Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 86366
Departament de Personal. Negociat de Selecció. Modificació directrius sobre constitució i funcionament dels tribunals de l’Ajuntament de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant acord de la Junta de Govern número 20220216_01_020 de data 16 de febrer de 2022 es va acordar el següent:

PRIMER.- Modificar l'Acord de Junta de govern de dia 18 de novembre de 2014, mitjançant el qual es van aprovar les directrius sobre la constitució i el funcionament dels tribunals de selecció de personal funcionari de l'ajuntament de Palma, atès que d'acord amb allò establert a  la Disposició Addicional Setena de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, relativa a la identificació dels interessats en les notificacions per mitjà d'anuncis i publicacions d'actes administratius, la publicació relativa a les persones aspirants dels processos selectius i de provisió de llocs de feina, s'efectuarà mitjançant el nom i cognoms de la persona afectada afegint quatre xifres numèriques aleatòries del número del document nacional d'identitat, el número d'identitat  d'estranger, el passaport o un document equivalent, la resta de caràcters numèrics es substituiran per  asteriscs.

Per tant, s'afegirà al punt  “10.3.2. Documentació annexa” , la següent redacció:

“La publicació relativa a les persones aspirants dels processos selectius i de provisió de llocs de feina, s'efectuarà mitjançant el nom i cognoms de la persona afectada afegint quatre xifres numèriques aleatòries del número del document nacional d'identitat, el número d'identitat  d'estranger, el passaport o un document equivalent, la resta de caràcters numèrics es substituiran per  asteriscs”.

DNI amb format 12345678X, es publicaran los dígits que ocupin les posicions quarta, cinquena, sisena i setena. Exemple: ***4567**.

NIE amb format L12345678X, es publicaran los dígits que ocupin les posicions, evitant el primer caràcter alfabètic, quarta, cinquena, sisena i setena. Exemple: ***4567**.,

Passaport amb format ABC123456, al tenir únicament sis xifres, es publicaran els dígits que en el format ocupin les posicions, evitant els tres caràcters alfabètics, tercera, quarta, cinquena i sisena. Exemple: *****3456.

Conseqüència de l'exposat, tots els tribunals qualificadors i comissions de valoració, hauran de realitzar les actes seguint el criteri esmentat per tal de procedir a la seva publicació.

SEGON.- Publicar el present Acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la pàgina web i a la intranet municipal.

Contra aquest acte administratiu, que exhaureix la via administrativa, es pot presentar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. El termini per interposar-lo és d'un mes comptat des de l'endemà de rebre aquesta notificació. En aquest cas no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que no s'hagi resolt el de reposició.

El recurs de reposició potestatiu s'haurà de presentar al Registre General d'aquest Ajuntament o a les dependències a què es refereix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, abans esmentada, i s'entendrà desestimat quan no s'hagi resolt i notificat la resolució, en el termini d'un mes, comptat des de l'endemà de la seva interposició, i en aquest cas quedarà expedita la via contenciosa administrativa.

Si no s'utilitza el recurs potestatiu de reposició, es pot interposar directament recurs contenciós administratiu, d'acord amb l'article 123 abans esmentat i el que disposa la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat Contenciós Administratiu o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia, segons les competències determinades pels articles 8 i 10 de la Llei 29/1998, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de rebre aquesta notificació, tot això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que es consideri convenient.

Palma, 17 de febrer de 2022 

La cap de Departament de Personal p.d. Decret de batlia núm. 3000, de 26/02/2014 (BOIB núm. 30, de 04/03/2014) Esperanza Vega Terrón