Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE TERRITORI

Núm. 83649
Decret d' encomana de gestió de l’expedient de contractació d’una nova plataforma ofimàtica i de correu electrònic, del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial al Consell de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La presidenta del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial, en data 19 de novembre de 2021, va decretar:

“Antecedents

En data 21 d'octubre de 2021, el director insular de Modernització i Transparència del Consell de Mallorca va comunicar al Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial la intenció d'iniciar un projecte de revisió de la actual plataforma de correu electrònic i la suite ofimàtica comanar la gestió.

Fonaments de dret

1. El Ple del Consell de Mallorca, per acord de data 9 de setembre de 2010, va aprovar els Estatus del Consorci Serra de Tramuntana (BOIB núm. 58, de 19 d'abril de 2011), que varen ser modificats per acord del Ple del Consell de Mallorca de data 9 de maig de 2019 (BOIB núm. 72, de 30 de maig de 2019).

2.  Segons el disposat al Estatuts, el Consorci Serra de Tramuntana és un organisme creat pel Govern de les Illes Balears i pel Consell de Mallorca, que està adscrit a la institució insular, dotat de personalitat jurídica pròpia i independent, i de plena capacitat per dur a terme el compliment de les seves finalitats i, per tant, pot adquirir i posseir tota classe de béns i drets, permutar, donar i acceptar donacions, i també pot contreure tot tipus d'obligacions.

3. L'article 4 dels Estatuts disposa que el Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial té com a finalitat primordial les pròpies que es deriven del règim de declaració de la Serra de Tramuntana com a Patrimoni Mundial.

4. L'apartat u) de l'article 9 dels Estatuts disposa que la presidència és l'òrgan competent per exercir les funcions que no estiguin atribuïdes expressament a cap altre òrgan del Consorci.

5. L'article 11 (Encomanes de gestió) de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, preveu que es pot encarregar la realització d'activitats de caràcter material o tècnic de la competència dels òrgans administratius o de les entitats de dret públic a altres òrgans o entitats de la mateixa administració o d'una altra de diferents, per raons d'eficàcia.

Per això, decret:

Resolució

PRIMER.- Encarregar la gestió de la tramitació de l'expedient de contractació del servei de subscripció d'una nova plataforma ofimàtica i de correu electrònic per al Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial al Consell de Mallorca. D'acord amb la proposta de la Mesa de Contractació del Consell de Mallorca quant a l'expedient de referència, l'òrgan de contractació del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial adjudicarà el contracte i procedirà a la seva formalització.

SEGON.- Comunicar aquest acord a la Direcció Insular de Modernització i Transparència, a la Intervenció General del Consell de Mallorca i a la Intervenció delegada de la Llar de la Infància..”

 

Palma, 16 de febrer de 2022

El cap de servei jurídic del Servei de Gestió de Paratges Culturals (per absència de la secretària delegada, BOIB núm. 131, de 25 de juliol de 2020) Pere Josep Rosiñol Andreu