Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 190470
Obertura de termini per exposició pública del camp de futbol-platja i voley-platja al centre esportiu i de serveis de Cala Millor

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant el present anunci es fa públic que en data 30 de març de 2022 s'ha dictat la resolució de Batlia número 2022/155 amb el següent tenor literal:

OBERTURA DE TERMINI PER EXPOSICIÓ PÚBLICA DEL CAMP DE FUTBOL-PLATJA I VOLEY-PLATJA AL CENTRE ESPORTIU I DE SERVEIS DE CALA MILLOR

Número expedient: Activitats 2020/69 (G2501)

Procediment: ACT Instal·lació, accés i exercici activitats

Tipus d'activitat: ACT.A/OBRA:Perma. menors amb obres que necessiten projecte

Promotor Activitat: AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Promotor Obra: AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Autor projecte Act: BAUZA PERELLO GUILLERMO

Autor projecte obra: MARTINEZ LLABRES, JAIME

Denom. Activitat: Camp de futbol                                 

Emplaçament: CL PRAT, DES, 6

Nucli: Cala Millor

Ref. cadastral: Urbana 2636702ED3823N 0001 XL

Descripció: CAMP DE FUTBOL-PLATJA I VOLEY-PLATJA AL CENTRE ESPORTIU I DE SERVEIS DE CALA MILLOR (PROJECTE BÀSIC I D'EXECUCIÓ), I PROJECTE D'ENGINYERIA

Vist l'expedient tramitat, i l'informe de l'arquitecte municipal i de l'assessor jurídic, els quals consideren que es tracta d'una obra pública local.

RESOLC

1. Obrir termini d'exposició pública del projecte bàsic i d'execució així com el projecte d'enginyeria del camp de futbol-platja i voley-platja del centre esportiu i de serveis de Cala Millor, en compliment de l'article 149 de la Llei 20/2006 Municipal i de Règim Local.

2. Aquesta exposició pública tindrà una durada de 15 dies i consistirà en la inserció de l'anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, i a la seu electrònica de l'Ajuntament (www.santllorenc.cat) on s'inclourà còpia del projecte d'arquitectura i el projecte d'enginyeria.

Totes les persones interessades podran consultar la documentació al departament d'activitats (Plaça de l'Ajuntament núm. 1 de Sant Llorenç) en horari d'oficina (de les 8'00 a les 15'00 h).

 

Sant Llorenç des Cardassar, en el dia de la signatura electrònica (1 d'abril de 2022)

El batle Pep Jaume Umbert