Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 628801
Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), per la qual s’autoritza i disposa la despesa, es reconeix l’obligació i es proposa el pagament de la concessió, i denegació de beques de la convocatòria informativa de beques formatives dirigida als treballadors desocupats majors de 30 anys, que estiguin matriculats als cursos de segon, tercer i quart d’educació secundària de persones adultes (ESPA) durant el quadrimestre de febrer a juny de 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.- Mitjançant Resolució del conseller de Model econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB), d'1 d'octubre de 2020 (BOIB núm. 175, de 13 d'octubre), s'aprova la convocatòria informativa de beques formatives dirigida als treballadors desocupats majors de 30 anys, que estiguin matriculats als cursos de segon, tercer i quart d'educació secundària de persones adultes (ESPA) o en cicles de formació professional presencial de grau mitjà o de grau superior sostinguts amb fons públics de la CAIB, per al període 2020-2021.

2.- D'acord amb el punt primer de l'annex de la Resolució de la convocatòria esmentada, aquestes beques estan adreçades a les persones desocupades majors de 30 anys que cursin entre d'altres cursos de segon, tercer o quart d'educació secundària de persones adultes (ESPA) en els centres educatius de persones adultes de les Illes Balears per al període 2020-2021 (els cursos quadrimestrals octubre-febrer i febrer-juny).

3.- D'acord amb l'apartat 10 de l'annex de la Resolució de convocatòria esmentada, el SOIB ha de tramitar el pagament una vegada finalitzat el curs escolar i comprovar d'ofici que compleix amb els requisits que estableix aquesta convocatòria.

4.- Les persones beneficiàries que consten en l'annex I d'aquesta resolució han presentat una declaració responsable d'estar al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social i de les obligacions tributàries amb l'administració de l'Estat.

5.- S'ha comprovat que els alumnes que consten en l'annex I d'aquesta resolució estan al corrent en el compliment de les seves obligacions tributàries amb la Hisenda de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i que compleixen les obligacions que consten en el punt 5.1 de l'annex de la Resolució de convocatòria i en la resta de normativa aplicable.

6.- S'ha comprovat que les sol·licituds de les persones que es detallen en l'annex II d'aquesta resolució no reuneixen els requisits per rebre la subvenció sol·licitada pels motius que s'hi expressen.

7.- En data 28 d'octubre de 2021 el cap de servei de Gestió de Programes d'Ocupació 5, amb el vistiplau de la cap del Departament de Gestió administrativa i jurídica, va emetre un informe sobre la concessió i denegació de subvencions en concepte de beques en el marc de la convocatòria esmentada.

8.- El dia 5 de novembre de 2021 la directora del Servei d'Ocupació de les Illes Balears va emetre una proposta de resolució en la qual es concedia un termini de 10 dies hàbils, comptador des del dia següent al de la data de la publicació de la proposta de resolució, per aportar les al·legacions, els documents o les informacions que consideressin convenients, així com autoritzar i disposar la despesa, reconèixer l'obligació i proposar-ne el pagament a favor dels alumnes que consten a l'annex I d'aquesta resolució.

9.- D'acord amb l'article 45 de la Llei 39/2015, les propostes de resolució es varen notificar a les persones interessades mitjançant publicació en la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, del 9 al 22 de novembre de 2021.

10.- En data 18 de novembre de 2021, la senyora Pilar Padilla Verdum, amb número de registre d'entrada GOIBE 560250/2021 del SOIB, va presentar escrit d'al·legacions on manifesta que està en desacord amb la concessió d'un àmbit de coneixement. Aporta certificat de qualificacions obtingudes durant el curs acadèmic 2020-2021.

11.- D'acord amb l'apartat 5.1. d de l'annex de la convocatòria, és requisit per ser beneficiari de la subvenció haver finalitzat amb aprofitament almenys un dels àmbits de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears. Amb la documentació aportada per la senyora Padilla es comprova que ha superat 3 àmbits de coneixement durant el quadrimestre de febrer a juny de 2021. Per aquest motiu s'accepta l'al·legació presentada per la senyora Padilla.

12.- En data 19 de novembre de 2021, la senyora Ana Maria Garcia Benitez, amb número de registre d'entrada GOIBE563887/2021 del SOIB, va presentar escrit d'al·legacions on manifesta que està en desacord amb la denegació per no haver estat inscrita com a demandant desocupada durant 4 mesos els 6 anteriors al d'inici del curs ja que havia estat en situació desocupada des de novembre de 2019.

