Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE FERRERIES

Núm. 190563
Nomenament de funcionari en pràctiques de l’aspirant que ha superat el procés selectiu per cobrir com a personal funcionari de carrera 1 plaça vacant de la categoria de policia local de l’Ajuntament de Ferreries mitjançant el procediment ordinari

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Decret d'Alcaldia núm. 267, de data 01/04/202, s'ha resolt el que es transcriu textualment a continuació:

Primer. Nomenar funcionari en pràctiques de l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local, del subgrup C1 de classificació, de l'Ajuntament de Ferreries, a l'aspirant que ha superat el procés selectiu i que ocupa el primer lloc, J.M.M.F., amb DNI ****320**. El nomenament tindrà efectes en data 25 d'abril de 2022.

J.M.M.F. ha de realitzar el curs bàsic de capacitació d'accés a la categoria de policia local.

Segon. Comunicar a J.M.M.F. que dia 25 d'abril iniciarà el període de pràctiques que realitzarà en el municipi i que tindrà una durada de 6 mesos, de conformitat amb el previst en el punt 11 de les bases i els articles 177 i següents del Decret 40/2019, de 24 de maig.

Tercer. Designar al senyor S.B.C., tutor per avaluar les pràctiques de conformitat amb el que estableixen els arts. 180 i ss. Del Decret 40/2019, de 24 de maig, per mitjà del qual s'aprovà el Reglament marc de coordinació de les policies locals de les Illes Balears.

Quart. Notificar aquesta resolució a les persones interessades, perquè en prenguin coneixement.

Cinquè. Publicar aquesta resolució en el BOIB, d'acord amb les previsions de l'art. 176 del Decret 40/2019, de 24 de maig.

 

Ferreries, en la data de la signatura electrònica (1 d'abril de 2022)

La batlessa Joana Febrer Rotger