.

- No es podran simultanejar ambdós recursos. En cas de que es faci, s'atendrà el presentat en primer lloc desestimant el segon.

- Qualsevol altre recurs que estimi procedent.

Aquest anunci té caràcter de notificació col·lectiva de conformitat amb l'establert a l'article 102 de la Llei 58/2003, General Tributària.

 

Inca, 28 d'abril de 2022

El batle Virgilio Moreno Sarrió