Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 191290
Correcció d'errors de les Bases Específiques que regiran la convocatòria de 3 places de policia local de l'Ajuntament de Sóller

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se observat dos errors en la transcripció del text de les Bases Específiques que regiran la convocatòria de 3 places de policia local de l'Ajuntament de Sóller, mitjançant el procediment ordinari publicat en el BOIB núm. 36 de 12 de març de 2022, es comunica a tots les persones interessades les següents rectificacions :

A)- A la Base primera. Objecte de la convocatòria, procediment de selecció i normativa. En el segon paràgraf, respecte a la Llei 4/2013 i les seves modificacions, s'ha d'incloure "i pel Decret Llei 6/2021, de 9 de juliol".

- Ha de dir:

«[…]S'aplicaran a aquestes proves selectives les presents bases; la Llei 4/2013,de 17 de juliol, de coordinació de les policies locals de les Illes Balears, amb la modificació efectuada per la Llei 11/2017, de 20 de desembre i pel Decret Llei 6/2021, de 9 de juliol[...]».

B)- A la Base tercera. Presentació de sol·licituds. El punt 3 c) es modifica i queda redactat de la següent manera:

[...]c) Declaració, si s'escau, de tenir el certificat de superació de les proves d'aptitud física de l'EBAP en els termes que s'estableixen en la Disposició transitòria primera del Decret Llei 6/2021 a l'efecte de restar exemptes de fer les proves físiques del procés selectiu. Seran vàlids els certificats emesos des de l'entrada en vigor del Decret 40/2019 (26/05/2021) fins a l'entrada en vigor del Decret Llei 6/2021 (11/07/2021) amb una amb una vigència de dos anys comptadors des del dia de la superació de les proves d'acreditació de l'aptitud física que certifiquin[...].

C)- A la Base quarta. Admissió i exclusió de les persones aspirants. En el punt 2 s'estableix que "2. Les persones aspirants excloses o omeses disposaran d'un termini de cinc dies hàbils"

- Ha de dir

[...]2. Les persones aspirants excloses o omeses disposaran d'un termini de deu dies hàbils[...]"

D)- A la Base novena. Presentació de documentació i nomenament funcionaris en pràctiques. Els punts 1.f i 1.g es modifiquen i el punt 1.h se suprimeix. La redacció dels quals queda de la següent manera :

"[...]1.f. Declaració jurada de no haver estat separat del servei de cap administració local, autonòmica o estatal, ni trobar-se inhabilitat per exercir la funció pública.

1.g. Declaració jurada de no tenir antecedents penals en vigor. En el cas de comprovar-se d'ofici l'existència d'antecedents penals la persona aspirant quedaria exclosa del procés selectiu.

1.h. Certificat Annex I de serveis prestats en altres administracions (als efectes de càlcul d'antiguitat) [...]"

El termini de presentació de sol·licituds per poder participar en aquesta convocatòria serà de 20 dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà que es publiqui la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE). Quan el darrer dia del termini sigui inhàbil, s'entén prorrogat al primer dia hàbil següent.

 

Sóller, en el dia de la signatura electrònica (31 de març de 2022)

El batle Carlos Simarro Vicens