Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 81575
Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports per la qual es modifica la convocatòria d'ajuts en espècie per als desplaçaments entre les illes de la comunitat autònoma per assistir a les proves esportives del programa oficial de competicions federades de les Illes Balears dels esportistes, clubs esportius i les seleccions autonòmiques de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 3 de juny de 2021, es va publicar al BOIB núm. 72 la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports de 27 de maig de 2021, per la qual es convoquen ajuts en espècie per als desplaçaments entre les illes de la comunitat autònoma per assistir a les proves esportives del programa oficial de competicions federades de les Illes Balears dels esportistes, clubs esportius i les seleccions autonòmiques de les Illes Balears.

2. L'objecte de la subvenció d'aquesta convocatòria és ajudar en espècie als esportistes, als clubs esportius i a les seleccions autonòmiques de les federacions esportives de les Illes Balears per facilitar-los els desplaçaments entre les illes de la comunitat autònoma per assistir a les competicions dels calendaris de les federacions esportives de les Illes Balears incloses en el programa oficial de competicions de les Illes Balears, aprovat per la Direcció General d'Esports. Es subvencionen els desplaçaments interinsulars realitzats entre l'1 de juliol de 2021 i el 15 de gener de 2024, tant aeris com marítims, que facin els esportistes, els clubs esportius i les seleccions autonòmiques de les federacions esportives de les Illes Balears per participar a les proves esportives del programa oficial de les competicions federades de les Illes Balears.

3. L'apartat 4.2 de la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports de 27 de maig de 2021, per la qual es convoquen ajuts en espècie per als desplaçaments entre les illes de la comunitat autònoma per assistir a les proves esportives del programa oficial de competicions federades de les Illes Balears dels esportistes, clubs esportius i les seleccions autonòmiques de les Illes Balears estableix que les sol·licituds s'ha de presentar, mitjançant el tràmit telemàtic, dins el termini de quinze (15) dies hàbils comptadors des del dia abans del partit o prova esportiva.

Fonaments de dret

1. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions (BOE núm. 276, de 18/11/2003).

2. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, 31/12/2005).

3. l'Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports de 12 de febrer de 2021 per la qual s'estableixen les bases reguladores de la concessió de subvencions en matèria d'esports (BOIB núm. 23, de 16 de febrer)

4. Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports de 27 de maig de 2021, per la qual es convoquen ajuts en espècie per als desplaçaments entre les illes de la comunitat autònoma per assistir a les proves esportives del programa oficial de competicions federades de les Illes Balears dels esportistes, clubs esportius i les seleccions autonòmiques de les Illes Balears (BOIB 72 de 3/06/2021).

Per tot això i vista la proposta de resolució del director general d'Esports, dict la següent:

Resolució

1. Modificar l'apartat 4.2 de l'Annex 1 de la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports de 27 de maig de 2021, per la qual es convoquen ajuts en espècie per als desplaçaments entre les illes de la comunitat autònoma per assistir a les proves esportives del programa oficial de competicions federades de les Illes Balears dels esportistes, clubs esportius i les seleccions autonòmiques de les Illes Balears en el següent sentit:

Allà on diu:

4.2 Terminis de presentació de les sol·licituds

Dins el termini de quinze (15) dies hàbils comptadors des del dia abans del partit o prova esportiva, les persones interessades han de presentar les sol·licituds de forma electrònica mitjançant el tràmit telemàtic que està disponible a la Seu Electrònica d'aquesta Administració (https://www.caib.es/seucaib/ca/tramites/tramite/3663987)

En cas de presentar-la de manera presencial, l'Administració, conforme a allò que estableix l'article 68.4 de la Llei 39/2015, els requerirà perquè la realitzin en la forma indicada anteriorment. A aquests efectes, es considera com a data de presentació de la sol·licitud aquella en què s'hagi dut a terme l'esmena.

Ha de dir:

4.2 Terminis de presentació de les sol·licituds

Abans del termini de quinze (15) dies hàbils comptadors des del dia del partit o prova esportiva, les persones interessades han de presentar les sol·licituds de forma electrònica mitjançant el tràmit telemàtic que està disponible a la Seu Electrònica d'aquesta Administració (https://www.caib.es/seucaib/ca/tramites/tramite/3663987)

En cas de presentar-la de manera presencial, l'Administració, conforme a allò que estableix l'article 68.4 de la Llei 39/2015, els requerirà perquè la realitzin en la forma indicada anteriorment. A aquests efectes, es considera com a data de presentació de la sol·licitud aquella en què s'hagi dut a terme l'esmena.

2. Ordenar la publicació al BOIB d'aquesta resolució.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució –que exhaureix la via administrativa– es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d'Afers Socials i Esports en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 de octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 25 de gener de 2022

La consellera d'Afers Socials i Esports

Fina Santiago Rodríguez