13.- D'acord amb l'apartat 5.1. c de l'annex de la convocatòria, és requisit per ser beneficiari de la subvenció haver estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives. Des del Servei de Gestió de Programes d'Ocupació 5 es torna a revisar l'historial de demandant d'ocupació i es comprova que la senyora Garcia Benítez compleix amb aquest requisit. Per aquest motiu, s'accepta l'al·legació presentada.

14.- S'han presentat més al·legacions que es resoldran de manera individual en procediments separats

15.- Hi ha crèdit adequat i suficient a la partida pressupostària 76101 322D11 48000 00 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any en curs.

Fonaments de dret

1. Resolució del conseller de Model econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB), d'1 d'octubre de 2020 (BOIB núm. 175, de 13 d'octubre), per la qual s'aprova la convocatòria informativa de beques formatives dirigida als treballadors desocupats majors de 30 anys, que estiguin matriculats als cursos de segon, tercer i quart d'educació secundària de persones adultes (ESPA) o en cicles de formació professional presencial de grau mitjà o de grau superior sostinguts amb fons públics de la CAIB, per al període 2020-2021.

2. L'article 2.2 del Decret 22/2020, de 24 de juliol, de aprovació del Text consolidat del Decret d'aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 131, de 25 de juliol) estableix que el SOIB, per a l'acompliment dels seus fins, pot dur a terme, entre altres, les funcions necessàries per gestionar les polítiques actives d'ocupació; gestionar el conjunt de programes i mesures d'orientació, ocupació, formació i formació amb alternança amb l'ocupació, que tenen per objecte millorar les possibilitats d'accés a la col·locació de les persones desocupades en el mercat de treball, per compte propi o d'altri; l'adaptació de la formació i requalificació per a l'ocupació dels treballadors, així com les altres accions destinades a fomentar l'esperit empresarial, l'economia social i a millorar les condicions dels treballadors.

3. D'acord amb els apartats g i i de l'article 9.4 del Decret 22/2020, de 24 de juliol, de aprovació del Text consolidat del Decret d'aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 131, de 25 de juliol), és funció del president del SOIB autoritzar despeses, contreure obligacions i proposar pagaments del servei, així com concedir ajuts i subvencions.

4. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, té per objecte la regulació del règim jurídic general de les subvencions atorgades per les administracions públiques (BOE 276, de 18 de novembre).

5. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre); té per objecte determinar el règim jurídic de les subvencions, la gestió de les quals correspon a l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears o a les entitats públiques que en depenen.

6. D'acord amb l'article 39.7 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, les subvencions que es concedeixen en consideració a la concurrència d'una determinada situació en el perceptor, no requereixen cap altra justificació que l'acreditació per qualsevol mitjà admissible en dret de la situació esmentada prèviament a la concessió, sense perjudici dels controls que es puguin establir per verificar-ne l'existència.

7. Ordre de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, de 10 d'octubre de 2013, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria de polítiques actives d'ocupació gestionades pel Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 146, de 24 d'octubre).

8. D'acord amb l'article 7.3 de l'Ordre de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, de 10 d'octubre de 2013, la selecció dels beneficiaris es pot dur a terme per procediments que no són de concurs quan no siguin necessàries la comparació i la prelació, en un únic procediment, de totes les sol·licituds entre si (d'acord amb l'article 17.2 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre)

9. La Llei 13/2014, de 29 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat- Autònoma de les Illes Balears per l'any 2015, en la disposició final setena modifica l'article 1 de la Llei 7/2000, de 15 de juny, de creació del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, i el defineix com un organisme autònom dotat de personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d'obrar, adscrit a la conselleria competent en matèria de treball.

10. D'acord amb el Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears , (BOIB núm. 21, de 15 de febrer de 2021), el SOIB està adscrit a la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Concedir una subvenció per un import global de 143.136 € en concepte de beca per assistència a les persones beneficiàries que consten en l'annex I d'aquesta Resolució.

