Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE LLUBÍ

Núm. 182210
Bases del concurs de Cartell Rua 2022 - Llubí

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local, en sessió ordinària celebrada el dia 28 de març de 2022, va aprovar les següents:

BASES DEL CONCURS DE CARTELL RUA 2022 - LLUBÍ

L'ajuntament de Llubí convoca un concurs per triar el millor cartell de SA RUA  2022 d'acord amb les següents

Bases

1. Objecte del concurs: El present concurs té com a finalitat potenciar la creació artística i la participació ciutadana.

Els cartells concursants hauran de ser originals i inèdits. En el cas d'utilitzar imatges de persones, béns, logotips i altres en el cartell, s'ha de comptar amb les autoritzacions i/o permisos apropiats al respecte, tant pel seu ús com per la seva reproducció difusió.

Tenint en compte la Llei de la propietat intel·lectual, tots els drets de reproducció i difusió del cartell guanyador pertanyeran sempre a favor de l'ajuntament de Llubí.

2.-Participants. Podrà participar en aquest concurs qualsevol persona interessada. Si es vol presentar un cartell en representació d'un grup, escola o entitat sense ànim de lucre, s'ha de designar una persona representant. En el moment de la inscripció s'han de facilitar les dades d'aquesta persona representant, acompanyades de les dades identificatives del grup, escola o entitat sense ànim de lucre.

3.-Tècnica i dimensions. La tècnica per realitzar els cartells es lliure però no s'admeten tintes metal·litzades ni fluorescents, ni tampoc relleus o volums aferrats o enganxats. El cartell es realitzarà damunt un DIN A4. En el cartell hi ha de figurar la inscripció RUA 2022

4.- Admissió de cartells. Cada participant pot presentar un màxim de dos cartells. Es pot presentar en horari laboral a l'Ajuntament fins dia 6 de MAIG de 2022.

Els cartells no s'han de signar ni posar el nom en cap cas del qui ho presenta.

Cada un dels cartells que es presenti ho ha de fer dins un sobre amb la documentació requerida.

ANNEX 1

Fotocopia del DNI

Fotocopia del DNI de representant legal si és el cas

Fotocopia del CIF en el cas de ser entitat, grup o escola.

5.- Qualificació de les obres. El jurat encarregat de decidir les obres finalistes serà designat per la batlessa de Llubí o la persona en què delegui. El jurat es reunirà per qualificar les obres una vegada finalitzat el termini de presentació. L'elecció del cartell guanyador es realitzarà per consens i es tendrà en compte aquelles obres que ofereixen millor qualitat artística, originalitat i promoció de SA RUA 2022

6.-Resolució. El jurat proposarà a l'òrgan municipal el cartell guanyador.

7.-Exposició. L'ajuntament de Llubí es reserva el dret de realitzar una exposició pública de les obres presentades o de les seleccionades pel jurat per aquesta finalitat.

8.-Devolució de les obres. Una vegada acabada la selecció dels cartells es retornaran als seus autors.

 

9.-Acceptació de les bases. El fet de presentar-se aquest concurs suposa l'acceptació estricta d'aquestes bases. El jurat del concurs té la facultat de interpretar-les i de suplir qualsevol llacuna o aspecte no previst en aquestes bases d'acord amb la seva finalitat. L'Ajuntament queda facultat per la resolució de qualsevol cas que no estigui previst.

 

Llubí, 30 de març de 2022

La batlessa Magdalena Perelló Frontera

 

 

ANNEX 1 INSCRIPCIÓ AL CONCURS DE CARTELLS  SA RUA  2022-LLUBÍ.

En /na________________________________________________ amb DNI núm.______________, en nom propi o en representació de l'entitat________________________________________________, amb CIF núm. _______________ i domicili a  ________________________________núm_______C.P. _______de ___________ tel:_________ tel.mòbil______________ adreça electrònica__________.

Es presenta al concurs de cartells de SA RUA 2022 - Llubí 

ADJUNTA:

  • Fotocòpia del DNI del concursant (obligatòriament)
  • Fotocòpia del DNI del representant legal (només en el cas que el concursant sigui menor d'edat).
  • Còpia del CIF (només en el cas que l'obra sigui presentada per un grup/escola/entitat).
  • Autorització pel lliurament del cartell.

DECLAR QUE:

  1. Amb la presentació de la proposta de cartell al Concurs de Cartells RUA 2022-LLUBÍ, accepto les bases establertes pel present concurs, així com els dictàmens i decisions adoptades pel seu jurat.
  2. L'obra que present al Concurs és inèdita i original i disposo de les autoritzacions i permisos corresponents i adients per a la inserció d'imatges de persones, bens, logotips i d'altres a la meva obra, així com per a la seva reproducció i difusió.
  3. En el qualsevol cas, som responsable de qualsevol incompliment de les bases i de la legislació vigent al respecte i assumiré les indemnitzacions econòmiques que se'n puguin derivar.
  4. Exoner l'Ajuntament de Llubí de les responsabilitats que es puguin derivar i sé que l'Ajuntament de Llubí podrà retirar del Concurs la proposta de cartell presentada si es constata qualsevol incompliment de les declaracions que conté aquest document i emprendre accions judicials en contra meva pels danys i perjudicis que li poguessin ocasionar.

AUTORITZO a l'Ajuntament de Llubí a lliurar al mitjans de comunicació , el meu nom, cognom.

(  ) Si

(  ) No

Llubí,          de                202

 

 

Signat______________________