Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALGAIDA

Núm. 631584
Aprovació de l'Oferta Pública d'Ocupació de l'Ajuntament d'Algaida per a l'any 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa constar que la Batlessa de l'Ajuntament d'Algaida ha acordat aprovar l'Oferta Pública d'Ocupació corresponent a l'any 2021.

La qual cosa es fa pública als efectes de l'article 131 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

  

Algaida, 28 de desembre de 2021

La batlessa

Maria Antònia Mulet Vich

 

L'article 70 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (BOE núm. 261, de 31/10/2015), regula l'Oferta Pública d'Ocupació, establint que les necessitats de recursos humans, amb assignació pressupostària, que hagin de proveir-se mitjançant la incorporació de personal de nou ingrés seran objecte de l'Oferta d'ocupació pública, o a través d'un altre instrument similar de gestió de la provisió de les necessitats de personal, la qual cosa comportarà l'obligació de convocar els corresponents processos selectius per a les places compromeses i fins a un deu per cent addicional, fixant el termini màxim per a la convocatòria dels mateixos. En tot cas, l'execució de l'oferta d'ocupació pública o instrument similar haurà de desenvolupar-se dins del termini improrrogable de tres anys.

L'Oferta d'ocupació pública o instrument similar, que s'aprovarà anualment pels òrgans de Govern de les Administracions Públiques, haurà de ser publicada en el Diari oficial corresponent.

L'article 21.1.g de la Llei 7/1985 estableix que és competència del Batle o Batlessa aprovar l'oferta pública d'ocupació d'acord amb el pressupost i la plantilla aprovats pel Ple.

És per això que HE RESOLT:

PRIMER.- Aprovar l'Oferta Pública d'Ocupació d'aquest Ajuntament per a l'any 2021, d'acord amb la normativa aplicable i les limitacions establertes a l'article 19 la Llei 11/2020, de 30 de desembre, de Pressupost Generals de l'estat per a l'any 2021 i establert al Reial decret 636/2021, de 27 de juliol, pel qual s'aprova l'oferta d'ocupació pública per a l'any 2021,que serà la següent:

SECTORS:

PLAÇA/CAT

EGORIA

TOTAL

ESCALA

SUBESCALA

GRUP

SUBGRUP

OBSERV.

Policia Local

1

Administració Especial

Serveis Especials

C

C1

Taxa de reposició

Administratiu/iva

1

Administració General

Administrativa

C

C1

Taxa de reposició

SEGON.- Que es publiqui en el tauler d'anuncis de la Corporació i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

 

Algaida, en el dia de la signatura electrònica (28 de desembre de 2021)

La batlessa

Maria AntòniaMulet Vich

 

“Contra aquesta resolució que esgota la via administrativa es poden interposar, alternativament, el recursos següents:

a) Directament el recurs contenciós administratiu davant el Tribunal que resulti competent, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent de la notificació del present acord.

b) Recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que ha dictat aquesta resolució, en el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent de la notificació de la present resolució. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d'un mes des de la seva presentació sense que s'hagi resolt expressament ni s'hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta. No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.”