L'import total de la beca que correspon a cada alumne s'ha de calcular d'acord amb el que estableix l'apartat 7 de l'annex de la Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB, d'1 d'octubre de 2020 (BOIB núm. 175, de 13 d'octubre) (568 euros per àmbit de coneixement cursat en qualsevol dels dos cursos acadèmics).

2. Denegar la concessió de subvencions en concepte de beca per assistència a les persones que consten en l'annex II d'aquesta resolució.

3. Autoritzar i disposar la despesa per un import global de 143.136 a favor dels beneficiaris que consten en l'annex d'aquesta Resolució, amb càrrec a la partida pressupostària 76101 322D11 48000 00 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2021.

4. Reconèixer l'obligació i proposar el pagament per un import global de 143.136 a favor de les persones beneficiàries que consten en l'annex d'aquesta Resolució, amb càrrec a la partida pressupostària 76101 322D11 48000 00 dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2021.

5. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears.

 

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 1 de desembre de 2021

El director general de Model Econòmic i Ocupació Llorenç Pou Garcias Per delegació de competències del president del SOIB (Resolució de 9 de juliol 2019, BOIB núm. 94, d'11 de juliol)

 

ANNEX I Persones beneficiàries de la subvenció

ANY

CONCE

LLINATGES

NOM

DNI

Núm. Expedient

CENTRE EDUCATIU

ÀMBITS DE CONEIXEMENT AMB APROFITAMENT (MÀXIM 3)

