Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 631443
Acord del Consell Executiu en sessió de caràcter ordinari de 20 de desembre de 2021, relatiu a la concessió de beques del Consell Insular de Menorca per a la realització d’estudis fora de Menorca curs 2020-2021 (exp. 1501-2021-000003)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atesa la convocatòria de beques del Consell Insular de Menorca per a la realització d'estudis fora de Menorca corresponent al curs 2020-2021, aprovada pel Consell Executiu de dia 26 d'abril de 2021 i publicada en el BOIB núm. 67 de dia 22 de maig de 2021, es reuneixen els membres de la preceptiva Comissió Avaluadora;

Atès que la convocatòria consistia en dues línies d'ajudes:

- Línia 1 d'ajudes de desplaçament per a estudiants universitaris que cursen estudis fora de Menorca, que estava prevista que es financés amb una aportació de la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura;

- Línia 2 de beques per a la realització d'estudis fora de Menorca finançada amb fons propis del Consell Insular per import de 350.000 €;

Atès el conveni signat el 3 de setembre de 2021 entre la presidenta del Consell Insular de Menorca i el conseller de Fons Europeus, Cultura i Universitat del Govern de les Illes Balears, pel qual es va aprovar una transferència de 55.575 euros a favor del Consell Insular de Menorca per a la convocatòria i concessió d'ajudes de desplaçament per a alumnes amb domicili familiar a l'illa de Menorca que han cursat estudis universitaris a la Unió Europea (UE-27) durant l'any acadèmic 2020-2021;

Atès el Decret de Presidència núm. 2021/338, de 10 de novembre de 2021, pel qual es va aprovar la relació de persones admeses i excloses de la convocatòria de beques per a la realització d'estudis fora de Menorca curs 2020/2021 i es va atorgar un termini de quinze dies per presentar al·legacions;

Un cop revisades les al·legacions presentades en el termini d'informació pública i reunida la Comissió Avaluadora, la qual proposa la distribució de les ajudes d'acord amb els criteris que estableixen les bases que regulen la convocatòria;

Atès que, d'acord amb el que preveu l'article 23.2 b de la Llei 40/2015, el conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, senyor Miquel Àngel Maria Ballester, va comunicar que existien vincles de consanguinitat amb sol·licitants de les beques per a la realització d'estudis fora de Menorca per al curs 2020-2021;

Atès que l'apartat quart del Decret de la Presidència del Consell Insular de Menorca núm. 425/2019, de 10 de juliol, relatiu a la determinació de les atribucions dels consellers executius caps dels respectius departaments (BOIB ext. núm. 95 d'11-7-2019), preveu que en els supòsits d'absència, malaltia o altre impediment dels consellers executius, el conseller executiu corresponent serà suplert per la presidència del Consell Insular de Menorca;

Atesa la proposta de la Presidència;

El Consell Executiu, per majoria (6 vots a favor corresponents als consellers senyora Mora Humbert, senyor Pastrana Huguet, senyora Gomila Carretero, senyor Juaneda Mercadal, senyora Gomis Luis i senyora Gómez Estévez; i 1 abstenció del conseller senyor Maria Ballester), adopta els acords següents:

Primer. Estimar o desestimar segons el detall que segueix, les al·legacions presentades dins el termini d'informació pública a la relació de persones admeses i excloses:

- Al·legació de P.U.S. que va presentar amb registre d'entrada 28613/2021. Presenta al·legació justificant que sí que compleix els requisits acadèmics perquè tenia assignatures convalidades del CFGS, i per tant s'estima que compleix els requisits acadèmics i ha de ser admès.

- Al·legació d'E.J.A.F. amb registre d'entrada 29186/2021. Presenta una al·legació per justificar que cursa estudis fora de Menorca. Continua admès a la línia 2 i exclòs de la línia 1 en ser estudis que es cursen en un institut. Per tant, es desestima l'al·legació.

- Al·legació d'A.C.S. que va presentar amb registre d'entrada 28555/2021. Sol·licita que els estudis de cinema que està cursant es considerin estudis de prestigi. La comissió avaluadora conclou que la documentació presentada és acreditativa dels estudis que està realitzant i per tant s'accepta l'al·legació.

- Al·legació d'L.M.C. que va presentar amb registre d'entrada 29048/2021. Justifica que efectivament compleix els requisits acadèmics perquè tenia assignatures convalidades del CFGM, i per tant s'accepta l'al·legació.

- Al·legació d'A.S.P. que va presentar amb registre d'entrada 028495/2021. Adjunta l'expedient acadèmic del curs 2020/2021, aquesta documentació no justifica el fet que el curs 2019/2020 el percentatge aprovat d'assignatures fos del 60 % i per tant no compleix els requisits acadèmics. No s'accepta l'al·legació.

- Al·legació de J.X.V.P. que va presentar amb registre d'entrada 28828/2021. Demana que s'admeti la seva sol·licitud atès que el curs 2019/2020 es va matricular a la UDG però es va donar de baixa. Ens hem de remetre a la base 6.4, que diu: «Els alumnes que es matriculin a primer curs i que hagin fet altres estudis després d'haver superat les proves o els estudis que donen accés a l'ensenyament per al qual sol·liciten la beca han d'haver superat els percentatges de la taula del punt 2 anterior i en cas de ser altres estudis superar el 90 % dels crèdits o assignatures d'aquests darrers estudis fets». Per aquest motiu es proposa denegar aquesta sol·licitud. No s'accepta l'al·legació.

- Al·legació d'O.P.M. que va presentar amb registre d'entrada 29999/2021. Presenta documentació per justificar que ha de retornar la beca del MEC i per tant no hi ha motiu per ser exclòs. La comissió avaluadora conclou que ha quedat demostrada l'obligació de retorn. S'accepta l'al·legació, tot i que condiciona l'ingrés de l'import de la beca al fet que s'acrediti que aquest retorn s'ha fet efectiu.

- Al·legació d'I.O.S. que va presentar amb registre d'entrada 29268/2021. Posa de manifest que hi ha un error en calcular el barem econòmic, atès que no es va tenir en compte que són dos germans estudiant fora i això incrementa el llindar. S'accepta l'al·legació.

- Al·legació d'A.B.M. amb registre d'entrada 28454/2021. Exposa que s'ha presentat la documentació requerida en diverses ocasions, tant per correu electrònic com per registre d'entrada. La documentació acadèmica presentada no és vàlida pels motius següents: No es presenta cap document de matrícula del curs 2020/2021 ni cap documentació del centre d'estudis que verifiqui que efectivament l'alumne ha estat cursant els estudis per als quals sol·licita la beca. Es presenta un justificant de pagament de l'any 2017 en que no s'especifica el termini de validesa d'aquell pagament ni per a quins cursos és vàlid, tampoc s'acompanya de cap documentació emesa pel centre d'estudis que acrediti que aquell pagament efectuat l'any 2017 correspon als estudis 2020/2021. L'expedient acadèmic presentat no és un certificat oficial i tampoc apareix enlloc el curs acadèmic al qual correspon cada nota, per la quals cosa no és possible verificar la informació acadèmica necessària per puntuar les notes del curs 2019-2020. Tanmateix, tampoc a la sol·licitud de beca s'ha emplenat l'apartat de notes referents al curs 2019-2020. No es pot, tampoc, verificar el percentatge d'assignatures aprovades el curs anterior, atès que no s'identifiquen els anys acadèmics de cada assignatura cursada. La documentació acadèmica presentada continua sense ser vàlida. No s'accepta l'al·legació.

