Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 238409
Extracte convocatoria d’ajuts per a centres educatius inscrits al programa de reutilitzacio de llibres de la conselleria, per al curs 2021/2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovada per Junta de Govern Local celebrada en sessió ordinària dia 8 d'abril de 2022 la convocatòria d'ajuts per a centres educatius inscrits al programa de reutilització de llibres de la Conselleria, per al curs 2021/2022, es fa públic l'extracte publicat a la Base de Dades Nacional de Subvencions:

"EXTRACTE DE LA CONVOCATÒRIA D'AJUTS PER A CENTRES EDUCATIUS INSCRITS AL PROGRAMA DE REUTILITZACIÓ DE LLIBRES DE LA CONSELLERIA, PER AL CURS 2021/2022.

Codi de la Convocatòria: 622424

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris.

Els sol·licitants d'aquest han de ser:

- Centres del Municipi d'Andratx i que acreditin mitjançant certificat de la secretaria que es troben inscrits al programa de reutilització de llibres.

- Els centres han d'estar al corrent de les seves obligacions fiscals amb aquest Ajuntament, i no ser-hi deutors per qualsevol altre concepte no tributari. Amb aquesta finalitat, una vegada finalitzat el termini per presentar les sol·licituds, el tresorer de l'Ajuntament expedirà d'ofici una certificació acreditativa de si els peticionaris estan al corrent de les seves obligacions fiscals amb aquest Ajuntament, i no hi siguin deutors per qualsevol altre concepte no tributari. Els peticionaris que no estiguessin al corrent de les seves obligacions tributàries, tendran 10 dies hàbils per reparar la deficiència detectada.

- Presentar un informe per part de la secretaria del centre del nombre d'alumnes inscrits al programa de reutilització, així com el curs matriculat durant l'any 2021/2022.

El simple fet de presentar la sol·licitud d'aquests ajuts, suposa acceptar aquestes bases i en cas de falsedat o omissió total o parcial de la documentació presentada s'incorrerà en responsabilitat.

Segon. Objecte.

L'objecte d'aquesta subvenció és fomentar la reutilització de llibres com a mesura d'impuls a la protecció del medi ambient.

Tercer. Bases reguladores.

Ordenança General de Subvencions de l'Ajuntament d'Andratx

http://www.caib.es/eboibfront/es/2017/10643?&p_numero=10643

Quart. Quantia.

  • Ajut per a matriculats a 1r d'Educació Primària: 80,00 €
  • Ajut per a matriculats a 2r d'Educació Primària: 80,00 €
  • Ajut per a matriculats a 3r d'Educació Primària: 80,00 €
  • Ajut per a matriculats a 4t d'Educació Primària: 80,00 €
  • Ajut per a matriculats a 5è d'Educació Primària: 80,00 €
  • Ajut per a matriculats a 6è d'Educació Primària: 80,00 €
  • Ajut per a matriculats a ESO i FP Bàsica: 125,00 €

Cinquè. Termini de presentació de les sol·licituds

Les sol·licituds es podran presentar  d'acord amb el que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques de les següents formes:

TELEMÀTICAMENT :  a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament d'Andratx (https://andratx.sedelectronica.es/) pel seu tràmit específic establert. Per poder dur a terme un registre telemàtic cal disposar d'un certificat electrònic o DNI electrònic o Cl@ve pin. (obligatori per als subjectes obligats a relacionar-se electrònicament amb les administracions per l'article 14.2 i 3 de la llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Illes Balears, i opcional per a les persones físiques)

El termini serà de 25 dies hàbils de l'endemà de la seva publicació al BOIB."

La qual cosa es fa pública pel seu general coneixement.

 

Andratx, document signat electrònicament (22 d'abril de 2022)

El batle Antoni Mir Salvà