Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 631357
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, a proposta de la directora gerent de l’EBAP, d’exclusió de participació de varis aspirants a la borsa extraordinària per cobrir places vacants del cos auxiliar de l’Administració general de la CAIB, per a l’illa de Mallorca, convocada per Resolució de la consellera de data 26 d’abril de 2021 (BOIB núm. 56, de 29 d’abril)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 21 de desembre de 2021, la directora gerent de l'Escola Balear de l'Administració Pública ha formulat la proposta de resolució següent,

Fets

1. En data 29 d'abril del 2021, es va publicar al BOIB (núm. 56) la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, a proposta de la Direcció Gerència de l'Escola Balear de l'Administració Pública , per la qual es convoca un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l'illa de Mallorca.

2. En data 8 de juliol de 2021, es va publicar en la pàgina web http://oposicions.caib.es, les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses del concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l'illa de Mallorca.

3. En data 7 d'octubre de 2021, es va publicar al BOIB (núm. 137) la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, a proposta de la directora gerent de l'Escola Balear d'Administració Pública, per la qual s'aproven les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de les causes de l'exclusió, del concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l'illa de Mallorca.

D'acord amb el punt 3 d'aquesta Resolució es requereix a les persones que figuren admeses condicionalment a l'acreditació del nivell de català, per a què en el termini de 10 dies hàbils comptadors a partir del dia següent a la publicació de la resolució acreditin el nivell de llengua catalana exigit mitjançant escrit dirigit a l'EBAP que poden presentar en qualsevol dels mitjans establerts a l'art. 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

4. Les persones que s'indiquen a continuació consten en aquesta Resolució com a admesos amb una admissió condicionada a la presentació de la resolució d'homologació del nivell de català en el termini de 10 dies hàbils comptadors des del dia següent de la publicació de la resolució.

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

5. Cap d'aquestes persones ha presentat la corresponent resolució d'homologació del nivell de català.

Fonaments de dret

1. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les Administracions públiques, i la Llei 3/2003, de 26 de març, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

3. L'article 12 de l'annex del decret 31/2012 de 13, d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Escola Balear d'Administració Pública.

4. L'article 4 del Decret 30/2009, de 22 de maig regula el procediment extraordinari de selecció de personal funcionari interí per exhauriment de les borses formades per mitjà del procediment ordinari (sistema de borses de persones aspirants que provenen de la superació d'alguna prova en una convocatòria pública de selecció).

5. El Decret 11/2017, de 24 de març, d'exigència del coneixement de la llengua catalana en els procediments selectius d'accés a la funció pública i per ocupar llocs de treball de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

6. La Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, a proposta de la Direcció Gerència de l'Escola Balear de l'Administració Pública , per la qual es convoca un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l'illa de Mallorca.

En particular, el punt 3 g) de l'annex 1 de les bases de la convocatòria, que requereix estar en possessió del coneixement de la llengua catalana nivell B2, i el punt 4.2 pel que fa a la presentació, juntament amb la sol·licitud, per part de les persones interessades d'una declaració responsable, segons el model oficial, del compliment dels requisits per participar en la borsa convocada, i a la possibilitat de l'Administració de requerir a l'aspirant en qualsevol moment del procés selectiu que acrediti que compleix els requisits anteriors.

Proposta de resolució

Propòs a la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat que dicti una resolució en els termes següents:

1. Excloure de forma definitiva de la participació a la borsa, convocada per Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, a proposta de la Direcció Gerència de l'Escola Balear de l'Administració Pública, per la qual es convoca un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per a l'illa de Mallorca, a les persones següents:

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

2. Publicar la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la seu electrònica de la Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i en el web <http://oposicions.caib.es>.

Per tot això, dict la següent

 

Resolució

Manifestar la conformitat amb la proposta de resolució i dictar-ne resolució en els mateixos termes.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 10.1.a i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 22 de desembre de 2021

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat Mercedes Garrido Rodríguez La directora gerent de l'EBAP proposant Maria del Carmen Iglesias Manjón