- Al·legació de J.L.L.S. amb registre d'entrada 28459/2021. Comunica haver rebut un ingrés en concepte de beca per al curs 2020/2021 de la Fundació Bosch i Gimpera que, sumada a les declarades a la sol·licitud, supera l'import previst en la base 4 de la convocatòria. La sol·licitud de beca, per tant, passa a ser exclosa.

- Al·legació d'A.P.M. amb registre d'entrada 029000/2021. Sol·licita una modificació en la seva sol·licitud de beca en relació a la selecció de la línia d'ajuts a què es presenta. Atès que compleix amb tots els requisits i la documentació està completa s'accepta l'al·legació.

- Al·legació de Ll.P.B. amb registre d'entrada 029008/2021. Exposa haver tingut menys ingressos l'any 2020 que altres anys i que, a diferència del curs anterior aquest any ha estat exclòs per motius econòmics. S'han revisat els ingressos familiars i, efectivament ,aquests superen el llindar establert en les bases, per la qual cosa s manté l'exclusió de la sol·licitud. No s'accepta l'al·legació.

- Al·legació de J.C.T. amb registre d'entrada 028991/2021. Exposa que ha presentat la documentació acreditativa de la seva independència econòmica. Un cop revisada la documentació, la qual ja havia presentat inicialment junt amb la sol·licitud de beca, es conclou que no compleix els requisits econòmics per al·legar independència econòmica i per tant es desestima l'al·legació.

- Al·legació de P.S.C. amb registre d'entrada 029251/2021. La comissió avaluadora ha detectat que el motiu d'exclusió de la sol·licitant és superar el llindar de renda familiar, aquest llindar ja se superava sense necessitat de requerir la documentació econòmica de la sol·licitant, per la qual cosa, tot i acreditar no haver obtingut ingressos dins l'exercici 2020, la seva sol·licitud resta exclosa per superar el llindar econòmic.

- Al·legació d'M.T.F.S. amb registre d'entrada 029015/2021. Demana una revisió de l'apartat econòmic de la seva sol·licitud, i un cop revisat es conclou que la renda familiar corresponent al 2020 supera el llindar econòmic establert per poder optar a l'obtenció de l'ajut. No s'accepta l'al·legació.

- Al·legació de T.P.F. amb registre d'entrada 028848/2021. Exposa i presenta la documentació acreditativa pertinent als efectes de calcular la renda familiar del seu nucli. Fetes les comprovacions pertinents, s'accepta l'al·legació.

- Al·legació de C.E.V. amb registre d'entrada 029515/2021. Exposa que els estudis es cursen en una acadèmia oficial i que l'alumna ha superat la majoria de les assignatures cursades el curs anterior, 2019/2020. En aquest cas ens hem de remetre a les bases que regeixen aquesta convocatòria, per les quals s'ha d'haver superat el 90 % de les assignatures matriculades el curs anterior, en el cas de la sol·licitant ha aprovat 9 de les 13 assignatures (69 %) i per tant no compleix els requisits acadèmics. No s'accepta l'al·legació.

- Al·legació d'M.M.C. amb registre d'entrada 029585/2021. Revisada la documentació presentada, la comissió avaluadora ha pogut fer la corresponent comprovació i s'accepta l'al·legació.

Segon. Aprovar que l'import màxim dels ajuts de la línia 1 sigui de 55.570 €, d'acord amb l'aportació de la Conselleria de Fons Europeus, Cultura i Universitat de les Illes Balears, i que s'atendrà amb càrrec ala partida 4-32600-4810004 del pressupost de l'any 2021.

Tercer. Resoldre la convocatòria de beques per a la realització d'estudis fora de Menorca per al curs 2020/2021 d'acord amb el quadre següent:

NOM I LLINATGES

Concedida /Denegada línia 1

Motiu denegació línia 1

Puntuació línia 1

Import ajut línia 1

Concedida/ Denegada línia 2

Motiu denegació línia 2

Puntuació línia 2

Import ajut línia 2

ALLÈS

PONS

LLUÍS

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

6,79

970,79 €

AL·LÈS

SÁNCHEZ

PERE*

Concedida

 

12,33

119,54 €

Concedida

 

16,33

678,15 €

AMELLER

BENEJAM

AINA

Concedida

 

10,37

279,43 €

Concedida

 

13,37

1.620,83 €

AMELLER

PRETO

MARTÍ

Concedida

 

8,75

235,78 €

Concedida

 

8,75

1.164,42 €

AMETLLER

BOSCH

JOAN

Concedida

 

9,94

267,85 €

Concedida

 

9,94

1.281,98 €

ANDERSON

FRADEJAS

ERIK JONAS

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

13,29

1.612,93 €

ANDERSON

FRADEJAS

HANNA KARMELE

Concedida

 

13,87

373,74 €

Concedida

 

13,87

1.670,23 €

ANDREU

CAPÓ

AIDA

Concedida

 

8,77

236,32 €

Concedida

 

8,77

1.166,40 €

ANGLADA

DOMINGO

MIQUEL

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Denegada

8 – Manca de documentació

0,00

0,00 €

ANGLADA

MARQUÈS

MARIA TERESA

Concedida

 

6,59

177,58 €

Concedida

 

10,59

1.346,19 €

ANGLADA

PONS

AINHOA

Concedida

 

12,05

324,70 €

Concedida

 

12,05

1.490,43 €

ANGLADA

ROTGER

DAVID

Concedida

 

10,73

289,13 €

Concedida

 

10,73

1.360,03 €

ANGLADA

ROTGER

JORDI

Concedida

 

12,26

330,36 €

Concedida

 

12,26

1.511,18 €

ARGUIMBAU

ANGLADA

CLAUDIA

Concedida

 

7,69

207,22 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

ARGUIMBAU

MELIÀ

MIQUEL

Concedida

 

11,57

311,77 €

Concedida

 

11,57

1.443,01 €

ARGUIMBAU

MELIÀ

MIREN

Concedida

 

13,62

367,01 €

Concedida

 

13,62

1.645,53 €

ARGUIMBAU

ROSSELLÓ

JORDI

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

7,80

1.070,57 €

ARROYO

CARRERAS

MARC

Concedida

 

6,70

180,54 €

Concedida

 

8,70

1.159,48 €

ATIENZA

SINTES

AINA

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

BAGUR

LLORENS

NÚRIA

Concedida

 

6,94

187,01 €

Concedida

 

9,94

1.281,98 €

BAGUR

MOLL

ANDREU

Concedida

 

8,91

240,09 €

Concedida

 

