Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

AGÈNCIA DE DEFENSA DEL TERRITORI DE MALLORCA

Núm. 82670
Sol·licitud d’encàrrec de gestió al Consell de Mallorca de l’expedient de contractació d’un servei de subscripció de la plataforma MS.Office 365 per a l’Agència de Defensa del Territori de Mallorca (ADTM)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1-Segons el disposat a l'article primer dels seus Estatuts, l'Agència de Defensa del Territori de Mallorca és un organisme autònom del Consell Insular de Mallorca, dotat de personalitat jurídica, patrimoni i pressuposts propis, amb capacitat d'actuació en el compliment de les seves funcions, per al desenvolupament, per part de l'administració del Consell de Mallorca, de les tasques d'inspecció, restauració de la legalitat i sanció en matèria d'urbanisme i litoral, així com de totes les altres competències que li assignen els seus Estatuts.

2-De conformitat amb el que preveu l'article 14.1.d) dels Estatuts de l'Agència, és funció del Consell de direcció la contractació “d'obres, serveis, concessions, subministraments i assistències tècniques per quantia igual o superior a 30.000 euros”.

3-En data 29 de setembre de 2017, el Consell de direcció va adoptar l'acord següent:

 “Delegar a favor del Director Gerent de l'Agència, la facultat de contractar obres i serveis per quantia igual o superior a 30.000 euros”.

4-Atès que l'ADTM per tal de dur a terme la seva activitat ordinària, és necessària la contractació de la plataforma MS.Office 365, per avançar en estratègies de teletreball i treball col·laboratiu.

5-Atès que el Consell de Mallorca i l'ADTM, han considerat que és més beneficiós i eficient per ambdues institucions, dur a terme el procediment de contractació del servei de subscripció de la plataforma MS.Office 365 de manera conjunta.

RESOLC

1. Encarregar la gestió de la tramitació de l'expedient de contractació del servei de subscripció de la plataforma MS.Office 365 per a l'Agència de Defensa del Territori de Mallorca al Consell de Mallorca. D'acord amb la proposta de la Mesa de Contractació del Consell de Mallorca quant a l'expedient de referència, l'òrgan de contractació de l'ADTM adjudicarà el contracte i procedirà a la seva formalització.

2. Comunicar aquest acord al Servei d'Informàtica i Telecomunicacions del departament de Modernització i Transparència del Consell de Mallorca.

 

Palma, en el dia de la signatura electrònica (16 de novembre de 2021)

El secretari de l'Agència de Defensa del Territori de Mallorca Manuel García Aguirre