Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MODEL ECONÒMIC, TURISME I TREBALL

Núm. 140299
Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball per la qual es disposa la inscripció i dipòsit en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears de l’Acta de la Comissió Negociadora del conveni col·lectiu de l’empresa Calinet Balear, S.L.U. i la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (codi de conveni 07100182012014)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 3 de desembre de 2021, la Comissió negociadora del conveni col·lectiu de l'empresa Calinet Balear, S.L.U. aprovà l'ampliació de la vigència del conveni fins al 31 de desembre de 2025, de la qual cosa se n'aixecà la corresponent acta de sessió.

2. El 9 de desembre de 2021, Antonio Linde Olmedo, en representació  de la Comissió negociadora del Conveni col·lectiu, va sol·licitar el registre, el dipòsit i la publicació de l'acta esmentada.

Fonaments de dret

1. L'article 90.3 del Text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre.

2. El Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball.

3. L'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Inscriure i dipositar l'acta de la Comissió negociadora del Conveni col·lectiu de l'empresa Calinet Balear, S.L.U., en la qual s'acorda l'ampliació del termini de vigència del conveni fins al 31 de desembre de 2025, en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears.

2. Notificar aquesta Resolució a la persona interessada.

3. Fer constar que la versió castellana del text és l'original signada pels membres de la    Comissió Negociadora i que la versió catalana n'és una traducció.

4. Publicar el Conveni en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en el dia de la signatura electrònica (15 de febrer de 2022)

La directora general de Treball i Salut Laboral Virginia Abraham Orte Per delegació del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball (BOIB 97/2019)

 

 

ACTA DE NEGOCIACIÓ DEL CONVENI COL·LECTIU DE L'EMPRESA CALINET BALEAR, S.L.U. (07100182012014)

A Palma a 3 de desembre de 2021, sent les 11.30 h., es reuneixen en la seu empresarial d'una banda, l'Empresa CALINET BALEAR, S.L.U., representada per Sra. Francisca Calvin Trujillo, com a administradora única, i per una altra la representant del Comitè d'Empresa Sra. M.C. Mariscal Calvín.

Totes dues parts es reconeixen de nou plena capacitat legal per a negociar un Conveni Col·lectiu d'Empresa, constituint la comissió negociadora a aquest efecte i actuant sota el principi d'autonomia de la voluntat de les parts i de bona fe.

El Conveni Col·lectiu d'empresa finalitza la seva vigència el pròxim 31/12/2022. L'article 4 preveu que en cas de falta de denúncia el conveni quedarà prorrogat per un any. No obstant l'anterior, totes dues parts han procedit a la denúncia del Conveni dins del termini i en la forma i és del seu interès, després d'un període informal de negociació, acordar la pròrroga del Conveni Col·lectiu en els termes que s'exposaran més endavant. Per això totes dues parts acorden iniciar en aquest acte les negociacions formals sobre aquest tema.

L'Empresa manifesta la seva intenció de no fer canvis substancials en el Conveni Col·lectiu excepte ampliar la durada. La representació dels treballadors està d'acord amb el mateix Conveni Col·lectiu prorrogat en haver-se actualitzat recentment els salaris.

Després d'un ampli debat, totes dues parts convenen i acorden:

PRIMER.- Prorrogar el Conveni Col·lectiu fins al 31 de desembre de 2025 en els seus mateixos termes.

SEGON.- Mantenir els actuals salaris que es venen aplicant en l'actualitat almenys fins a 31/12/2021.

Sense res més a tractar, totes dues parts donen conformitat a l'acordat

Una vegada llegida l'acta i trobada conforme, se signa per totes dues parts la present acta en duplicat exemplar sent les 12.25 h. del dia de l'encapçalament.

PER L'EMPRESA:

Firma

Segell

Francisca Calvín Trujillo

 

PEL COMITÈ D'EMPRESA:

 

DNI

Firma

M.C. Mariscal Calvín

**********