8,91

1.180,23 €

BAGUR

ROSSELLÓ

PAU

Concedida

 

8,75

235,78 €

Concedida

 

9,75

1.263,21 €

BAGUR

ROSSELLÓ

PAULA

Concedida

 

10,12

272,70 €

Concedida

 

11,12

1.398,55 €

BAGUR

VIZOSO

MARC

Concedida

 

8,66

233,35 €

No sol·licitat

 

0,00

0,00 €

BAGUR

LLUFRIU

FRANCINA JOANA

Concedida

 

8,30

223,65 €

Concedida

 

10,30

1.317,55 €

BARBER

ESBERT

JUAN BOSCO

Denegada

Fora de termini

0,00

0,00 €

Denegada

Fora de termini

0,00

0,00 €

BARBER

SERVERA

GABRIEL

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

12,81

1.565,51 €

BARBER

SERVERA

JOSEP

Concedida

 

11,01

296,68 €

Concedida

 

11,01

1.387,69 €

BARTHA

 

HUNOR ERVIN

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

BENEJAM

PORTELLA

ALBA MARIA

Concedida

 

10,73

289,13 €

Concedida

 

10,73

1.360,03 €

BENEJAM

PORTELLA

JOAN PERE

Concedida

 

10,88

293,17 €

Concedida

 

10,88

1.374,84 €

BLANCO

FLORIT

RAFAEL

Concedida

 

6,00

161,68 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

BONET

BOSCH

MARINA

Concedida

 

11,01

296,68 €

Concedida

 

11,01

1.387,69 €

BORBOLLA

MUÑOZ

ADELA

Concedida

 

10,09

271,89 €

Concedida

 

10,09

1.296,80 €

BORBOLLA

MUÑOZ

ADRIAN

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

BOSCH

BARBER

MARTA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

17,70

2.048,60 €

BOSCH

BARBER

SERGI

Concedida

 

13,63

367,28 €

Concedida

 

18,63

2.140,47 €

BOSCH

CABRISAS

MAR

Concedida

 

9,62

259,22 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

BOSCH

CASTELLS

ANTONI

Concedida

 

7,61

205,06 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

BOSCH

COLL

FRANCESC

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Denegada

8 – Manca de documentació

0,00

0,00 €

BOSCH

JUAN

ALEX

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

BOSCH

MARTÍNEZ

IVAN

Concedida

 

10,46

281,86 €

Concedida

 

10,46

1.333,35 €

BOSCH

MARTÍNEZ

MAR

Concedida

 

10,56

284,55 €

Concedida

 

10,56

1.343,23 €

BOSCH

MEZQUIDA

GUIEM

Concedida

 

6,78

182,70 €

Concedida

 

6,78

969,80 €

BOSCH

MOLL

ANICETO

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Denegada

8 – Manca de documentació

0,00

0,00 €

BOUZRATI

AARRIM

HAITAM

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

12,50

1.534,88 €

BRAVO

VIDAL

ADRIÀ

Concedida

 

10,81

291,29 €

Concedida

 

11,81

1.466,72 €

BRAVO

VIDAL

SILVIA

Concedida

 

12,04

324,43 €

Concedida

 

13,04

1.588,23 €

BURGOS

MANCERAS

NEREA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

8,84

1.173,31 €

CALSAPEU

CODINA

ARNAU

Concedida

 

14,74

397,19 €

Concedida

 

16,74

1.953,76 €

CAMPS

MASCARÓ

ROGER

Concedida

 

10,00

269,46 €

Concedida

 

15,00

1.781,86 €

CAMPS

MOLL

MARIA

Concedida

 

8,94

240,90 €

Concedida

 

8,94

1.183,19 €

CAMPS

PALLICER

MARIA

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

CAMPS

VILLALONGA

MARIA

Concedida

 

8,23

221,77 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

CÀNOVAS

BARCELÓ

BIEL

Concedida

 

14,03

378,06 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

CÀNOVAS

BARCELÓ

MIQUEL

Concedida

 

13,91

374,82 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

CANUDAS

ARBIZU

MARTINA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

8,91

1.180,23 €

CAPÓ

MOLL

ALEIX

Concedida

 

7,67

206,68 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

CAPÓ

TORRES

JORDI

Concedida

 

9,50

255,99 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

CARBONERO

MERCADAL

PAULA

Concedida

 

6,02

162,22 €

Concedida

 

6,02

894,72 €

CARDONA

PONS

ALEIX

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

12,33

1.518,09 €

CARDONA

PONS

BERTA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

14,52

1.734,44 €

CARMONA

GONZÁLEZ

ANDREA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

9,37

1.225,67 €

CARRASCO

ARROYO

NEREA

Concedida

 

7,78

209,64 €

Concedida

 

12,78

1.562,55 €

CARREÑO

MARQUES

ANDREA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

10,81

1.367,93 €

CARRERAS

ORTIZ

GUILLEM

Concedida

 

8,78

236,59 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

CARRETERO

PONS

ANTONIA

Concedida

 

12,12

326,59 €

Concedida

 

12,12

1.497,34 €

CARRETERO

PONS

JOAQUIM

Concedida

 

10,65

286,98 €

Concedida

 

10,65

1.352,12 €

CARRETERO

RAMIREZ

ANTONIO

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

10,00

1.287,91 €

CARRETERO

SABORIT

JORGE EDISON

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

9,58

1.246,42 €

CASASNOVAS

MARQUÈS

INES

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

6,67

958,93 €

CAULES

BAGUR

TERESA

Concedida

 

9,70

261,38 €

Concedida

 

12,70

1.554,64 €

CAULES

ROMERO

TERESA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

16,48

1.928,07 €

CAVALLER

CASASNOVAS

ARIADNA

Concedida

 

11,34

305,57 €

Concedida

 

12,34

1.519,08 €

CAVALLER

CASASNOVAS

PAULA

Concedida

 

11,48

309,34 €

Concedida

 

12,48

1.532,91 €

CEZAR

LOPEZ-SORS

LUCAS

Concedida

 

9,75

262,73 €

Concedida

 

10,75

1.362,00 €

CICUÉNDEZ

HERNÁNDEZ

VICTOR*

Concedida

 

7,36

112,26 €

Concedida

 

12,36

850,74 €

CLOQUELLS

SINTES

ARNAU

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

10,16

1.303,71 €

CLOQUELLS

SINTES

LAIA

Concedida

 

9,79

263,80 €

Concedida

 

10,79

1.365,95 €

COLL

ALLÈS

LLÚCIA

Concedida

 

10,23

275,66 €

Concedida

 

10,23

1.310,63 €

COLL

FEBRER

ALBA

Denegada

Fora de termini

0,00

0,00 €

Denegada

Fora de termini

0,00

0,00 €

COLL

MARQUÈS

JULIA

Concedida

 

8,08

217,73 €

Concedida

 

9,08

1.197,02 €

COLL

PONS

CRISTÒFOL JOAN

Concedida

 

7,84

211,26 €

Concedida

 