BECA

2021

19179

ABRAHAM CUNILL

JOSÉ LUIS

*****896M

ESPA2+30 122/2020-21

Camp Redó

3

1.704,00 €

2021

19180

AGUILÓ BORDOY

PEDRO LUIS

*****742A

ESPA2+30 155/2020-21

Arenal

2

1.136,00 €

2021

19181

ÁLVAREZ GARCÍA

CRISTINA

*****822V

ESPA2+30 157/2020-21

La Balanguera

3

1.704,00 €

2021

19182

ALZAMORA ESTELRICH

MARGARITA ISABEL

*****820X

ESPA2+30 14/2020-21

Sa Pobla

3

1.704,00 €

2021

19183

AVELAR LORENZO

SANDRA

*****291L

ESPA2+30 78/2020-21

Sa Pobla

3

1.704,00 €

2021

19184

BAQUERO GUTIÉRREZ

IRENE

*****213P

ESPA2+30 87/2020-21

Joan Mir i Mir

3

1.704,00 €

2021

19185

BAREA ÚBEDA

ROSARIO

*****802V

ESPA2+30 147/2020-21

Francesc de Borja Moll

3

1.704,00 €

2021

19186

BELMONTE CAPÓ

EVA

*****616Z

ESPA2+30 67/2020-21

Arenal

3

1.704,00 €

2021

19187

BENNASAR CLADERA

ROSA MARÍA

*****855B

ESPA2+30 72/2020-21

Sa Pobla

2

1.136,00 €

2021

19188

BERMÚDEZ MORANO

CARMEN MARÍA

*****770L

ESPA2+30 146/2020-21

Calvià

2

1.136,00 €

2021

19189

BONET VICH

MATEO

*****676F

ESPA2+30 39/2020-21

Son Canals

3

1.704,00 €

2021

19190

BOUABID AKHCHACH

MOUAD

*****038V

ESPA2+30 96/2020-21

Camp Redó

3

1.704,00 €

2021

19191

BURUHAN PLASENCIA

MARITZA

*****552V

ESPA2+30 60/2020-21

Llevant

2

1.136,00 €

2021

19192

CALLES SALAS

MARÍA TERESA

*****481N

ESPA2+30 158/2020-21

Son Canals

2

1.136,00 €

2021

19193

CAÑADAS OLIVA

MONICA

*****798J

ESPA2+30 15/2020-21

Sa Pobla

3

1.704,00 €

2021

19194

CAÑELLAS LÓPEZ

CATALINA MARÍA

*****109D

ESPA2+30 53/2020-21

Arenal

3

1.704,00 €

2021

19195

CAÑELLAS LÓPEZ

MARÍA JOSÉ

*****110X

ESPA2+30 54/2020-21

Arenal

2

1.136,00 €

2021

19196

CÁRDENAS DE LA ESPRIELLA

NANCY

*****308F

ESPA2+30 86/2020-21

Calvià

1

568,00 €

2021

19197

CAUDEPÓN JAIME

MARÍA

*****058G

ESPA2+30 165/2020-21

Alcúdia

3

1.704,00 €

2021

19198

CEBRIÁN AMENGUAL

DAVID

*****008E

ESPA2+30 47/2020-21

Ciutadella

2

1.136,00 €

2021

19199

CEBRIAN BERNAL

JUAN PEDRO

*****463S

ESPA2+30 98/2020-21

Arenal

1

568,00 €

2021

19200

COLQUE RUEDA

BEATRIZ ANGELICA

*****877A

ESPA2+30 85/2020-21

Francesc de Borja Moll

2

1.136,00 €

2021

19201

CORREA VÁZQUEZ

YOLANDA

*****402Y

ESPA2+30 107/2020-21

La Balanguera

3

1.704,00 €

2021

19202

CORTÉS CORBI

JUAN

*****837A

ESPA2+30 29/2020-21

Joan Mir i Mir

2

1.136,00 €

2021

19203

COSTA FERRAZ

NELI NINFA

*****486T

ESPA2+30 48/2020-21

Pitiüses

3

1.704,00 €

2021

19204

CRUZ PAYANO

JOHANNY

*****413J

ESPA2+30 79/2020-21

Sud

1

568,00 €

2021

19205

DOMÍNGUEZ GIL

FRANCISCO JAVIER

*****165W

ESPA2+30 150/2020-21

IES Antoni Maura

3

1.704,00 €

2021

19206

EL GHAROUSSI

SOUMAYA

*****698L

ESPA2+30 162/2020-21

Pitiüses

3

1.704,00 €

2021

19208

ESTRUGO MUNAR

ANTONIIO

*****254Q

ESPA2+30 32/2020-21

Son Canals

1

568,00 €

2021

19209

FLORIT RIUDAVETS

MARIA DEL CARMEN

*****266D

ESPA2+30 23/2020-21

Sa Pobla

3

1.704,00 €

2021

19210

FORTEZA GALEANO

MARIA MAGDALENA

*****211R

ESPA2+30 92/2020-21

Artà

1

568,00 €

2021

19211

GALMÉS NICOLAU

CRISTINA

*****691T

ESPA2+30 116/2020-21

Llevant

3

1.704,00 €

2021

19212

GALMÉS NICOLAU

MARGALIDA

*****614K

ESPA2+30 144/2020-21

Llevant

3

1.704,00 €

2021

19213

GARCÍA MANJÓN

SERGIO

*****774M

ESPA2+30 12/2020-21

Arenal

3

