Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ ORQUESTRA SIMFÒNICA ILLES BALEARS

Núm. 627176
Aprovació de l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'any 2021 de la Fundació Orquestra Simfònica de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Proposta d'Acord del Patronat d'aprovació de l'oferta pública d'ocupació 2021 (taxa ordinària de reposició) de la Fundació Orquestra Simfònica de les Illes Balears

Antecedents

1. La Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears és un ens instrumental dels definits com a fundacions del sector públic a l'article 2.1 lletra d) de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. D'acord amb l'annex 1 del Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, s'adscriu a la Conselleria de Fons Europeus, Cultura i Universitat.

3. Així mateix, la Fundació Orquestra Simfònica de les Illes Balears és una organització de nacionalitat espanyola, sense ànim de lucre, de titularitat pública, de naturalesa institucional, amb personificació privada, que té afectat de manera duradora el seu patrimoni a la realització de les finalitats d'interès general que es detallen als seus Estatuts (BOIB núm. 202, d'1 de desembre de 2020).

4. Tal com estableix l'article 55.2 de l'esmentada Llei 7/2010, les fundacions del sector públic es regeixen per l'ordenament jurídic privat, excepte en els aspectes a què es refereix la pròpia Llei 7/2010 i demés normativa de Dret Públic que li sigui d'aplicació.

5. L'article 23 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears estableix l'obligatorietat que els ens del sector públic instrumental disposin d'una relació de llocs de treball (en endavant, RLT) pròpia com a instrument d'ordenació dels seus recursos humans. La RLT de la Fundació va ser informada favorablement per la Comissió Interdepartamental de Retribucions en data 15 d'abril de 2019 i aprovada pel Patronat de la Fundació en data 10 de maig de 2019.

6. Ateses les baixes i excedències de 2020, és necessari aprovar l'oferta pública d'ocupació 2021, segons  la Fundació ha d'aprovar l'oferta pública d'ocupació per a 2021, en base  la Disposició Addicional Vigèsima Primera de la LGPE per a 2021, que remet al càlcul de la taxa de reposició explicat a l'article 19 de l'esmentada llei. 

Consideracions

1. En data 14 de novembre fou tramesa a la Direcció General de Funció Pública, memòria justificativa en relació amb l'oferta pública d'ocupació 2021 (taxa ordinària de reposició) de la Fundació Orquestra Simfònica de les Illes Balears, realitzant-se el càlcul de dita taxa segons l'establert a l'article 19 apartat Ú punt setè de LPGE 2021. Així mateix, fou tramès certificat sobre les altes i baixes que es van produir durant l'exercici 2020. En data 26 de novembre fou tramès informe complementari a requeriment de la Direcció General esmentada.

2. En data 25 de novembre fou tramesa a la Direcció General de Pressuposts memòria justificativa en relació amb l'oferta pública d'ocupació 2021, incloent-se el cost pressupostari de cada plaça i informant-se que aquestes places estaven dotades i incloses a la RLT.

3. En data 13 de desembre de 2021, es varen obtenir els informes favorables de la Direcció General de Funció Pública i de la Direcció General de Pressuposts, preceptius segons l'article 18 de la Llei 3/2020, de 29 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2021.

Per tot l'anterior, s'eleva al Patronat de la Fundació la següent

Proposta d'Acord del Patronat

1. Aprovar la següent oferta pública d'ocupació 2021 (taxa ordinària de reposició) de la Fundació Orquestra Simfònica de les Illes Balears, amb el detall inclòs a l'Annex I:

  • 1 Plaça de Viola Tutti.
  • 1 Plaça de Violoncel Tutti.
  • 1 Plaça d'Ajuda de solista de Flauta

2. Aprovar que les convocatòries de les places incloses a l'oferta pública d'ocupació 2021 hauran d'executar-se en un termini màxim de tres anys des de la publicació de la seva aprovació al BOIB.

 

Palma, 23 de desembre de 2021

El gerent Pere Malondra Sánchez

Conforme amb la proposta del gerent, es prenen els Acords anteriors en sessió del Patronat celebrada en data 23 de desembre de 2021. 

La vicepresidenta Catalina Solivellas Rotger   (en substitució del President, segons l'article 21 dels Estatuts de la Fundació)  

 

 

 

ANNEX I Aprovació de l'oferta pública d'ocupació 2021 (taxa ordinària de reposició)

PLAÇA

TIPUS DE TORN

GRUP DE TITULACIÓ

CATEGORIA / ESPECIALITAT *

TITULACIÓ REQUERIDA

ILLA DESTINACIÓ

1 Plaça de Viola Tutti

 

Torn lliure

A

VIOLA

Títol Superior de Música

Mallorca

1 Plaça de Violoncel Tutti

 

Torn lliure

A

VIOLONCEL

Títol Superior de Música

Mallorca

1 Plaça d'Ajuda de solista de Flauta

 

Torn lliure

A

FLAUTA

Títol Superior de Música

Mallorca

*Segons RLT informada favorablement per la Comissió Interdepartamental de Retribucions en data 15 d'abril de 2019 i aprovada pel Patronat de la Fundació en data 10 de maig de 2019.