7,84

1.074,52 €

COLL

TULLOCH

BILLY JAMES

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

17,83

2.061,44 €

COMELLA

AGUILÓ

NURIA

Denegada

6 – No compleix els requisits acadèmics

0,00

0,00 €

Denegada

6 – No compleix els requisits acadèmics

0,00

0,00 €

COMELLA

AGUILÓ

PAULA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

15,71

1.852,00 €

COMELLA

PONS

MARIA ANTÒNIA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

14,81

1.763,09 €

CORDERO

MOLL

SARA

Concedida

 

8,37

225,54 €

No sol·licitat

 

0,00

0,00 €

CORTES

GABALDON

MARC

Concedida

 

7,35

198,05 €

Concedida

 

7,35

1.026,11 €

CORTÉS

GONZÁLEZ

MARIA NIEVES

Concedida

 

7,35

198,05 €

Concedida

 

12,35

1.520,07 €

COSTA

SASTRE

LAURA

Concedida

 

11,54

310,96 €

Concedida

 

11,54

1.440,05 €

COSTA

SASTRE

XAVIER

Concedida

 

10,81

291,29 €

Concedida

 

10,81

1.367,93 €

CUELLO

RAMOS

MATIAS ALEJANDRO*

Concedida

 

6,60

53,70 €

Concedida

 

9,60

373,68 €

DE LA FUENTE

GORNÉS

AINA

Concedida

 

8,84

238,20 €

Concedida

 

8,84

1.173,31 €

DE MIGUEL

TEJEDOR

ERIC

Concedida

 

9,56

257,61 €

Concedida

 

10,56

1.343,23 €

DOBLAS

MOLL

LAURA

Concedida

 

8,40

226,35 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

DURST

ALBAYA

AROA

Denegada

Fora de termini

0,00

0,00 €

Denegada

Fora de termini

0,00

0,00 €

EMENDATORI

VIDAL

CARLA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Denegada

6 – No compleix els requisits acadèmics

0,00

0,00 €

EMMERICH

 

MEGAN

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

ENSEÑAT

AGUADO

LAURA

Concedida

 

10,12

272,70 €

Concedida

 

10,12

1.299,76 €

ESTEVE

AREVALO

LUCIA FRANCISCA

Concedida

 

7,38

198,86 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

ESTRADA

PETRUS

PAULA

Concedida

 

8,35

225,00 €

Concedida

 

13,35

1.618,86 €

FÀBREGUES

SEGUÍ

MARIA TERESA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

FANER

CORTÉS

ANNA

Concedida

 

9,46

254,91 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

FEBRER

TORRES

MARIA

Concedida

 

6,82

183,77 €

Concedida

 

10,82

1.368,92 €

FEBRER

VINENT

PAULA

Concedida

 

6,70

180,54 €

Concedida

 

7,70

1.060,69 €

FEDELICH

CURSACH

XAVIER

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

15,00

1.781,86 €

FEDELICH

CURSACH

DAVID*

Concedida

 

8,39

116,51 €

Concedida

 

11,39

726,49 €

FERNANDEZ

MEDINA

BENJAMIN

Denegada

Fora de termini

0,00

0,00 €

Denegada

Fora de termini

0,00

0,00 €

FERRÀ

PONS

MARIA LLUÏSA

Concedida

 

6,05

163,02 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

FERRER

MORA

MARIONA

Concedida

 

7,19

193,74 €

Concedida

 

7,19

1.010,31 €

FERRERO

HERNANDEZ

ASHIQ

Concedida

 

6,94

187,01 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

FLORIT

PONS

ARACELI

Concedida

 

8,04

216,65 €

Concedida

 

8,04

1.094,28 €

FLORIT

REURER

JULIA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

FONT

FORCADA

ANTÒNIA

Concedida

 

11,77

317,16 €

No sol·licitat

 

0,00

0,00 €

FONT

FORCADA

MIQUEL

Concedida

 

13,92

375,09 €

No sol·licitat

 

0,00

0,00 €

FORTUNY

RUIZ

GEMMA

Concedida

 

7,45

200,75 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

FRAGA

PONS

PERE

Concedida

 

5,60

150,90 €

Concedida

 

7,60

1.050,81 €

FRANCO

PONS

CLARA

Concedida

 

7,06

190,24 €

Concedida

 

7,06

997,46 €

FULLANA

RIUDAVETS

FRANCESC

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

FULLANA

SILVELA

CLIMENT

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

8,91

1.180,23 €

FUSCO

ROMERO

MARIA VICTORIA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

GALLEGO

MIRÓ

ANNA MARIA

Concedida

 

7,42

199,94 €

Concedida

 

8,42

1.131,82 €

GALLOSTRA

CARDONA

NURIA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

14,50

1.732,47 €

GARCÍA

MOTILLA

PAU

Concedida

 

9,20

247,91 €

No sol·licitat

 

0,00

0,00 €

GARCÍA

CAPÓ

ROSER

Concedida

 

8,20

220,96 €

Concedida

 

10,20

1.307,67 €

GARCÍA

CORTÉS

ADRIÀ

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

9,51

1.239,50 €

GARCÍA

FLORIT

MARTA

Concedida

 

11,90

320,66 €

Concedida

 

11,90

1.475,61 €

GARCÍA

PRATS

JUDITH

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

11,00

1.386,70 €

GELABERT

PONS

ÀNGEL

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

9,41

1.229,62 €

GENER

COLL

JOAN

Concedida

 

8,85

238,47 €

Concedida

 

11,85

1.470,67 €

GENESTAR

SÁNCHEZ

AARON

Concedida

 

7,13

192,13 €

Concedida

 

9,13

1.201,96 €

GIMÉNEZ

SALORT

AGNÈS

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

10,58

1.345,21 €

GIMENEZ

SOLÉ

NIL*

Concedida

 

8,35

95,45 €

Concedida

 

9,35

514,78 €

GIMÉNEZ

ALZINA

MIREIA

Concedida

 

11,89

320,39 €

Concedida

 

11,89

1.474,62 €

GISBERT

MUÑOZ

LAURA

Concedida

 

7,13

192,13 €

Concedida

 

7,13

1.004,38 €

GOMILA

CALAFAT

OLGA

Denegada

Fora de termini

0,00

0,00 €

Denegada

Fora de termini

0,00

0,00 €

GOMILA

CANET

AIDA

Concedida

 

7,04

189,70 €

Concedida

 

7,04

995,49 €

GOMILA

FLORIT

MAR

Concedida

 

8,59

231,47 €

Concedida

 

9,59

1.247,40 €

GOMILA

PONS

VÍCTOR

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

9,24

1.212,83 €

GONELL

FLORIT

JÚLIA*

Concedida

 

10,23

164,69 €

Concedida

 

15,23

1.062,85 €

GONZÁLEZ

DE ORO

YERAI

Concedida

 

8,03

216,38 €

Concedida

 

9,03

1.192,08 €

GONZÁLEZ

CLOQUELLS

ALEJANDRO

Concedida

 

8,64

232,82 €

Concedida

 