1.704,00 €

2022

22468

GARCÍA BENÍTEZ

ANA MARÍA

*****775B

ESPA2+30 100/2020-21

Artà

3

1.704,00 €

2021

19214

GARCÍA RUIZ

GABRIEL

*****658L

ESPA2+30 46/2020-21

Llevant

2

1.136,00 €

2021

19215

GARCÍA SANTIAGO

SANTIAGO

*****642Z

ESPA2+30 101/2020-21

La Balanguera

3

1.704,00 €

2021

19216

GARRIDO BONILLA

CHRISTIAN

*****180A

ESPA2+30 115/2020-21

Llevant

3

1.704,00 €

2021

19217

GARRIDO FORTIS

MARIA ESTHER

*****173H

ESPA2+30 5/2020-21

IES Antoni Maura

3

1.704,00 €

2021

19218

GIMÉNEZ SÁNCHEZ

JOSEFA

*****104Q

ESPA2+30 66/2020-21

Arenal

3

1.704,00 €

2021

19219

GÓMEZ ORDÓÑEZ

MÓNICA

*****185G

ESPA2+30 129/2020-21

Sa Pobla

1

568,00 €

2021

19220

GONÇALVES DO RIO

DULCE MARISA

*****753Y

ESPA2+30 18/2020-21

Sa Pobla

3

1.704,00 €

2021

19221

GONZÁLEZ MATAS

MARÍA JOSÉ

*****398P

ESPA2+30 99/2020-21

Arenal

3

1.704,00 €

2021

19222

GONZÁLEZ RODRÍGUEZ

MARIA VICTORIA

*****635M

ESPA2+30 83/2020-21

Arenal

3

1.704,00 €

2021

19223

GUERRERO CLEMENTE

VERÓNICA

*****024F

ESPA2+30 156/2020-21

IES Antoni Maura

2

1.136,00 €

2021

19224

GULLIVER MARTORELL

MELANIA

*****787P

ESPA2+30 117/2020-21

Francesc de Borja Moll

3

1.704,00 €

2021

19225

HERRERA CRESPILLO

TERESA

*****194Z

ESPA2+30 88/2020-21

Francesc de Borja Moll

3

1.704,00 €

2021

19226

HURTADO DIAZ

IÑAKI

*****641R

ESPA2+30 141/2020-21

La Balanguera

3

1.704,00 €

2021

19227

ISERN TALÓ

JOSÉ

*****252B

ESPA2+30 131/2020-21

Son Canals

3

1.704,00 €

2021

19228

JAÉN BOSCH

JUAN ANTONIO

*****895A

ESPA2+30 73/2020-21

Camp Redó

1

568,00 €

2021

19229

JAREÑO FERNÁNDEZ

MARÍA JOSÉ

*****343J

ESPA2+30 65/2020-21

Arenal

3

1.704,00 €

2021

19230

JORDÁN JIMÉNEZ

ESMERALDA

*****593V

ESPA2+30 133/2020-21

Camp Redó

3

1.704,00 €

2021

19231

KEBE

MADIAMA

*****844T

ESPA2+30 104/2020-21

Sant Antoni

2

1.136,00 €

2021

19232

LAREDO TOMÁS

REMEDIOS

*****649K

ESPA2+30 68/2020-21

Arenal

3

1.704,00 €

2021

19233

LAURES

VICENT

*****805X

ESPA2+30 21/2020-21

Camp Redó

3

1.704,00 €

2021

19234

LECHUGA GUTIÉRREZ

TANIA

*****428W

ESPA2+30 102/2020-21

Sa Pobla

3

1.704,00 €

2021

19235

LEDESMA ACEDO

MARIA ELENA

*****322T

ESPA2+30 45/2020-21

Sud

3

1.704,00 €

2021

19236

LEIVA HIDALGO

JOSÉ ANTONIO

*****097E

ESPA2+30 130/2020-21

Sa Pobla

2

1.136,00 €

2021

19237

LIRIA JIMÉNEZ

CRISTINA

*****960Q

ESPA2+30 118/2020-21

La Balanguera

1

568,00 €

2021

19238

LLANERAS ARJONA

YOLANDA

*****050N

ESPA2+30 119/2020-21

Son Canals

2

1.136,00 €

2021

19239

LLOMPART GONZÁLEZ

CATALINA

*****817R

ESPA2+30 160/2020-21

Son Canals

3

1.704,00 €

2021

19240

LLUFRIU PONS

ANA

*****559T

ESPA2+30 34/2020-21

Ciutadella

1

568,00 €

2021

19241

LÓPEZ PUJOL

GEMMA

*****194W

ESPA2+30 149/2020-21

La Balanguera

3

1.704,00 €

2021

19242

LUIS COSTA

BÁRBARA

*****429B

ESPA2+30 36/2020-21

Sant Antoni

3

1.704,00 €

2021

19243

MARÍ TUR

MARIA LOURDES

*****037P

ESPA2+30 37/2020-21

Sant Antoni

1

568,00 €

2021

19244

MARÍN FUENTES

ENGRACIA

*****313K

ESPA2+30 161/2020-21

IES Antoni Maura

3

1.704,00 €

2021

19245

MARTÍNEZ BRANDÁRIZ

ALBERTO

*****224A

ESPA2+30 58/2020-21

Ciutadella

2

1.136,00 €

2021

19246

MARTÍNEZ GUIJÓN

NOEMÍ

*****284J

ESPA2+30 108/2020-21

Es Raiguer

2

1.136,00 €

