Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

FUNDACIÓ MALLORCA TURISME

Núm. 84683
Encomana de gestió de la Fundació Mallorca Turisme

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

S'informa que el 28 de gener de 2022, el director de la Fundació Mallorca Turisme va signar una sol·licitud d'encomana de gestió amb el següent contingut: 

“Sol·licitud d'encàrrec de gestió al Consell de Mallorca de l'expedient de contractació d'un servei de subscripció de la plataforma MS.Office 365 per a la Fundació Mallorca Turisme

1. El Consell de Mallorca té la intenció d'iniciar un projecte de revisió de la actual plataforma de correu electrònic i la suite ofimàtica, ja que considera que és necessari avançar en estratègies de teletreball, i treball col·laboratiu, per això pretén implantar una nova suite col·laborativa que permeti:

- Eines d'ofimàtica segura accessible a qualsevol moment i ubicació per a tots els treballadors de la corporació.

- Accés als documents ofimàtics de forma segura en qualsevol moment i ubicació per facilitar el treball col·laboratiu i fomentar el teletreball d'una forma fàcil, senzilla i segura.

- Generalització de noves eines de treball en equip i col·laboració (xats, videoconferència, etc.)

- Integració de les diferents eines per tal de facilitar l'ús generalitzat de les eines.

- Facilitat d'ús de les eines permetent una gestió del canvi molt senzilla.

Per aquest motiu el Consell vol iniciar la contractació d'una plataforma en la modalitat de servei de subscripció.

2. Segons l'article 1 dels seus Estatuts, la Fundació Mallorca Turisme és una entitat sense ànim de lucre, que forma part del sector públic insular, el patrimoni de la qual està vinculat a les finalitats d'interès general.

3. La Fundació Mallorca Turisme és una entitat adscrita al Departament de Transició, Turisme i Esports del Consell de Mallorca com es desprèn del Decret de la Presidenta del Consell Insular de Mallorca pel qual es modifica el Decret de dia 26 de gener de 2021 pel qual es determina l'organització del Consell Insular de Mallorca.

4. D'acord amb l'article 16 f) dels Estatuts de la Fundació Mallorca Turisme, són atribucions de la direcció “formalitzar i aprovar tota classe d'actes i contractes”.

5. La Fundació Mallorca Turisme, per tal de dur a terme la seva activitat ordinària, necessita la contractació de la plataforma MS.Office 635, per avançar en estratègies de teletreball i treball col·laboratiu.

6. Atès que el Consell de Mallorca i la Fundació Mallorca Turisme han considerat que és més beneficiós i eficient per ambdues institucions, dur a terme el procediment de contractació del servei de subscripció de la plataforma MS.Office de manera conjunta.

RESOLC

1. Encarregar la gestió de la tramitació de l'expedient de contractació del servei de subscripció de la plataforma MS.Office 365 per a la Fundació Mallorca Turisme al Consell de Mallorca. D'acord amb la proposta de la Mesa de Contractació del Consell de Mallorca quant a l'expedient de referència, l'òrgan de contractació de la Fundació Mallorca Turisme adjudicarà el contracte i procedirà a la seva formalització.

2. Comunicar aquest acord al Servei d'Informàtica i Telecomunicacions del Departament de Modernització i Transparència del Consell de Mallorca.”

Palma, 17 de febrer de 2022

El director de la Fundació Mallorca Turisme

Miguel Pastor Jordá