8,64

1.153,55 €

GONZÁLEZ

VALDÉS

OCANTOMI

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

9,57

1.245,43 €

GOÑALONS

PIERES

JOAN

Concedida

 

7,58

204,25 €

Concedida

 

9,58

1.246,42 €

GUASCH

RIERA

MARIA MERCÈ

Denegada

6 – No compleix els requisits acadèmics

0,00

0,00 €

Denegada

6 – No compleix els requisits acadèmics

0,00

0,00 €

GUTIÉRREZ

CLADERA

NADINE

Concedida

 

11,58

312,04 €

Concedida

 

11,58

1.444,00 €

HUMBERT

GARCIA

JUAN MANUEL

Concedida

 

7,14

192,40 €

Concedida

 

7,14

1.005,37 €

HURTADO

LICHEL

ANTON*

Concedida

 

10,26

272,61 €

Concedida

 

13,26

1.567,39 €

INIESTA

RAMOS

TORCUATO JAVIER

Denegada

6 – No compleix els requisits acadèmics

0,00

0,00 €

Denegada

6 – No compleix els requisits acadèmics

0,00

0,00 €

JAIMEZ

TEJADA

IBAI

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

10,65

1.352,12 €

JOVER

GENER

BERNAT

Concedida

 

8,54

230,12 €

Concedida

 

12,54

1.538,84 €

JOVER

MASCARÓ

NOAH

Concedida

 

5,71

153,86 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

JOVER

VILAFRANCA

JUAN

Concedida

 

10,63

286,44 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

JUANEDA

LÓPEZ

LAURA

Concedida

 

13,12

353,53 €

Concedida

 

16,12

1.892,51 €

JUANEDA

LÓPEZ

MARIA ROSER

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

15,31

1.812,49 €

JUANICO

TORRENT

JOAN

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

9,60

1.248,39 €

JUANINO

NAVARRO

JOSÉ ANTONIO

Concedida

 

6,05

163,02 €

Concedida

 

11,05

1.391,64 €

KELLY

FARO

MIREIA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

13,58

1.641,58 €

LINARES

MOYA

PERE

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

LITVIN

GENER

LARA*

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

9,05

424,88 €

LLAMBIAS

SáNCHEZ

RAUL

Concedida

 

6,56

176,77 €

Concedida

 

6,56

948,07 €

LLOPIS

CARRERAS

MARIA

Concedida

 

13,05

351,65 €

Concedida

 

17,05

1.984,38 €

LLOPIS

CARRERAS

PAU

Concedida

 

12,76

343,83 €

Concedida

 

16,76

1.955,73 €

LLORENS

AMETLLER

MAR

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

LLUFRIU

FLORIT

MARC

Concedida

 

7,30

196,71 €

Concedida

 

7,30

1.021,17 €

LLUFRIU

LÓPEZ

ALBERT

Denegada

Fora de termini

0,00

0,00 €

Denegada

Fora de termini

0,00

0,00 €

LLUFRIU

RUBIALES

CLARA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

17,80

2.058,48 €

LLUFRIU

SEGUÍ

JOAN

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

10,55

1.342,24 €

LLUFRIU

SEGUÍ

JUDIT

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

LOPEZ

LLAMBIAS

CARLOS JAVIER

Concedida

 

6,79

182,96 €

Concedida

 

6,79

970,79 €

LÓPEZ

MOLL

MARC

Concedida

 

7,51

202,37 €

Concedida

 

7,51

1.041,92 €

LOPEZOSA

PONS

ELOY*

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

7,56

343,15 €

LORA

GOÑALONS

AIDA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

12,55

1.539,82 €

MACIAN

PONS

IRIA

Concedida

 

8,88

239,28 €

Concedida

 

11,88

1.473,63 €

MAÑAS

MOLL

NEUS

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Denegada

8 – Manca de documentació

0,00

0,00 €

MARQUÈS

BERTRAN

ADRIÀ

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

17,53

2.031,80 €

MARQUÈS

CAYMARIS

SHEILA

Concedida

 

8,22

221,50 €

Concedida

 

10,22

1.309,64 €

MARQUÈS

LORENTE

LAURA MARIA

Concedida

 

9,20

247,91 €

Concedida

 

9,20

1.208,88 €

MARQUÈS

ANGLADA

MARINA

Concedida

 

13,00

350,30 €

Concedida

 

16,00

1.880,65 €

MARQUÈS

BERTRAN

CLÀUDIA

Concedida

 

13,07

352,19 €

Concedida

 

16,07

1.887,57 €

MARQUÈS

BERTRAN

GERARD

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

11,92

1.477,59 €

MARQUÈS

GORNÉS

MARIONA

Concedida

 

6,03

162,49 €

Concedida

 

6,03

895,71 €

MARQUÈS

PASCUAL

GIBET*

Concedida

 

10,05

50,32 €

Concedida

 

14,05

309,51 €

MARTÍ

MASEDA

EVA

Concedida

 

8,87

239,01 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

MARTÍ

PONS

JOAN

Concedida

 

7,68

206,95 €

Concedida

 

11,68

1.453,88 €

MARTÍNEZ

BEEHL

INDIA JADE

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

10,50

1.337,30 €

MARTÍNEZ

MELIÀ

MARCEL

Concedida

 

5,64

151,98 €

Concedida

 

5,64

857,18 €

MARTÍNEZ

COSTA

PAULA*

Concedida

 

9,79

184,49 €

Concedida

 

10,79

945,51 €

MARTÍNEZ

LÓPEZ

LAURA MARÍA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

8,37

1.126,88 €

MARTÍNEZ

LÓPEZ

MARÍA*

Concedida

 

12,74

298,44 €

Concedida

 

15,74

1.589,24 €

MARTÍNEZ

VINENT

ALEIX MATEU

Concedida

 

11,71

315,54 €

No sol·licitat

 

0,00

0,00 €

MARTÍNEZ

VINENT

ROSER

Concedida

 

10,36

279,16 €

No sol·licitat

 

0,00

0,00 €

MASCARÓ

PONS

SERGI

Concedida

 

10,45

281,59 €

Concedida

 

15,45

1.826,32 €

MECA

CASASNOVAS

LUIS

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

12,24

1.509,20 €

MEDINA

CARBONERO

MARTA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

10,00

1.287,91 €

MELER

TARLOWSKY

MARTA

Concedida

 

8,81

237,40 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

MELERO

CARRERAS

RUBEN

Concedida

 

8,71

234,70 €

Concedida

 

8,71

1.160,47 €

MERCADAL

MATA

MARTA*

Concedida

 

6,17

27,48 €

Concedida

 

7,17

165,92 €

MERCADAL

ORFILA

MARTA

Concedida

 

12,37

333,32 €

Concedida

 

13,37

1.620,83 €

MERCADAL

ORFILA

PAULA*

Concedida

 

11,44

223,65 €

Concedida

 

12,44

1.096,06 €

MERCADAL

PORTELLA

NEREA*

Concedida

 

10,22

62,41 €

Concedida

 