2021

19247

MATABAY GUACOLLANTES

NANCY CRISTINA

*****524W

ESPA2+30 30/2020-21

Ciutadella

2

1.136,00 €

2021

19248

MEDINA BESTARD

MARIA MAGDALENA

*****327R

ESPA2+30 76/2020-21

Llevant

3

1.704,00 €

2021

19249

MERCADAL MERCADAL

MARGARITA

*****987W

ESPA2+30 75/2020-21

Ciutadella

3

1.704,00 €

2021

19250

MERCHÁN CRESPO

ELIANE

*****368W

ESPA2+30 56/2020-21

IES Antoni Maura

3

1.704,00 €

2021

19251

MESÍAS TOIMIL

JULIO ÁNGEL

*****135C

ESPA2+30 164/2020-21

Calvià

3

1.704,00 €

2021

19252

MIRALLES ZAMORA

MERCEDES

*****282Y

ESPA2+30 19/2020-21

Es Raiguer

3

1.704,00 €

2021

19253

MORENO SÁNCHEZ

CATALINA MARÍA

*****775T

ESPA2+30 8/2020-21

Sa Pobla

3

1.704,00 €

2021

19254

MULET GARCÍA

RAQUEL

*****394V

ESPA2+30 4/2020-21

Son Canals

1

568,00 €

2021

19255

NELSON

PATRICIA

*****198H

ESPA2+30 33/2020-21

Llevant

3

1.704,00 €

2021

19256

NOGUER NÉPOLA

M.ª JOSÉ

*****141X

ESPA2+30 97/2020-21

La Balanguera

2

1.136,00 €

2021

19257

ORFILA AUGUSTO

MARÍA JOSÉ

*****342P

ESPA2+30 142/2020-21

Arenal

3

1.704,00 €

2021

19258

OVEJERO RODRÍGUEZ

MARIA VANESA

*****095V

ESPA2+30 125/2020-21

Calvià

3

1.704,00 €

2021

19259

OVIEDO MUÑOZ

MARÍA VIRGINIA

*****346H

ESPA2+30 49/2020-21

Artà

3

1.704,00 €

2021

19260

PADILLA VERDÚN

PILAR

*****028Y

ESPA2+30 124/2020-21

Sa Pobla

3

1.704,00 €

2021

19261

PEREZ CUENCA

EDUARDO

*****744G

ESPA2+30 136/2020-21

Camp Redó

3

1.704,00 €

2021

19262

POL VILLALONGA

FRANCISCO

*****148B

ESPA2+30 109/2020-21

Francesc de Borja Moll

3

1.704,00 €

2021

19263

POUSADA PORTO

ALICIA

*****031D

ESPA2+30 59/2020-21

Francesc de Borja Moll

2

1.136,00 €

2021

19264

QUICENO SANABRIA

GLORIA MERCEDES

*****729M

ESPA2+30 93/2020-21

Sa Pobla

1

568,00 €

2021

19265

RAMON MAURA

JOAN HÉCTOR

*****366B

ESPA2+30 17/2020-21

La Balanguera

3

1.704,00 €

2021

19266

ROMAN GARCÍA

MARIA LUZ

*****907B

ESPA2+30 9/2020-21

Sa Pobla

3

1.704,00 €

2021

19267

ROMERO IZQUIERDO

MARIA DELS ÀNGELS

*****998B

ESPA2+30 38/2020-21

Francesc de Borja Moll

1

568,00 €

2021

19268

ROSSIGNOL LÓPEZ

VALERIA

*****726E

ESPA2+30 111/2020-21

Francesc de Borja Moll

3

1.704,00 €

2021

19269

SÁNCHEZ CORCOBA

JUAN LUIS

*****103E

ESPA2+30 139/2020-21

Sa Pobla

3

1.704,00 €

2021

19270

SANTOS DE JESÚS

CARLOS ALBERTO

*****433F

ESPA2+30 71/2020-21

Sa Pobla

3

1.704,00 €

2021

19271

SELLES VICENS

JOSÉ FRANCISCO

*****460X

ESPA2+30 159/2020-21

Artà

3

1.704,00 €

2021

19272

SIERRA MORENO

SONIA

*****277T

ESPA2+30 63/2020-21

Arenal

2

1.136,00 €

2021

19273

SUÁREZ PÉREZ

ALBA MARÍA

*****314E

ESPA2+30 40/2020-21

Francesc de Borja Moll

2

1.136,00 €

2021

19274

SULBARÁN LUZARDO

HELI SAUL

*****746L

ESPA2+30 152/2020-21

Camp Redó

3

1.704,00 €

2021

19275

TAMAYO FIGUEROA

LUZ KARIME

*****293G

ESPA2+30 138/2020-21

Sa Pobla

3

1.704,00 €

2021

19276

TUR MARTENKA

SANDRA

*****586H

ESPA2+30 10/2020-21

Pitiüses

2

1.136,00 €

2021

19277

UCHENA MAT

FRANCISCA GINIKA

*****530Z

ESPA2+30 82/2020-21

Francesc de Borja Moll

2

1.136,00 €

2021

19278

ULLOA FERNÁNDEZ

MARÍA ROSA

*****946L

ESPA2+30 112/2020-21

Ciutadella

1

568,00 €

2021

19279

YANEZ CAMACHO

CARMEN MELISSA

*****951Z

ESPA2+30 81/2020-21

Sa Pobla

3

1.704,00 €

 

