Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 81571
Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports per la qual es modifica la convocatòria d’ajuts als esportistes i als clubs de les Illes Balears per facilitar-los els desplaçaments a la Península, les illes Canàries, Ceuta i Melilla per assistir a les competicions oficials dels diferents calendaris oficials

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 29 d'octubre de 2019 es va publicar, al BOIB núm. 147, la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports, de 22 d'octubre de 2019, per la qual es convoquen ajuts als esportistes i als clubs esportius de les Illes Balears per facilitar-los els desplaçaments a la Península, les illes Canàries, Ceuta i Melilla per assistir a les competicions oficials dels diferents calendaris oficials.

2. L'objecte de la convocatòria és ajudar als esportistes i als clubs esportius de les Illes Balears a poder participar en les lligues d'àmbit estatal i en les competicions concretes nacionals i internacionals del calendari oficial i obligatori, sempre que aquestes no siguin de caràcter professional, mitjançant subvencions per als desplaçaments a la Península, les illes Canàries, Ceuta i Melilla dels clubs i dels esportistes que s'hi hagin inscrit i, concretament, se subvencionen els desplaçaments fets entre el 12 d'octubre de 2019 i el 31 d'octubre de 2023.

3. La convocatòria no inclou el trasllat a concentracions de les respectives federacions espanyoles a la Península, les illes Canàries, Ceuta i Melilla, per tant, es considera necessari ampliar l'objecte de la convocatòria per ajudar als esportistes i als clubs esportius de les Illes Balears pel desplaçament a aquestes concentracions.

Fonaments de dret

1. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions (BOE núm. 276, de 18/11/2003).

2. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, 31/12/2005).

3. L'Ordre del conseller de Turisme i Esports, de 18 de desembre de 2012, per la qual s'estableixen les bases reguladores per concedir subvencions en matèria d'esports (BOIB núm. 2, de 03/01/2013).

4. La Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports, de 22 d'octubre de 2019, per la qual es convoquen ajuts als esportistes i als clubs esportius de les Illes Balears per facilitar-los els desplaçaments a la Península, les illes Canàries, Ceuta i Melilla per assistir a les competicions oficials dels diferents calendaris oficials (BOIB núm. 147, de 29/10/2019).

Per tot això, i vista la proposta de resolució del director general d'Esports, dict la següent:

Resolució

1. Modificar l' apartat 1.2 de la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports, de 22 d'octubre de 2019, per la qual es convoquen ajuts als esportistes i als clubs esportius de les Illes Balears per facilitar-los els desplaçaments a la Península, les illes Canàries, Ceuta i Melilla per assistir a les competicions oficials dels diferents calendaris oficials, en el següent sentit:

Allà on diu:

1.2 Són objecte d'aquesta convocatòria els desplaçaments a la Península, les illes Canàries, Ceuta i Melilla, per a participar als campionats o lligues dels calendaris oficials establerts per les següents entitats:

  • Federacions esportives d'Espanya reconegudes pel Consejo Superior de Deportes.

  • Federacions internacionals (Annex 3)

  • Consejo Superior de Deportes: Campionats d'Espanya Universitaris.

Ha de dir:

1.2 Són objecte d'aquesta convocatòria els desplaçaments a la Península, les illes Canàries, Ceuta i Melilla, per a participar als campionats o lligues dels calendaris oficials i a les convocatòries de concentracions de seleccions espanyoles (entrenaments o convocatòries internacionals per a campionats d'Europa, del Món i Olimpíades) establerts per les següents entitats:

  • Federacions esportives d'Espanya reconegudes pel Consejo Superior de Deportes.

  • Federacions internacionals (Annex 3)

  • Consejo Superior de Deportes: Campionats d'Espanya Universitaris.

2. Ordenar la publicació al BOIB d'aquesta resolució.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució –que exhaureix la via administrativa– es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d'Afers Socials i Esports en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 de octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

  

Palma, 8 de febrer de 2022

La consellera d'Afers Socials i Esports

Fina Santiago Rodríguez