12,22

337,59 €

MERCADAL

PORTELLA

VANESA*

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

11,81

401,00 €

MESQUIDA

MOLL

ANNA

Concedida

 

6,79

182,92 €

Concedida

 

9,79

1.267,09 €

MESQUIDA

MULET

PAU

Denegada

6 – No compleix els requisits acadèmics

0,00

0,00 €

Concedida

 

11,79

1.464,74 €

MESQUIDA

MUÑOZ

MAR

Concedida

 

11,76

316,89 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

MESQUIDA

MUÑOZ

MIQUEL

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

MESTRES

VÁZQUEZ

LLUÍS

Concedida

 

9,88

266,23 €

No sol·licitat

 

0,00

0,00 €

MESTRES

VÁZQUEZ

LORETO

Concedida

 

10,31

277,82 €

No sol·licitat

 

0,00

0,00 €

MILLÁN

RICHARDSON

TAMARA ANA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

15,10

1.791,74 €

MILLÁN

RICHARDSON

NATALIA JANE

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

14,98

1.779,89 €

MOLL

ALLÈS

CRISTINA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

10,69

1.356,07 €

MOLL

ALLÈS

JOAN

Concedida

 

5,52

148,74 €

Concedida

 

9,52

1.240,49 €

MOLL

BARBER

XAVIER

Concedida

 

7,16

192,93 €

Concedida

 

11,16

1.402,51 €

MOLL

FANER

FRANCINA

Concedida

 

8,58

231,20 €

Concedida

 

10,58

1.345,21 €

MOLL

GENER

ALICIA

Concedida

 

8,12

218,80 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

MOLL

MESQUIDA

MONTSERRAT

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

12,47

1.531,92 €

MOLL

PONS

MARC

Concedida

 

11,39

306,92 €

Concedida

 

11,39

1.425,23 €

MOLL

PONS

MARTA

Concedida

 

10,75

289,67 €

Concedida

 

10,75

1.362,00 €

MOLL

TORRES

SERGI

Concedida

 

8,36

225,27 €

Concedida

 

8,36

1.125,89 €

MONCADA

CARRERAS

ISAAC

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

9,14

1.202,95 €

MONCADA

SAMPOL

MARC

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

10,66

1.353,11 €

MORALES

CARDONA

ARIADNA

Concedida

 

6,53

175,96 €

Concedida

 

6,53

945,10 €

MORENO

SIMONET

LIA

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

MORENO

SINTES

ANA

Concedida

 

8,43

227,16 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

MOURE

CARRERAS

JORDI

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

MUÑOZ

DE DOMINGO

FRANCISCO JAVIER

Concedida

 

6,90

185,93 €

Concedida

 

7,90

1.080,45 €

MUÑOZ

SUÁREZ

LUCIA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

9,01

1.190,10 €

NEGRETE

TALTAVULL

MARTA

Concedida

 

12,24

329,82 €

Concedida

 

17,24

2.003,15 €

NEGRETE

TALTAVULL

TERESA

Concedida

 

12,24

329,82 €

Concedida

 

17,24

2.003,15 €

NIETO

CARDONA

RAFEL*

Concedida

 

7,67

65,15 €

Concedida

 

9,67

392,24 €

NOGUERA

COLL

BLANCA

Concedida

 

7,92

213,41 €

No sol·licitat

 

0,00

0,00 €

OLIVES

CASASNOVAS

GABRIEL

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

7,58

1.048,83 €

ORFILA

PONS

MAGDALENA

Concedida

 

7,25

195,36 €

Concedida

 

11,25

1.411,40 €

ORFILA

SINTES

DAVID

Concedida

 

11,94

321,74 €

Concedida

 

11,94

1.479,56 €

ORFILA

SINTES

IVÁN

Concedida

 

9,23

248,71 €

Concedida

 

9,23

1.211,84 €

PALOMINO

MARTÍNEZ

ALEJANDRO

Concedida

 

7,79

209,91 €

Concedida

 

7,79

1.069,58 €

PARRA

MARTORELL

IKER

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

9,43

1.231,60 €

PELEGRIN

MORENO

ANGUS JOHN*

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

16,90

835,81 €

PELEGRIN

MORENO

JOEL JAUME*

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

17,00

782,47 €

PEREA

ROMERO

ANDREA*

Concedida

 

10,35

29,69 €

Concedida

 

12,35

159,91 €

PEREIRA

BORRÀS

LLUÍS

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

PÉREZ

MASSANET

ÒSCAR**

Concedida

 

7,23

194,82 €

Concedida

 

12,23

1.508,21 €

PICO

CAMPANO

LAIA SOL

Concedida

 

9,37

252,49 €

Concedida

 

12,37

1.522,04 €

PICO

CAMPANO

MARIA LLUNA*

Concedida

 

9,18

107,38 €

Concedida

 

12,18

644,92 €

PIERES

VILCHES

JOSEP

Concedida

 

6,67

179,73 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

PONS

ALEMANY

GEMMA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

PONS

BALS

GUIDA

Concedida

 

8,57

230,93 €

Concedida

 

8,57

1.146,64 €

PONS

BENEJAM

ALBERT

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

8,01

1.091,31 €

PONS

CAPÓ

JÚLIA

Concedida

 

9,58

258,14 €

Concedida

 

10,58

1.345,21 €

PONS

CAPÓ

MERCÈ

Concedida

 

11,13

299,91 €

Concedida

 

12,13

1.498,33 €

PONS

CARDONA

DANIEL

Denegada

6 – No compleix els requisits acadèmics

0,00

0,00 €

Denegada

6 – No compleix els requisits acadèmics

0,00

0,00 €

PONS

CARDONA

PAULA

Concedida

 

6,33

170,57 €

Concedida

 

6,33

925,35 €

PONS

CATALÀ

JOAN IGNASI

Concedida

 

10,06

271,08 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

PONS

CATALÀ

LLUÍS

Concedida

 

10,03

270,27 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

PONS

DE LA FUENTE

TERESA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

7,45

1.035,99 €

PONS

JANER

DANIEL

Concedida

 

7,93

213,68 €

Concedida

 

7,93

1.083,41 €

PONS

LLUFRIU

ALBERT

Concedida

 

7,24

195,09 €

Concedida

 

10,24

1.311,62 €

PONS

MARIA

ANA

Concedida

 

7,08

190,78 €

Concedida

 

7,08

999,44 €

PONS

MARQUÈS

JOSEP

Concedida

 

7,19

193,74 €

Concedida

 

7,19

1.010,31 €

PONS

MASCARÓ

ÀNGELS

Concedida

 

9,43

254,10 €

Concedida

 

11,43

1.429,18 €

PONS

MONJO

MARIA TERESA

Concedida

 

7,05

189,97 €

Concedida

 

7,05

996,48 €

PONS

MUÑOZ

JÚLIA

Concedida

 

8,93

240,63 €

Concedida

 

11,93

1.478,57 €

PONS

PONS

ANA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

14,34

1.716,66 €

PONS

PONS

CLARA

Concedida

 

8,21

221,23 €

Concedida

 