 

ANNEX II Sol·licituds denegades

LLINATGES

NOM

DNI

Núm. Expedient

CENTRE EDUCATIU

MOTIU

Punt convocatòria

AGUILÓ SEGURA

JOSÉ MIGUEL

*****061Z

ESPA2+30 16/2020-21

Sa Pobla

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

ALONSO RUIZ

SHIAN

*****552H

ESPA2+30 64/2020-21

Pitiüses

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

ARÉVALO RIOFRÍO

LUZ VICTORIA

*****306K

ESPA2+30 148/2020-21

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

ARROYO MORENO

TOMASA

*****814D

ESPA2+30 94/2020-21

Artà

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

BAUZA LLADÓ

PEDRO ANTONIO

*****855V

ESPA2+30 28/2020-21

Sa Pobla

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

BENMOUSSA

HIND

*****767Z

ESPA2+30 31/2020-21

Ciutadella

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

BONNIN CIFRE

FRANCISCA

*****807M

ESPA2+30 91/2020-21

Sa Pobla

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

BOUADDI

AZIZA

*****931S

ESPA2+30 126/2020-21

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

BOVER LÓPEZ

ISABEL

*****700J

ESPA2+30 52/2020-21

Artà

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

CAMPANER IZWE

RAMÓN

*****230W

ESPA2+30 145/2020-21

IES Antoni Maura

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

CAMPOS FLO

LAURA

*****791A

ESPA2+30 13/2020-21

Sud

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

CARRASCO PONS

THOR

*****872L

ESPA2+30 57/2020-21

 