9,21

1.209,86 €

PONS

PONS

JOAN

Concedida

 

8,09

217,99 €

Concedida

 

10,09

1.296,80 €

PONS

PONS

OLIVER

Denegada

Fora de termini

0,00

0,00 €

Denegada

Fora de termini

0,00

0,00 €

PONS

PONS

PAU

Concedida

 

8,05

216,92 €

Concedida

 

8,05

1.095,27 €

PONS

PONS

PAULA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

14,27

1.709,74 €

PONS

PONS

PERE

Concedida

 

10,71

288,59 €

Concedida

 

10,71

1.358,05 €

PONS

SÁNCHEZ

ANDREA

Concedida

 

8,83

237,93 €

Concedida

 

8,83

1.172,32 €

PONS

SERRA

MARC

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

15,71

1.852,00 €

PONS

SUCARRATS

NÚRIA

Concedida

 

9,18

247,37 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

PONS

TRIAY

GUIDA

Concedida

 

9,26

249,52 €

Concedida

 

13,26

1.609,97 €

PONS

VINENT

MARIA

Concedida

 

7,42

199,94 €

Concedida

 

9,42

1.230,61 €

PORTÉ

SCHMID

LEA

Concedida

 

8,54

230,12 €

Concedida

 

10,54

1.341,25 €

PORTELLA

GENESTAR

ONA

Concedida

 

13,03

351,11 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

PRETO

MORILLAS

ANA

Concedida

 

12,06

324,97 €

Concedida

 

14,06

1.689,00 €

PRETO

MORILLAS

PABLO

Denegada

Fora de termini

0,00

0,00 €

Denegada

Fora de termini

0,00

0,00 €

PRETUS

GARCÍA

DAVID

Concedida

 

5,51

148,47 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

QUINTANA

MUÑOZ

AINHOA

Denegada

6 – No compleix els requisits acadèmics

0,00

0,00 €

Denegada

6 – No compleix els requisits acadèmics

0,00

0,00 €

RAMIS

BENEJAM

GEMMA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

11,69

1.454,86 €

RASERO

MORENO

CARLOS *

Concedida

 

6,73

151,42 €

No sol·licitat

 

0,00

0,00 €

RASERO

SEGUÍ

LORENA

Concedida

 

6,64

178,92 €

Concedida

 

9,64

1.252,34 €

REAL

PONS

ALBA

Concedida

 

6,62

178,38 €

Concedida

 

11,62

1.447,95 €

REYNES

CARDONA

JULIA

Concedida

 

7,86

211,80 €

Concedida

 

9,86

1.274,08 €

RIBOT

DOMINGO

TONI

Concedida

 

9,09

244,94 €

No sol·licitat

 

0,00

0,00 €

RICO

PREVI

PAULA

Concedida

 

7,90

212,87 €

Concedida

 

9,90

1.278,03 €

RIERA

DE LA FUENTE

FRANCINA

Concedida

 

7,37

198,59 €

Concedida

 

11,37

1.423,25 €

RINCON

SANS

OLIVER

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

RIUDAVETS

LÓPEZ

ALEX

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

11,91

1.476,60 €

RIUDAVETS

LÓPEZ

LAIA

Concedida

 

10,66

287,25 €

Concedida

 

12,66

1.550,69 €

RIUDAVETS

PONS

GRACIA

Concedida

 

9,08

244,67 €

Concedida

 

9,08

1.197,02 €

RIUTORT

JUANEDA

NEUS

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

6,94

985,61 €

ROBLEDO

CAPELLA

OSCAR

Denegada

6 – No compleix els requisits acadèmics

0,00

0,00 €

Concedida

 

12,82

1.566,50 €

RODRÍGUEZ

GARCÍA

JUAN CARLOS

Concedida

 

9,71

261,65 €

Concedida

 

9,71

1.259,26 €

ROMAN

JUAN

JOSEP

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

ROTGER

BOSCH

AINA

Concedida

 

7,66

206,41 €

Concedida

 

8,66

1.155,53 €

ROTGER

COLL

CARLOS

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

9,83

1.271,11 €

RUIZ

ESTELLERS

CAROLINA*

Concedida

 

7,47

119,62 €

Concedida

 

7,47

613,68 €

RUIZ

JUAN

CRISTINA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

13,00

1.584,28 €

RUZ

SASTRE

JOAN*

Concedida

 

7,33

26,34 €

Concedida

 

11,33

187,20 €

SALAS

CAULES

CLARA

Concedida

 

6,45

173,80 €

Concedida

 

7,45

1.035,99 €

SALORD

CAMPS

TONI FLORIN

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

11,55

1.441,03 €

SALORD

LORENTE

MARIA AUXILIADORA

Concedida

 

8,59

231,47 €

Concedida

 

8,59

1.148,61 €

SALORD

TRIAY

JOSEP ANTONI

Denegada

6 – No compleix els requisits acadèmics

0,00

0,00 €

Concedida

 

8,73

1.162,44 €

SÁNCHEZ

GARCIA

JULIA

Concedida

 

8,53

229,85 €

No sol·licitat

 

0,00

0,00 €

SÁNCHEZ

SERVERA

EDER

Denegada

6 – No compleix els requisits acadèmics

0,00

0,00 €

Concedida

 

10,98

1.384,72 €

SÁNCHEZ

SERVERA

MARINA

Concedida

 

11,90

320,66 €

Concedida

 

11,90

1.475,61 €

SÁNCHEZ

FERNÁNDEZ

ABRIL

Concedida

 

11,20

301,80 €

Concedida

 

11,20

1.406,46 €

SÁNCHEZ

FERNÁNDEZ

LUNA

Concedida

 

10,99

296,14 €

Concedida

 

10,99

1.385,71 €

SÁNCHEZ

GUZMÁN

ELIA MARÍA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

5,42

835,45 €

SÁNCHEZ

RODRÍGUEZ

JUAN ANTONIO

Denegada

Fora de termini

0,00

0,00 €

No sol·licitat

 

0,00

0,00 €

SÁNCHEZ

ESCOLANO

DESIRÉE

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

8,79

1.168,37 €

SANS

JUANICO

JAUME

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

SANS

JUANICO

JERONI

Concedida

 

11,08

298,56 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

SANSALONI

COLL

PAULA

Concedida

 

9,27

249,79 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

SANTAMARIA

PEREZ

JAVIER

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Denegada

8 – Manca de documentació

0,00

0,00 €

SEGUÍ

LEVY

AINA*

Concedida

 

10,97

73,42 €

Concedida

 

11,97

364,01 €

SEGUÍ

LEVY

MARC RAFEL*

Concedida

 

11,94

288,11 €

Concedida

 

11,94

1.309,78 €

SEGUÍ

PONS

ALBERT

Denegada

6 – No compleix els requisits acadèmics

0,00

0,00 €

Denegada

6 – No compleix els requisits acadèmics

0,00

0,00 €

SEGUÍ

TRIAY

ALBERT

Denegada

Fora de termini

0,00

0,00 €

Denegada

Fora de termini

0,00

0,00 €

SEGUÍ

CAMPS

ALBA

Concedida

 

11,33

305,30 €

Concedida

 

12,33

1.518,09 €

SEGUÍ

ROSSELLÓ

AINA

Concedida

 

7,24

195,09 €

Concedida

 

7,24

1.015,25 €

SEGUÍ

CAMPS

GEMMA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

11,42

1.428,19 €

SERRA

PONS

NURIA

Concedida

 

9,19

247,64 €

Concedida

 

9,19

1.207,89 €

SERVERA

MOLL

MARTÍN

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

10,18

1.305,69 €

SERVERA

PIRIS

FRANCESC

Concedida

 

7,00

188,62 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

SINTES

FLORIT

PAU

Concedida

 

6,20

167,07 €

Concedida

 

7,20

1.011,29 €

SINTES

PAUL

CARLOS

Concedida

 

7,51

202,37 €

Concedida

 

8,51

1.140,71 €

SINTES

PONS

GEMMA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

SINTES

SINTES

MIREIA

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

SOLÀ

PÉREZ

ALEIX

Concedida

 

8,02

216,11 €

Concedida

 

10,02

1.289,88 €

SOLER

HERNANDO

CLARA

Concedida

 

8,15

219,61 €

Concedida

 

13,15

1.599,10 €

SUÁREZ

CAPUTTO

SARA

Concedida

 

8,15

219,61 €

Concedida

 

13,15

1.599,10 €

TALTAVULL

MARTÍ

ÀNGEL

Concedida

 

10,37

279,43 €

Concedida

 

10,37

1.324,46 €

TALTAVULL

MARTÍ

MARIONA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

11,06

1.392,63 €

TERUEL

BENEJAM

IKER

Concedida

 

8,13

219,07 €

Concedida

 

11,13

1.399,54 €

TORRENT

MUS

AGATHA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

12,81

1.565,51 €

TORRENT

MUS

ANAIS

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

10,03

1.290,87 €

TORRENT

PALLICER

TERESA

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

Denegada

4 – Ha rebut altres ajuts per import superior a 3.500 €

0,00

0,00 €

TORRES

AMETLLER

LLUÍS DÍDAC

Concedida

 

6,03

162,49 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

TORRES

FLORIT

JORDI

Concedida

 

11,05

297,76 €

No sol·licitat

 

0,00

0,00 €

TORRES

ROMAN

LAURA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

14,06

1.689,00 €

TRIAY

BARBER

MARINA

Concedida

 

9,67

260,57 €

Concedida

 

10,67

1.354,10 €

TRIAY

CANTALLOPS

JOAN

Concedida

 

6,48

174,61 €

No sol·licitat

 

0,00

0,00 €

TRIAY

TALTAVULL

VÍCTOR

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

10,22

1.309,64 €

URBINA

ANGLADA

JOAN RAFEL

Concedida

 

7,07

190,51 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

URIBE

SOTILLO

PATXO

Concedida

 

9,86

265,69 €

Concedida

 

10,86

1.372,87 €

VASQUES

PERELLÓ

JOAO XAVIER

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Denegada

6 – No compleix els requisits acadèmics

0,00

0,00 €

VÁZQUEZ

MOLL

CARMEN

Concedida

 

8,56

230,66 €

Concedida

 

10,56

1.343,23 €

VENEGAS

MASCARÓ

CLARA

Concedida

 

7,00

188,62 €

Concedida

 

7,00

991,54 €

VERGÉS

RODRÍGUEZ

BERTA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

12,84

1.568,47 €

VERGÉS

RODRÍGUEZ

CELIA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Denegada

6 – No compleix els requisits acadèmics

0,00

0,00 €

VIDAL

CARRETERO

MIREIA

Concedida

 

7,98

215,03 €

Concedida

 

10,98

1.384,72 €

VILLALONGA

MOYA

JOSEP

Concedida

 

5,82

156,83 €

Concedida

 

6,82

973,75 €

VILLALONGA

PONS

PERE

Denegada

6 – No compleix els requisits acadèmics

0,00

0,00 €

Denegada

6 – No compleix els requisits acadèmics

0,00

0,00 €

VILLALONGA

PONSETÍ

JÚLIA

Concedida

 

8,15

219,61 €

Concedida

 

11,15

1.401,52 €

VILLALONGA

RODRÍGUEZ

LAIA

Concedida

 

12,49

336,56 €

Concedida

 

14,49

1.731,48 €

VILLALONGA

RODRÍGUEZ

PAULA

Concedida

 

13,08

352,46 €

Concedida

 

15,08

1.789,77 €

VILLALONGA

TUDURÍ

ANNA

Concedida

 

8,07

217,46 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

VILLALONGA

VILLALONGA

NEUS

Concedida

 

8,00

215,57 €

Concedida

 

8,00

1.090,33 €

VILOTTA

MORENO

DANTE MARTIN

Concedida

 

6,12

164,91 €

Concedida

 

6,12

904,60 €

VINENT

COUPEAU

JAVIER

Concedida

 

10,73

289,13 €

Concedida

 

10,73

1.360,03 €

VINENT

COUPEAU

PAULA

Concedida

 

11,24

302,88 €

Concedida

 

11,24

1.410,41 €

VINENT

DE LA FUENTE

JOAN

Concedida

 

11,07

298,29 €

Concedida

 

11,07

1.393,61 €

VINENT

DE LA FUENTE

MARINA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

10,62

1.349,16 €

VIRGILI

BERINI

FELIPE

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Concedida

 

12,64

1.548,72 €

VIRGILI

BERINI

GIULIA

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

Denegada

3 – Els estudis en resten exclosos

0,00

0,00 €

WALL

TRUYOL

MIGUEL MATTHEW

Concedida

 

9,40

253,29 €

Denegada

7 – No compleix els requisits econòmics

0,00

0,00 €

 

 

 

 

TOTAL

 

55.575 €

 

 

 

350.000 €

* En els casos en què el sol·licitant ha rebut altres ajuts per import inferior als 3.500 euros, però una vegada sumada la beca del Consell els supera, la quantitat concedida pel Consell s'ajusta per tal que no rebin ajudes per damunt d'aquest import.

** El pagament de l'ajut queda condicionat al fet que s'hagi justificat que s'ha retornat l'import de la beca concedida pel Ministeri d'Educació.

Contra aquest acord – que no exhaureix la via administrativa – es pot interposar un recurs d'alçada davant la Comissió de Govern en el termini d'un mes comptador des de l'endemà que s'hagi publicat, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i l'article 22 de la Llei 8/2000, de 27 d'octubre, de consells insulars.

L'esmentat recurs s'entendrà desestimat, si no es notifica la resolució corresponent, quan hagin transcorregut tres mesos des de la seva interposició. Contra la desestimació del recurs d'alçada per silenci administratiu podreu interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma.

 

Maó, 28 de desembre de 2021

Per delegació de la presidenta,

El secretari del Consell Executiu

Octavi Pons Castejón

(Decret 427/2019, d'11 de juliol) (BOIB núm. 97 de 16-7-2019)