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

CARRERAS PONS

BENITA

*****840M

ESPA2+30 114/2020-21

Joan Mir i Mir

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

CLAR GARI

BENITO

*****201J

ESPA2+30 134/2020-21

Arenal

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

CORRALES FERNÁNDEZ

MARÍA DEL MAR

*****226L

ESPA2+30 153/2020-21

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

DUARTE MARTINS

MARIA ALEXADNRA

*****991P

ESPA2+30 80/2020-21

Camp Redó

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

ENACHE

MARIAN ALIN

*****931D

ESPA2+30 62/2020-21

IES Antoni Maura

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

ESTARELLAS PAYERAS

LAURA

*****284E

ESPA2+30 7/2020-21

Sa Pobla

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

FLORIT MOYA

ANA ISABEL

*****651V

ESPA2+30 20/2020-21

Es Raiguer

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

GALLEGO BOSCH

MÓNICA

*****216H

ESPA2+30 113/2020-21

Sa Pobla

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

GAMERO GIL

MARÍA DEL CARMEN

*****037W

ESPA2+30 74/2020-21

Alcúdia

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

GARCÍA BENÍTEZ

ANA MARÍA

*****775B

ESPA2+30 100/2020-21

Artà

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

GARCÍA LASPRILLA

JUAN CAMILO

*****723X

ESPA2+30 121/2020-21

Sa Pobla

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

GARCÍA ORTIZ

VIRGINIA

*****671C

ESPA2+30 151/2020-21

La Balanguera

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

GARCÍA SALCEDO

MARÍA

*****390V

ESPA2+30 95/2020-21

Artà

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

GUAL CALVO

MIGUEL ÁNGEL

*****245W

ESPA2+30 105/2020-21

Sa Pobla

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

HERAS IGARZA

M.ª ISABEL

*****741A

ESPA2+30 2/2020-21

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

JAUME SUREDA

ANTONIO

*****076L

ESPA2+30 11/2020-21

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

LLABRÉS CLADERA

FRANCISCA

*****644W

ESPA2+30 120/2020-21

Sa Pobla

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

LLABRÉS SERRADILLA

ELISABET

*****788X

ESPA2+30 41/2020-21

IES Antoni Maura

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

LÓPEZ SACASA

MATILDE

*****621J

ESPA2+30 132/2020-21

Calvià

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

LOPEZ TORRES

DIANA

*****583E

ESPA2+30 1/2020-21

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

MARCOS SÁNCHEZ

FERNANDO

*****402Z

ESPA2+30 77/2020-21

Pitiüses

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

MARTÍNEZ TORRES

SILVIA

*****815W

ESPA2+30 140/2020-21

IES Antoni Maura

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

MATEU CÁMARA

SUSANA

*****760S

ESPA2+30 50/2020-21

Arenal

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

MORENO CUBERO

FRANCISCO PEDRO

*****879N

ESPA2+30 22/2020-21

Pitiüses

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

MORILLO MORILLO

JAVIER ALBERTO

*****834J

ESPA2+30 106/2020-21

 

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

NAVARRO SÁNCHEZ

MARIA TERESA

*****292G

ESPA2+30 137/2020-21

IES Antoni Maura

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

OLIVA RIUDAVETS

EVA

*****116F

ESPA2+30 35/2020-21

Ciutadella

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

PARRA GARCÍA

MARIBEL

*****352E

ESPA2+30 84/2020-21

Sa Pobla

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

PARRILLA CAVERO

LAURA SOFÍA

*****856E

ESPA2+30 51/2020-21

Calvià

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

PÉREZ CERDÁN

JUAN

*****145Q

ESPA2+30 89/2020-21

La Balanguera

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

PÉREZ OLMO

GEMA MARÍA

*****921K

ESPA2+30 103/2020-21

Sant Antoni

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

PONCE LÓPEZ

JULIANA VICTORIA

*****316N

ESPA2+30 61/2020-21

Ciutadella

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

PUIGCERVER TEJERO

ADOLFO

*****723M

ESPA2+30 123/2020-21

La Balanguera

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

RODRÍGUEZ ACOSTA

LEONOR

*****679N

ESPA2+30 163/2020-21

Artà

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

RODRÍGUEZ ALBALADEJO

TAMARA

*****238G

ESPA2+30 55/2020-21

Arenal

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

RODRÍGUEZ BENNASAR

FRANCISCA EVA

*****855D

ESPA2+30 42/2020-21

Llevant

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

ROYO ÁLVAREZ

ANA BELÉN

*****299Z

ESPA2+30 43/2020-21

Pitiüses

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

SÁNCHEZ GARCÍA

ROBERTO

*****635S

ESPA2+30 24/2020-21

Calvià

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

SOLIVELLAS HERRERA

CHRISTIAN DAVID

*****431M

ESPA2+30 90/2020-21

Francesc de Borja Moll

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

TORRES LUQUE

CRISTINA

*****558L

ESPA2+30 6/2020-21

Sa Pobla

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

TRUJILLANO DOMÍNGUEZ

ELISA ISABEL

*****784W

ESPA2+30 127/2020-21

IES Antoni Maura

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

VAILLANT DUHARTE

LIUDMILA

*****242V

ESPA2+30 128/2020-21

La Balanguera

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

VANRELL PADILLA

SANTIAGO

*****600P

ESPA2+30 69/2020-21

Sa Pobla

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

VÁZQUEZ BARBA

MARIA DEL MAR

*****471A

ESPA2+30 110/2020-21

Pitiüses

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

VEGA SAENZ

BENICIA RUTY

*****461P

ESPA2+30 154/2020-21

La Balanguera

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

VELA CHOQUE

SABRINA

*****138b

ESPA2+30 135/2020-21

Camp Redó

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

VERDÚN FEUILLERAT

LUCÍA

*****321W

ESPA2+30 70/2020-21

Sa Pobla

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)

VIVAR CALDÉS

NATIVIDAD

*****141N

ESPA2+30 27/2020-21

Sa Pobla

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB o un altre servei públic del Sistema Nacional d'Ocupació durant almenys 4 mesos en els darrers 6 anteriors al dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

5.1.a)

YASMIN

FARJANA

*****486E

ESPA2+30 26/2020-21

Sa Pobla

No haver finalitzat amb aprofitament cap àmbit de coneixement en qualcun dels centres d'educació per a persones adultes de les Illes Balears

5.1.b)